СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
alx написа: ...
за развода - бори се за повече права върху детето/цата- щото това е всъщност единственото което има значение. парите се дават и се забравят.
Точно в десетката. Това е борбата. Голямата борба. Пари, нищо не ме интересува - искам си децата. Това ми е борбата.
За съжаление закона в БГ и в цяла Европа е на страната на майката. Без значение, бащата колко е добър и любящ.
Бащата го духа! Това е грозната истина. Правата получава майката.
Съответно всички жени от това се възползват и всеки може да навърже 2+2, какво правят жените по време на раздяла.
В моя случай иска много пари, без основание (поне за мен са много), казах й ОК, но искам съвместни родителски права.
Не се съгласи да даде съвместни права и продължава да иска пари, много пари. Съответно моя отговор е middle finger
PS. Някои колеги писаха за адвокатите - адвоката ми е с възможно най-топ репутация, проучил съм го. И съответно най-скъп
По едно време даже бях наел и още една топ адвокатка, да съм сигурен.
От толкова много консултации и разправии, вече съм станал нещо като младши адвокат по бракоразводни дела - някой ако иска да пита на ЛС за съвети
alx написа:slatanic написа:alx написа:slatanic написа:Ти с тия V8-ци сигурно не го знаеш,че си ги заглушил я с турбини я с чарджъри.Ма ние...
:
… да си мислиш, че мотора ти е шумен а ти- глух е… относително
Казах ти че си глух.Сега вече съм сигурен.
Като дойде онова що чакам да дойде ще потърся уред да премеря децибелите на презен ход и при 5К оборота и да си ги премерим.![]()
![]()
Предполагам не го въртиш това до повече,но зависи какво си предпочел де.
Този специално съм го смятал и правил дс е повече като мотоциклетен двигател от колкото на камион… по- малко въртящ момент в ниските и повече във високите и висока червена линия за да е по- управляем… прекъсвача му в момента е на 8200 оборота… предполагам, че там е прави около 859 коня но никой не знае- мотоциклетния динамометър е до 450 коня и този ги напълва а около 3500- 4000 оборота…
Леки карантии и повечко коне.Значи по-писклив до колкото може да е един В8.
Евала за което.
Като му дойде времето ми се ще и аз да имам кръст за такова.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:slatanic написа:Ти с тия V8-ци сигурно не го знаеш,че си ги заглушил я с турбини я с чарджъри.Ма ние...
:
Приятел, кво е тва животно???
Може ли малко повече снимки и/или разказче, че ми събуди интереса.
Ако е нещо тайно, дай на ЛС, няма да казвам на никого.
dhtj написа:alx написа:slatanic написа:Ти с тия V8-ци сигурно не го знаеш,че си ги заглушил я с турбини я с чарджъри.Ма ние...
:
Приятел, кво е тва животно???![]()
Може ли малко повече снимки и/или разказче, че ми събуди интереса.
Ако е нещо тайно, дай на ЛС, няма да казвам на никого.
Не ти ли прави впечатление блока на двигателя? Тръгни оттам. Защо мислиш, че го врънкам alx да качи пак снимките, които той изтри в последните 10-15 години?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Don_Diego написа:Банда, помагайте!
Милото ме натресе да помагам на нейна приятелка при избора на нова кола. Дотук добре ама все непознати за мен марки се коментират. Сега прати някакъв Nissan Juke дето иска да го гледаме идните дни…
Всякакво инфо за модела ще е от полза
Не се правете, че не сте ми видяли питането
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:Don_Diego написа:Банда, помагайте!
Милото ме натресе да помагам на нейна приятелка при избора на нова кола. Дотук добре ама все непознати за мен марки се коментират. Сега прати някакъв Nissan Juke дето иска да го гледаме идните дни…
![]()
![]()
![]()
Ти не каза бюджет и изисквания.
Агитирай я за Алфа
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Кой двигател е ? Кви други марки има в опциите?
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Don_Diego написа:Don_Diego написа:Банда, помагайте!
![]()
![]()
![]()
Кажи и че не стават всичките и я насочи към BMW...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ей това предаване "Кухнята на Ада" или "Hell's Kitchen" го следи жената и всеки път , когато го мерна, след 3-4 минути почва адски да ме дразни.
Първо да почнем от там, главният готвач задължително трябва да се подложи на терапия за овладяване на гнева!
Толкова агресивен тип, направо ми се повръща от този.
На второ място са участниците.
Какъв договор трябва да си подписал, че да се подложиш на подобно унижение, като вчера, на някакъв му изсипаха някаква супа на главата
Постоянно летят някакви храни, плюе се храна, викове.
Като цяло цялата храна, която се приготвя там е заредена с негативна енергия.
Отврат!
На този, главният готвач никой не трябва да му стъпва в ресторанта, а за участниците нямам думи!
Хора, работили в квалитетни ресторанти и въобще личности да позволяват някакъв самовлюбен готвач да ги унижава в да кажем "национален" ефир.
Обучавал ги бил...
въпросният главен готвач, ако има деца и някой се държи по този безобразен начин..
Шоу било викат.
Каво им става на хората, егати агресията егати и чудото!
Ей сега ще им се изтаковам с това мнение на страницата им
Първо да почнем от там, главният готвач задължително трябва да се подложи на терапия за овладяване на гнева!
Толкова агресивен тип, направо ми се повръща от този.
На второ място са участниците.
Какъв договор трябва да си подписал, че да се подложиш на подобно унижение, като вчера, на някакъв му изсипаха някаква супа на главата
Постоянно летят някакви храни, плюе се храна, викове.
Като цяло цялата храна, която се приготвя там е заредена с негативна енергия.
Отврат!
На този, главният готвач никой не трябва да му стъпва в ресторанта, а за участниците нямам думи!
Хора, работили в квалитетни ресторанти и въобще личности да позволяват някакъв самовлюбен готвач да ги унижава в да кажем "национален" ефир.
Обучавал ги бил...
въпросният главен готвач, ако има деца и някой се държи по този безобразен начин..
Шоу било викат.
Каво им става на хората, егати агресията егати и чудото!
Ей сега ще им се изтаковам с това мнение на страницата им
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Ивайло Димов написа:Кой двигател е ? Кви други марки има в опциите?
1.2, 116ks...ръчка... доколкото видях автомата бил кекав и често правил проблеми, та ще гледаме ръчките.
Като цяло и тя не знае какво точно иска да си купи, просто сегашната Микра е пред разпад и плаче за смяна. Иска да е подобен тип, малко женско джипче
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Всичко е почти едно и също.Виж бюджета-най новата и на най малко км за тея пари и тва е .От екстрите единстено автоматик и цвят ще я вълнува
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Дачия дъстър 
Нисан джук от по-първите генерации става, поради това, че са лесни за ремонт и има части, пък и не се чупят толкова много.
Нисан джук от по-първите генерации става, поради това, че са лесни за ремонт и има части, пък и не се чупят толкова много.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Автомата им е слаб ,1.2 ...тоя двигател е изнасилен и има звук на моторна фреза.Ако се търси градска кола тип мини СУВ бих търсил Рено Каптюр 1.6 mpi
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Дъстъра ми беше първото предложение
. Много и бил грозен...харесала си един Джук щото бил черно с жълти акценти
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=rok5x1 ей това ще ходим идните дни да гледаме...сега видях и че е в Драгичево, съвсем ми се отщя да ходя да го гледам
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=rok5x1 ей това ще ходим идните дни да гледаме...сега видях и че е в Драгичево, съвсем ми се отщя да ходя да го гледам
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Разходи я със зетката може да поиска нещо друго 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...