СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Kroki написа:alx написа:за мотора- като ми доиде музата - може и да напиша. много труд съм хвърлил по него и е абсолютно уникален дори сравнен с други подобни. най- голямата разлика е двигателя- аз съм го правил от нула като съм ползвал поръчков мерлин "биг блок" с кован колянов вал за 540 кубика обем- всичко друго важно в него е ковано (forged) и е на практика неунищожим. направил съм го чисто атмосферен, но може да носи до 2 бара налягане и 300 коня нитро... ама контактната повърхност на една 330мм гума е колкото пощенска марка та... няма смисъл.
като ми доскучее живота му се мятам и си рисет-вам сензорите за възприятието. катарзис някакъв
айде айде айде
Бъди сигурен, че говори истината. Млад и не си виждал много неща. Колегата Leon може да потвърди. Питай го, ако не вярваш
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
вярвам бре 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Чи той тоз дрътия мерлин биг блока къстъма 540 е 660 кс бе чадо . Твоя как е 300 с нитро , скопил си го или нещо къстъма не е сполучил ?, но може да носи до 2 бара налягане и 300 коня нитро... ама контактната повърхност на една 330мм гума е колкото пощенска марка та... няма смисъл
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:Чи той тоз дрътия мерлин биг блока къстъма 540 е 660 кс бе чадо . Твоя как е 300 с нитро , скопил си го или нещо къстъма не е сполучил ?, но може да носи до 2 бара налягане и 300 коня нитро... ама контактната повърхност на една 330мм гума е колкото пощенска марка та... няма смисъл
може да понесе толкова азот.. пак не четеш...
а 660 коня е конфигурацията която те ти продават със всичко вътре.. и цената е една. на мен те ми продадоха само блока а аз му сложих други части.. и цената е съвсем съвсем друга дори с моя "безплатен" труд.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Само да ви каже нещо, което вече си знаете, но колегата 'ивански2' е супер 'готин' и точен пич! Няма грешка
!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
alx написа:Jordana написа:Чи той тоз дрътия мерлин биг блока къстъма 540 е 660 кс бе чадо . Твоя как е 300 с нитро , скопил си го или нещо къстъма не е сполучил ?, но може да носи до 2 бара налягане и 300 коня нитро... ама контактната повърхност на една 330мм гума е колкото пощенска марка та... няма смисъл
а 660 коня е конфигурацията която те ти продават със всичко вътре.. и цената е една. на мен те ми продадоха само блока а аз му сложих други части.. и цената е съвсем съвсем друга дори с моя "безплатен" труд.
Човека чете ма не разбира.
Като остане време и намеря уред викам да мерим.
Веднъж от нивото на каската и на 1 метър зад мотора.
Кой оглушее първи печели.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
slatanic написа:alx написа:Jordana написа:Чи той тоз дрътия мерлин биг блока къстъма 540 е 660 кс бе чадо . Твоя как е 300 с нитро , скопил си го или нещо къстъма не е сполучил ?, но може да носи до 2 бара налягане и 300 коня нитро... ама контактната повърхност на една 330мм гума е колкото пощенска марка та... няма смисъл
Човека чете ма не разбира.![]()
Като остане време и намеря уред викам да мерим.
Веднъж от нивото на каската и на 1 метър зад мотора.
Кой оглушее първи печели.![]()
Има апове за db meter за телефона … няма нужда от специализиран уред…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Ей на намерихме пак с какво да се занимаваме с глупости.
Вторник ако ми остане време ще прехвърля едното и ще ходя да си докарам другото.
Ти кажи само с кой ап ще мерим.
Вторник ако ми остане време ще прехвърля едното и ще ходя да си докарам другото.
Ти кажи само с кой ап ще мерим.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И колко катъра стават на 2 бара и 300 нитро тия 660 според твоята теория ?, но може да носи до 2 бара налягане и 300 коня нитро... ама контактната повърхност на една 330мм гума е колкото пощенска марка та... няма смисъл
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Сега като ти каже,че и на два бара 300коня шот не са 300 коня и хептем ще те загуби...
Ма нищо гугъл знае всичко...или Данчо се казваше!?...
Ма нищо гугъл знае всичко...или Данчо се казваше!?...
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Бах тая криза на средната възраст .Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани