СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: СПАМ ТЕМА
Димитров, така се превъзнася колко е важно да готвиш бе човек, не разбираш ли? Аз примерно никога не съм осъзнавал манията на хората по някакви префърцунени начини да ти поднесат нещо за да удовлетвори в крайна сметка физиологичната ти нужда да изядеш нещо. Ама както и да е, да речем за много хора яденето е нещо повече от ядене по смисъла на това как изглежда храната ти и как трябват някакви супер специални приготовления, което за тия хора често е по-важно от това каква е самата храна като качества на състава. Вече тия изпатквания за които ти говориш за някакви болестни състояния, но според мен повечето е шоу с цел да има драматизъм. Както във всяко малоумно рИалИтИиии и тука всичко е нагласено и тренирано. Не мога да гледам и 5 минути от това, само в рекламите му съм му гледал някакви тъпотии.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Истината че повече от тия префърцунените рецепти са отвратителни и ги правят само заради външния вид . Те и затова толкова се превъзнасят как се анонсират щото няма нищо друго съществено в тия неща . Ако кажеш че е гнусно веднага ще те парират че не разбирашсмисъла на това как изглежда храната ти и как трябват някакви супер специални приготовления, което за тия хора често е по-важно от това каква е самата храна като качества на състава
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами всеки, който смята храната за важна, как изглежда и какви продукти има в чинията (10 човека правят една порция, която е 150 грама) мисля, че няма да му допадне ако същата тази храна е пълна с плюнка от главният готвач, докато се е карал на персонала и докато са бързали да я произведат.
Както и както вече казах, егати храната, тя пълна с негативна енергия.
Пък тоя главен готвач умишлено унижава и тези, дето са работили в ресторанти със звезда "Мишлен".
Каквато звезда никога няма да получи за ресторанта си.
Ония Манчев, и той агресивен дейва
Както и както вече казах, егати храната, тя пълна с негативна енергия.
Пък тоя главен готвач умишлено унижава и тези, дето са работили в ресторанти със звезда "Мишлен".
Каквато звезда никога няма да получи за ресторанта си.
Ония Манчев, и той агресивен дейва
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Тва предаване е отвратително, дори на рекламите не мога да го понасям, добре, че почти винаги гледам нещо на запис и ги прескачам.
Нямахме ли тема за риалитита?
Днес се обзаведох с парко място в подземния паркинг на офиса, ще е на сянка каляската по цял ден.
Нямахме ли тема за риалитита?
Днес се обзаведох с парко място в подземния паркинг на офиса, ще е на сянка каляската по цял ден.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Като цяло и тя не знае какво точно иска да си купи, просто сегашната Микра е пред разпад и плаче за смяна.
Е давайте следващата микра. Джук/каптур са си сандеро степуей отдолу, джиданите трябва новите да се гледат, 2021-2022. Друго здраво и малко, като за жена - суифт.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Пропуснах да спомена, че нейното е Микра кабрио
Реално е отворена за всякакви варианти, без Дачия
. Бюджет 24-26, по възможност с обслужване и регистрация в тези пари
Реално е отворена за всякакви варианти, без Дачия
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Хонда Джаз? Жена ми е много доволна от нея. Визуално не изглежда голяма, но вътрешното пространство е много умно разпределено.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Tака и така стана дума,пичове дайте някакви Швейцарски саитове за коли
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:харесала си един Джук щото бил черно с жълти акценти![]()
Жълтото в купето е гола ламарина и не на всеки му допада.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Don_Diego написа:Пропуснах да спомена, че нейното е Микра кабрио![]()
Реално е отворена за всякакви варианти, без Дачия. Бюджет 24-26, по възможност с обслужване и регистрация в тези пари
Добра вноска за е93/335и, особено като разбере, че ще ти обръща огледалата на Z-ката
Или
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
carmanf1 написа:alx написа: ...
за развода - бори се за повече права върху детето/цата- щото това е всъщност единственото което има значение. парите се дават и се забравят.
Точно в десетката. Това е борбата. Голямата борба. Пари, нищо не ме интересува - искам си децата. Това ми е борбата.
За съжаление закона в БГ и в цяла Европа е на страната на майката. Без значение, бащата колко е добър и любящ.
Бащата го духа! Това е грозната истина. Правата получава майката.
навсякъде по света (включително и в мюсулманския свят) децата отиват при майката. гледал съм случаи- майката наркоманка, полу-бездомна, на социални помощи- бащата смислен с работа, дом и тн... децата отидоха при майката. почти никога не отиват при бащата и ако стане то е когато са малко по-големи примерно на 14-15 и разбират и изберат бащата.. само тогава. но малки деца- винаги при майката.
за мотора- като ми доиде музата - може и да напиша. много труд съм хвърлил по него и е абсолютно уникален дори сравнен с други подобни. най- голямата разлика е двигателя- аз съм го правил от нула като съм ползвал поръчков мерлин "биг блок" с кован колянов вал за 540 кубика обем- всичко друго важно в него е ковано (forged) и е на практика неунищожим. направил съм го чисто атмосферен, но може да носи до 2 бара налягане и 300 коня нитро... ама контактната повърхност на една 330мм гума е колкото пощенска марка та... няма смисъл.
като ми доскучее живота му се мятам и си рисет-вам сензорите за възприятието. катарзис някакъв
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ивайло Димов написа:https://www.cars.bg/offer/624b175a5fd9a90e22004952
https://www.cars.bg/offer/63fa51901c176db902026de2
https://www.cars.bg/offer/63efc74ad8341bf9120f73e2
https://www.cars.bg/offer/63fd5bbd81f255ae0c01b954
Първите две са ебаси попаденията откъм километри и пари
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
alx написа:за мотора- като ми доиде музата - може и да напиша. много труд съм хвърлил по него и е абсолютно уникален дори сравнен с други подобни. най- голямата разлика е двигателя- аз съм го правил от нула като съм ползвал поръчков мерлин "биг блок" с кован колянов вал за 540 кубика обем- всичко друго важно в него е ковано (forged) и е на практика неунищожим. направил съм го чисто атмосферен, но може да носи до 2 бара налягане и 300 коня нитро... ама контактната повърхност на една 330мм гума е колкото пощенска марка та... няма смисъл.
като ми доскучее живота му се мятам и си рисет-вам сензорите за възприятието. катарзис някакъв
айде айде айде

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите