Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Re: Мотористите във форума!
ZX10R, R1, GSXR, CBR1000, S1000RR, Panigale, RSV4... То май не остана 

Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
Аз да си кажа за ботушите докато карате с 300...по джапанки...
Днес взех гаерне дакар.
Пробвах и сиди адвенчър и гаерне фастбек.
Сиди е супер от 3 метра.
Лъскаво,уж нагласено(шито,ама само уж) и твърдо и с високо бомбе.
В размер 46....отиваха на 46,5 даже и нагоре...
Гаернето заспа на 46 и при двата варианта в предвид,че алпинстарса ми бе добре при 45,5.
Калъпи някакви талянски...
Сидито е дървено.
Гаерне са ок и двата варианта като за моето ползване фастбек е ...неудобнопрекален.
Ако ще карам толкова по черно бих минал на sg12.
Доволен от препоръката.
Взех и наколенки на лийт за под панталона,че сегашните са за върху дънките.
Като стане тегаво времето от кръста надолу съм гортекс...нека вали...

Днес взех гаерне дакар.
Пробвах и сиди адвенчър и гаерне фастбек.
Сиди е супер от 3 метра.
Лъскаво,уж нагласено(шито,ама само уж) и твърдо и с високо бомбе.
В размер 46....отиваха на 46,5 даже и нагоре...
Гаернето заспа на 46 и при двата варианта в предвид,че алпинстарса ми бе добре при 45,5.
Калъпи някакви талянски...
Сидито е дървено.
Гаерне са ок и двата варианта като за моето ползване фастбек е ...неудобнопрекален.
Ако ще карам толкова по черно бих минал на sg12.
Доволен от препоръката.
Взех и наколенки на лийт за под панталона,че сегашните са за върху дънките.
Като стане тегаво времето от кръста надолу съм гортекс...нека вали...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Другия път ша ма слушаш, я съм пинтия голяма и не давам пари преди да съм проучил повече от нужното.
Само да знаеш, че след няколко карания ще се разскърцат умопомрачаващо много, ама ме мързи да търся решение та ако намериш, да похвалиш какво е.
А онова за седалката дойде ли ти, трябва да е, аресва ли ти? Аз на още 2-ма колеги им пратих същия магазин да си напазаруват и те за техните мотори.

Само да знаеш, че след няколко карания ще се разскърцат умопомрачаващо много, ама ме мързи да търся решение та ако намериш, да похвалиш какво е.
А онова за седалката дойде ли ти, трябва да е, аресва ли ти? Аз на още 2-ма колеги им пратих същия магазин да си напазаруват и те за техните мотори.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Spit-Fire написа:Само да знаеш, че след няколко карания ще се разскърцат умопомрачаващо много, ама ме мързи да търся решение та ако намериш, да похвалиш какво е.
Силиконов лубрикант, като това което се слага на каските.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
В Италия са пуснали на промоция номера. Плащаш си за един, получаваш два. А тука се чудят само как да ни дерат...
:):)

Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
Дойде,че как да не.
Екстра е.
Иначе за смазката ще го видим.
Днес ще мина да си взема едни чорапи и съм готов за каране.
Утре или през УЙкенда ще тествам.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
dhtj написа:дали да не пробвам една хаябуса се чудя, някой от вас карал ли е?
Един познат тук продава, до колкото знам е топ състояние, поне каквото съм виждал да качва като обслужвания, нищо не е пестено.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
frizzante написа:В Италия са пуснали на промоция номера. Плащаш си за един, получаваш два. А тука се чудят само как да ни дерат...:):)
Може би, защото и скутерите са еднакви..?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
drifty написа:dhtj написа:дали да не пробвам една хаябуса се чудя, някой от вас карал ли е?
Един познат тук продава, до колкото знам е топ състояние, поне каквото съм виждал да качва като обслужвания, нищо не е пестено.
Виж дали може да намериш обявата, може да се разходя до Търново ако дава кръгче.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Най-гадното нещо е да ти свършат гумите по средата на сезона, ама кот такова. И понеже едновременно решиха да са ми за обслужване автомата на колата, да се счупи компресора на климатика пак на същата И да ми свършат гумите на мотора, и всичко това преди да съм платил морето тая година, реших да потърся 2-ра ръка някакви новички, колкото и да ме е срам да си го призная, и изпаднаха едни, които ако всичко им е наред ще са топ попадение - Pirelli Angel GT 2 почти нови, DOT 22.
И за да е още по-зле положението, задната е 190/55 при 180/55 заводско. Ама четох, струвах, и специално на мойто прасе 190 отзад ще му мяза доста повече, и доста положителни мнения споделят в групите също. Аз перформънс не гоня отдавна, та все ми е тая за минималното предимство на 180/55 пред 190/55.
Предполагам, че ако на външен вид са ОК, ако са криваци ще го разбера чак като са на джантите, та квото-такова
И за да е още по-зле положението, задната е 190/55 при 180/55 заводско. Ама четох, струвах, и специално на мойто прасе 190 отзад ще му мяза доста повече, и доста положителни мнения споделят в групите също. Аз перформънс не гоня отдавна, та все ми е тая за минималното предимство на 180/55 пред 190/55.
Предполагам, че ако на външен вид са ОК, ако са криваци ще го разбера чак като са на джантите, та квото-такова

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.