Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от sub_eleven » 12 Ное 2021, 19:45

Моджо написа:ЩЕ умрат ?!?...нещо кристално кълбо, Ванга, такива работи. Статистика в бъдеще време. Да, добре.
А тия в статистиката на короната са вече умрели, свършен факт.

Ето ти статия от ООН тук

Какво неясно има, Моджо? Спасяваме едни, умират други. Даже колко ги спасяваме, отделен въпрос.

Е.Димитров написа:Кой е по-страхлив:
Този, който го е страх от ковид и се ваксинира или
Този, който го е страх от ваксината :mhihi:

Мен лично ме е страх, признавам си. Не ми изглежда безопасно да си бия тази ваксина и да мина през този експеримент. Има хора теглят късата клечка. Не ми се тегли и на мен. Животът не е видеоигра, да рестартираш.

Коронавирусът го минах още април 2020-та, без да имам избор. Сигурно ако не бях, щях да рискувам с ваксината все пак. Знам ли?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 12 Ное 2021, 20:09

Вчера разлика от общо починали и такива с ковид 7 души , днес разликата е 32 . Защото повече от бездушно боравите с числа да попитам за тези два дена 39 български граждани от какво починаха различно от вируса. Ако е изкоренена всичката останала висока смъртност що не биете камбаната че е по-скоро успех ...това за логиците дето умело боравят с думички като байганьовци и тарикати. Пак скоро чух официална статистика, че общо от началото на това безумие са починали 25к човеци български , а нещо чета тука се споменават с 50% повече абсолютна бройка само за тази година.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Ное 2021, 20:45

E34 написа:Хипохондрици, айде стига с тая мантра за количеството на починалите в България! Да, умират и са умирали в последните ДЕСЕТ ГОДИНИ по около 200-300 човека НА ДЕН в България. Ако сега само от короната умират по 300, то общия им брой ще е по 500-600 на ден, тикви глупави! Показателно е оная графика за 2020, починали са с 20000 повече, ако предположим че са от короната то това са 54 на ден! Кви 300 кви петстин баси и глупавите хора!

Призовавам модераторския екип да вземе отношение по тона и епитетите в това мнение въпреки личната си позиция по темата.

В противен случай ще се чувствам длъжен с нужните епитети да изкажа мнение за бакалските сметки от поста.

:yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 12 Ное 2021, 20:56

Ако сега само от короната умират по 300, то общия им брой ще е по 500-600 на ден,
:yes:

Не е ли прав?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Ное 2021, 21:39

43 седмица 2021 - 3913 умирания. Прав ли е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 12 Ное 2021, 21:43

Май не е.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 12 Ное 2021, 23:31

А как ще коментирате гнусната лъжа за смъртта на Ангел Кунчев?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 12 Ное 2021, 23:50

Защо вписаха в COVID системата момче, починало след пътен инцидент?

https://nova.bg/news/view/2021/11/12/34 ... %BD%D1%82/
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2021, 1:22

Лек ъпдейт по темата. В понеделник се бода втори път и се връщам на работа. Днес ми звъни колега и ми казва, че до 29 ноември нямам право да влизам в офиса. Две седмици след втората игла ще съм 100% сейф и няма да застрашавам живота и бъдещето на колегите.
Баси и простотията :OT:

Колега Илков, продължавам да ловя Нетфликс, но само на испански.

Сериозно. След първата ваксина не мога да спя. Заспивам в 2-2:30. Лягам насила, защото не ме се спи и се въртя поне 30-45мин. Ставам макс в 8:00.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 13 Ное 2021, 4:14

Vanqu1sh написа:А как ще коментирате гнусната лъжа за смъртта на Ангел Кунчев?

Що? Ти да не го срещна някъде случайно?
Аааа,да, казаха че писал във Фейса. Да,ама от там и други хора могат да пишат. Що пише, що не си направи клип и да каже каквото има да казва?
Тиквата вика- В болница е,възстановява се
Брадатата свиня писал- Не съм в болница, възстановявам се. Изкарах ЛЕК Ковид.
Ами като е лек, к' во си възстановяваш 1 месец ,маймун. Да видим не кога,а дали ще се излезеш от дупката.
Като беше за Проф. Андрей Чорбанов 10 дни не спряха да говорят за него, а за тоя миндил пълно информационно затъмнение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Ное 2021, 7:24

Канада, според мен де филмираш и мозъка ти не ти позволява да заспиш. Стига я мисли тая ваксина, взел си си решението макар и по принуда, продължавай напред. Приеми все едно си изкарал лек ковид с тая ваксина и толкова. Изчисти ума си, не прибягвай до лекарства да не се пристрастиш, почети малко източна философия, научи се да се изключваш просто от околния свят. И наистина не мисли за тъпата ваксина! :yes: Или гледай на нея като на нещо положително все едно ти дава увереност, че при среща с вируса вече имаш някаква защита от нея, плюс твоя естествена от последната година и половина, тоест ти си почти терминатор вече. :yes:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 13 Ное 2021, 8:46

Безсънието е възможна странична реакция по принцип.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Ное 2021, 9:19

Алкохола отлично подтиска възбудимоста , 200 водка преди лягане и ще спи като неваксиниран . :mhihi:
Проблема му в моменат е че стои в къщи и нищоправи . Ако си намери работа да влага енергия изобщо няма да гледа часовника и да вика сънчо ела .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2021, 10:33

Jordana написа:Алкохола отлично подтиска възбудимоста , 200 водка преди лягане и ще спи като неваксиниран . :mhihi:
Проблема му в моменат е че стои в къщи и нищоправи . Ако си намери работа да влага енергия изобщо няма да гледа часовника и да вика сънчо ела .

Няма нужда да ти казвам, колко грешиш. Алкохол пия само петък и събота. Уиски с много лед. Две седмици ваканция ги прекарах доста натоварено. Двадесетина квадрата ламинат, двадесетина литра латекс, бейсмънта ми беше склад, превърна се в нормална стая. Поне 1/3 от него. Другите 2/3 са ми мазе. Изхвърлих много боклуци, дето бяха в графата "може някога да потрябва" ... Свърших много работа, без да се натоварвам. Остана ми само да накова парапетите, за един час работа. Иначе събота и неделя е газ до ламарината, защото в понеделник всичко трябва да е готово. Утре имам и да слагам зимните гуми, че снегът иде.

И в момента е 2:33 сутринта. Въртях се два часа и слезнах, за да не преча на женицата да спи. Къде видя, че съм се филмирал, нямам идея. Станалото, станало. Не мога да променя нищо. Това не е повод, за да не ми се спи.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 13 Ное 2021, 12:42

K_Ilkov написа:43 седмица 2021 - 3913 умирания. Прав ли е?

Не искам да звучи като заяждане, но не четете ли забележките, като пускат снимки на графики?
Може и да се е оказало вярно в последствие, но да коментираме прогнозни резултати не е сериозно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата