СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: СПАМ ТЕМА
Подобни 'преговори' се водят преди да е свършена работата!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ildivvy написа:Подобни 'преговори' се водят преди да е свършена работата!
Абсолютно, после не знам как ще стане.
Диего я дай линк да го видим.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
carmanf1 написа:Прав си, но проблема е, че не можем да стигнем до никакво споразумение![]()
Вчера дори имахме среща с адвокатите (аз, тя, моя и нейния адвокат), да се опитаме да постигнем споразумение - 2:30 часа разговори - никакъв шанс за споразумение![]()
И за това, съдията ще решава вместо нас
Като го чета това си давам за пореден път сметка какъв съм късметлия : 30-40 мин. при адвоката и 10 мин. в съдебната зала , и чао...
Имам 2-ма познати, дето повече от 2 години са в неустановено положение, аз приключих за 2 месеца
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Eто такъв калъф взех, обиколих няколко магазина на Оптики Леонардо и намерих продавачка дето се съгласи да ми продаде налична кутия, за да не чакам доставка:

Оригиналният който имах беше доста по-смотан, макар и кожен. А на всичкото от горе и по-скъп защото уж лимитирана серия са очилата и заради рекламните надписи по него
Ето такъв беше и го загубих

Оригиналният който имах беше доста по-смотан, макар и кожен. А на всичкото от горе и по-скъп защото уж лимитирана серия са очилата и заради рекламните надписи по него
Ето такъв беше и го загубих

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Препоръчайте тапи за уши за мотор, тези ги дават добри та мисля тях да взема
https://motomall.bg/product/%d1%82%d0%b ... -safe-pro/
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
ivanski_2 написа:Препоръчайте тапи за уши за мотор, тези ги дават добри та мисля тях да взема![]()
бе тапи са уши... те са за хора със слаби нерви...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
A!?A!?
Какво каза!?...
Заеби ама и аз ще трябва да се насочвам в тая посока.
Имам едни 3М-ски ще ги пробвам да по-дълго,че съм ги ползвал с една пясъкоструйка и шлем та ако ми харесат с тях.
Ако не ще търся и аз нещо.
Като гърми яко си оглушаваш бавно,но сигурно.
Ти с тия V8-ци сигурно не го знаеш,че си ги заглушил я с турбини я с чарджъри.Ма ние...
Между другото днес ми се обадиха за друго,но се оказа,че има един почти нов чардръж от цлк 230 някакво итънче.
Май ще го метна на рафта за по-късно някога.
Какво каза!?...
Заеби ама и аз ще трябва да се насочвам в тая посока.
Имам едни 3М-ски ще ги пробвам да по-дълго,че съм ги ползвал с една пясъкоструйка и шлем та ако ми харесат с тях.
Ако не ще търся и аз нещо.
Като гърми яко си оглушаваш бавно,но сигурно.
Ти с тия V8-ци сигурно не го знаеш,че си ги заглушил я с турбини я с чарджъри.Ма ние...
Между другото днес ми се обадиха за друго,но се оказа,че има един почти нов чардръж от цлк 230 някакво итънче.
Май ще го метна на рафта за по-късно някога.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Банда, помагайте!
Милото ме натресе да помагам на нейна приятелка при избора на нова кола. Дотук добре ама все непознати за мен марки се коментират. Сега прати някакъв Nissan Juke дето иска да го гледаме идните дни…
Всякакво инфо за модела ще е от полза
Милото ме натресе да помагам на нейна приятелка при избора на нова кола. Дотук добре ама все непознати за мен марки се коментират. Сега прати някакъв Nissan Juke дето иска да го гледаме идните дни…
Всякакво инфо за модела ще е от полза
slatanic написа:Ти с тия V8-ци сигурно не го знаеш,че си ги заглушил я с турбини я с чарджъри.Ма ние...
:
… да си мислиш, че мотора ти е шумен а ти- глух е… относително

