СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от barty » 12 Мар 2023, 11:50

ryan83 написа:Здрастии :mhihi: :mhihi:

Здрастиии :mhihi: Къде се изгуби?
:yes:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 12 Мар 2023, 12:16

ryan83 написа:Здрастии :mhihi: :mhihi:
Опи, де ходиш?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Мар 2023, 12:45

Здрасти наборе.

carmanf1 написа:
Top Gun Maverick написа:Едно зло никога не идва само. Или по закона на Мърфи пък, каквото има да се случва, ще се случи. В случая пък било то и лошо, затова се струпват всички неща наведнъж.
Тая шефка само да не и потрябваш за още куп неща, че не знам. :mhihi: Сещам се за онзи филм със Сандра Бълок и Райънг Рейнолдс - Предложението. :mhihi:

:lol:

Този филм не го знам. Но няма начин да й потрябвам за други неща.
Абсурд просто - омъжена, с 3 деца и много сериозна жена. И адски над моето ниво. Къде съм аз цървула, къде е тя :lol: Никъв шанс :lol:

Ама е много красива, де*ба

Освен, че ще водя преговорите аз, да оправям бакиите на американските колеги, мога да й направя и някое кафе в офиса, да се подмажа :lol: :lol: :lol:

Сега остана време да напиша...не се подценявай. Сега омъжена с деца ако не изневерява на мъжа си и не я влекат тия неща няма какво да я накара да го направи, ама пак не опира до това какъв си ти. Ако обаче го прави(а ти е трудно да отхвърлиш едното или другото)просто не се подценявай и не подценявай ситуацията защото много неща са въпрос на ситуация. Както виждаш точно до теб е опряла, та не е като да си баш незначителен в нейните очи. Тъкмо поводи да говорите, може да и разкажеш за развода си, някакви лични неща, без да хленчиш де, ама и ще е повод да разбереш тя как е в това отношение. :mhihi: И то после вече ако има смисъл ще се разбере. Нямаш идея колко богати и успели жени могат да обърнат внимание на някой доста по-ниско финансово от тях и после като се представиш добре...абе нищо не се знае. Сигурното само е, че нищо не е за подценяване. Нещата винаги опират до вероятности, възможности и ниво на риск. В случая при теб последното е сведено до минимум ако просто разговаряш и видиш вятъра духа ли на някъде или не.

Но виж и с развода какво ще направиш, бая познати имам хленчещи. И да знаеш, от видяното издръжката е по-добрият вариант от пари на ръка. В смисъл второто винаги може да го даваш и после, но колкото ти прецениш, обаче ако няма издръжка все ще те плюят какъв си и що си. А някои жени(не казвам, че с теб така ще стане защото няма как да знам)след развода почват да се държат ужасно зле и да натякват пред всеки и всичко що за тиранин си, как не даваш достатъчно пари за децата и т.н.
Обратното също го има, тя си хванала мъж и бившия почва да дава по-малко пари защото си мисли, че тя не ги дава за детето, ами ги харчи с новия. А то реално за детето пак ако иска може да дава малко и пак да ги харчи. Много се отплеснах пак. :mhihi: Ама да знаеш, който е минал на издръжка от моите познати, винаги е рахатясвал защото преди това нищо не е било оценяно, а често издръжката се е оказвала много по-малка от това, което е давал мъжа преди това.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 12 Мар 2023, 14:11

Добър ден ....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 12 Мар 2023, 14:30

Top Gun Maverick написа:Пусни, пусни и изгледай филма, после базикни шефката дали не го е гледала, вярвай ми бе. :mhihi: Ако не друго, поне е адски забавна комедия и щом имаш такава шефка, мисля мноооого ще ти хареса, на нея също. Сигурен съм ще я докосне, но тя може и да я е гледала. :mhihi:

https://m.imdb.com/title/tt1041829/

Шефката само тука където играе е канадка, ама айде. :mhihi: Ти си баш Райън Рейнолдс. :mhihi:

Мерси колега. Прегледах го, но няма нищо общо. Нито аз съм такъв, нито тя.

Nickelback написа:Е за т'ва отдавна вече не ходя по командировки - очакват от теб да оправиш света, гомната на нек'ви некадърници преди теб. Ай сиктир! Наиграл съм се достатъчно и вече нищо не може да ме накара да си мръдна гъза да отида някъде "да гася пожари", дето го наричат!

Много спешно било, ще спирал света, едва ли не да работи :mhihi: Ми като е спешно и само той може да го оправи, направете го човека C-level и той да коли и беси вече, за да не се стига вече до подобни ексцесии! Дейб@ и тарикатите постоянно някой трябва да им върши черната работа :banghead:

Говорил съм си много с шефовете на тая тема за C-level - нямал съм опит в ръководенето на екип вътре в компанията.
Позицията ми е такава, че нямам пряко рапортуващи, не ми и трябват.
Но, не пряко рапортуващи на мен (водя им се dotted line) - камара из цяла Европа и УК. Ама т'ва не се брояло :lol:

Викам добре де, дайте ми позиция с пряко рапортуващ екип, да се докажа.
Готов съм да мръдна на хоризонтална позиция за 1-2 години, но да им докажа , че имам people management skills - вечно отговора е, в момента няма свободна такава, иначе с удоволствие. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 12 Мар 2023, 14:43

Преди малко засадих маслината на поляната пред гаража... Баща ми я 'скъси' и доста от клоните махна... Дано всичко е наред, човека уж разбира, а и колегата тук каза, че не е проблем. Чудя се и за две-три пауловнии... Евтини са фиданките и става хубаво дърво, особено за сянка!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 12 Мар 2023, 15:11

Ивайло Димов написа:Добър ден ....

еваси и хемороидите :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 12 Мар 2023, 15:14

Top Gun Maverick написа:Сега остана време да напиша...не се подценявай. Сега омъжена с деца ако не изневерява на мъжа си и не я влекат тия неща няма какво да я накара да го направи, ама пак не опира до това какъв си ти. Ако обаче го прави(а ти е трудно да отхвърлиш едното или другото)просто не се подценявай и не подценявай ситуацията защото много неща са въпрос на ситуация. Както виждаш точно до теб е опряла, та не е като да си баш незначителен в нейните очи. Тъкмо поводи да говорите, може да и разкажеш за развода си, някакви лични неща, без да хленчиш де, ама и ще е повод да разбереш тя как е в това отношение. :mhihi: И то после вече ако има смисъл ще се разбере. Нямаш идея колко богати и успели жени могат да обърнат внимание на някой доста по-ниско финансово от тях и после като се представиш добре...абе нищо не се знае. Сигурното само е, че нищо не е за подценяване. Нещата винаги опират до вероятности, възможности и ниво на риск. В случая при теб последното е сведено до минимум ако просто разговаряш и видиш вятъра духа ли на някъде или не.
...

По никакъв начин не се подценявам. Напротив дори, много добре си знам "цената", УЖ :lol:

Просто, отвъд професионалното отношение и голямо уважение един към друг, нямаме допирни точки с нея.

Преди ковид-а, когато прекарвах много време в Америка, редовно ме канеше у тях през уикендите на барбекю.
То и по-предния ми шеф канадец, също ме канеше редовно на барбекю, когато откарвах много време в Торонто.
Просто хората са сърдечни и приятелски настроени.

Познавам добре трите й дечица, също и мъжа й. Страхотно семейство са. :D
(или поне така изглежда, няма как да знам. Щото и ние с жена ми така сме изглеждали казват хората :ok: )

И против на всеобщите разбирания за "корпоративна кучка", истината е че тя не е такава.
Познавам я много добре в работата, също и като шеф.

Все още получавам вкъщи коледни картички с дребни сувенири от нея. Всяка коледа.
И не само аз, всички останали колеги и колежки, които бяхме част от няйния екип, също получават.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Мар 2023, 15:17

Браво, много хубаво изглежда така написаното. :yes: Значи оставяме само 1% вероятност. :mhihi:

Колега, за маслината зимата правиш ли нещо допълнително да не мръзне?

Ивайлооо, говорим на един език вече. Ай сиктир с тия цици вече, това е друга работа! :ok: :bowdown:
Тъкмо бях заспал, събуждам се и все едно за добро утро. :clap: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 12 Мар 2023, 15:18

Режа овошките днес ... ,що ли не си платих на някой да я свърши тая работа :mhihi: :dunno: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 12 Мар 2023, 15:48

Ивайло Димов написа:Добър ден ....

Пък за щерката нищо не каза :D

Аз пак на работа, напоследък май само тва правя . :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 12 Мар 2023, 15:52

И финално, наспах се добре снощи и взех решение, чакам само да стане към 10-11ч. чикагско време да й се обадя.

Летя за Чикаго следващия вторник, обаче при следните изисквания :lol:

- Искам много сериозна индексация на заплатата + бонус - знам много добре колко получават онези, които са осрали пейзажа и няма да съм голословен.
Ще говоря с цифри :mhihi:

- Връщам се на 20-21ви и ще продължа да водя преговорите, обаче онлайн, до 5-ти Април.

- След 5-ти Април летя обратно за Чикаго да довършим нещата

Ако не се навие - отговора ми ще е НЕ. При отговор НЕ, вероятно ще има негативни последици за мен, но к'вот, такова.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Мар 2023, 16:21

А така, няма да се даваш. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 12 Мар 2023, 16:23

Като отидеш там внимателно си приоритизирай нещата: което е най-забатачено и спешно, от него почни :bchug:
Също каквото можеш да си подготвиш извън работно време ще си струва да направиш това екстра усилие, че да имаш време да отметнеш повече неща. Един месец ще е зор ама ще мине :yes:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Мар 2023, 16:41

ПредишнаСледваща