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Говорихме вчера с нея. Даде ми много - не всичко, което исках, но съм много доволен от това което получих.
Аз и не очаквах всичко да ми даде, защото аз отворих екстремни искания, за да получа малко по-малко - това и децата го знаят.
След като ми обеща, тя се разсмя и ми вика, щях да съм много разочарована ако не беше искал, щото в крайна сметка това ни е работата и щях да се усъмня как си вършиш работата при преговорите
Обсъдихме и колко е разумно да пътувам утре към Чикаго, на 20-ти обратно за БГ и после пак Чикаго.
До Чикаго и назад, всяка седмица, никакъв смисъл и пълна глупост. Като Бай Ганьо малко ми идва.
Вика ми, ама резервирали сме ти вече твоя апартамент (не е мой, но като прекарвах много време там ми бяха наели апартамент на много яко място в Чикаго). Викам, прекрасно, оценявам, но помисли аз ще се утрепа от jet lag - ще съм неефективен и ще загубя асдки много време в пътуване. Няма смисъл. Това време мога да го оползотворя по много по-добър начин.
Съгласи се
В крайна сметка, оставам сега в Прага тази седмица, свършвам си работата тук, прибирам се в Пловдив и почвам да водя вътрешните срещи и преговори с доставчиците в Америка онлайн до 5-ти Април.
Обаче, ще трябва да си променя работното време/график - трябва да съм ОК за срещи до 21 часа наше време за следващия месец.
Хората там се съобразяват с часовата разлика, но не винаги е възможно да се случи в удобно и за двете страни време.
След 5-ти Април, отивам да си довършим нещата на място.
Аз и не очаквах всичко да ми даде, защото аз отворих екстремни искания, за да получа малко по-малко - това и децата го знаят.
След като ми обеща, тя се разсмя и ми вика, щях да съм много разочарована ако не беше искал, щото в крайна сметка това ни е работата и щях да се усъмня как си вършиш работата при преговорите
Обсъдихме и колко е разумно да пътувам утре към Чикаго, на 20-ти обратно за БГ и после пак Чикаго.
До Чикаго и назад, всяка седмица, никакъв смисъл и пълна глупост. Като Бай Ганьо малко ми идва.
Вика ми, ама резервирали сме ти вече твоя апартамент (не е мой, но като прекарвах много време там ми бяха наели апартамент на много яко място в Чикаго). Викам, прекрасно, оценявам, но помисли аз ще се утрепа от jet lag - ще съм неефективен и ще загубя асдки много време в пътуване. Няма смисъл. Това време мога да го оползотворя по много по-добър начин.
Съгласи се
В крайна сметка, оставам сега в Прага тази седмица, свършвам си работата тук, прибирам се в Пловдив и почвам да водя вътрешните срещи и преговори с доставчиците в Америка онлайн до 5-ти Април.
Обаче, ще трябва да си променя работното време/график - трябва да съм ОК за срещи до 21 часа наше време за следващия месец.
Хората там се съобразяват с часовата разлика, но не винаги е възможно да се случи в удобно и за двете страни време.
След 5-ти Април, отивам да си довършим нещата на място.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
alx написа:slatanic написа:Ти с тия V8-ци сигурно не го знаеш,че си ги заглушил я с турбини я с чарджъри.Ма ние...
:
Казах ти че си глух.Сега вече съм сигурен.
Като дойде онова що чакам да дойде ще потърся уред да премеря децибелите на презен ход и при 5К оборота и да си ги премерим.
Предполагам не го въртиш това до повече,но зависи какво си предпочел де.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
И понеже последно време ме гони няква страшна каръщина,
одеве пристигам в Прага и на рецепцията в хотела ми казват, че имало проблем с резервацията ми.
Не разбрах какъв, но им казах добре, дайте ми един малък старопрамен да си пийна тук в лобито, докато решите проблема.
Сядам аз, и изкача CEO-то за Европа по джапанки, бански и хавлия. Видя ме и дойде. Поръча си и той биричка. Бил на спа и сауна.
Поговорихме си и ми вика, значи за утре променихме цялата програма само заради теб.
Надявам се да имаш перфектна презентация и добри новини.
Викам знаеш презентациите са ми били винаги добри, ама добрите новини няма да са чак толкова колкото ги очакваш
И за променената програма си говори с Джейми, щото има нова промяна
И той: значи ни трябва по още една бира - procurement-a сте пълни с изненади, вече не мога ди ви хвана сметките
одеве пристигам в Прага и на рецепцията в хотела ми казват, че имало проблем с резервацията ми.
Не разбрах какъв, но им казах добре, дайте ми един малък старопрамен да си пийна тук в лобито, докато решите проблема.
Сядам аз, и изкача CEO-то за Европа по джапанки, бански и хавлия. Видя ме и дойде. Поръча си и той биричка. Бил на спа и сауна.
Поговорихме си и ми вика, значи за утре променихме цялата програма само заради теб.
Надявам се да имаш перфектна презентация и добри новини.
Викам знаеш презентациите са ми били винаги добри, ама добрите новини няма да са чак толкова колкото ги очакваш
И за променената програма си говори с Джейми, щото има нова промяна
И той: значи ни трябва по още една бира - procurement-a сте пълни с изненади, вече не мога ди ви хвана сметките
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това в последния ти пост е детайл от работата ти..., но за предния пост - радваме се, че нещата са се наредили! Май наистина е добре, че си сам на работата в момента?
Ex: 96' BMW318ti

slatanic написа:alx написа:slatanic написа:Ти с тия V8-ци сигурно не го знаеш,че си ги заглушил я с турбини я с чарджъри.Ма ние...
:
Казах ти че си глух.Сега вече съм сигурен.
Като дойде онова що чакам да дойде ще потърся уред да премеря децибелите на презен ход и при 5К оборота и да си ги премерим.![]()
![]()
Предполагам не го въртиш това до повече,но зависи какво си предпочел де.
Този специално съм го смятал и правил дс е повече като мотоциклетен двигател от колкото на камион… по- малко въртящ момент в ниските и повече във високите и висока червена линия за да е по- управляем… прекъсвача му в момента е на 8200 оборота… предполагам, че там е прави около 850 коня но никой не знае- мотоциклетния динамометър е до 450 коня и този ги напълва на около 3500- 4000 оборота…
Последна промяна alx на 14 Мар 2023, 16:35, променена общо 2 пъти
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила