Протест против високите цени 16 .04 . 2011

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: Протест против високите цени

Мнение от Yanko Petrov » 15 Мар 2011, 22:24

Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 15 Мар 2011, 22:37

Екипът на "Календар" пресметна, че по сегашните тарифи на горивата, пътуването с кола - до Варна например струва 270 лева, докато двупосочният билет за влак е едва 53 лева.

Секретарят на парламента - Петър Димитров, заяви, че "това все пак е по-евтиният вариант за данъкоплатеца, защото със самолет е по-скъпо".

Според проверка на "Календар" полетът до Варна и обратно, по цени от днес, излиза 220 лева или 50 лева по-малко от пътешествието с кола.

И като го питаха защо не пътува с влак тоя олигофрен й каза "да не живеем в 18 век" и журналистката го пита "значи българинът ще живее в 18 век,а депутатите в 21" и оня взе да приказва глупостите за самолета!
Според мен времето им изтича и народа е набрал много.Ще става страшно :evil: :!:
И опозицията да не си прави илюзии,че може да застане начело на недоволството да народа и да си извлече полза.Предлагам на 26ти,когато е протеста на БСП да не го подкрепя никой.Едните изнагляват с положението на народа,а другите го смятат за късопаметен.Един голям шамар и среден пръст на всички партии.На 26ти никой да не подкрепя,а на 27ми да излезем и да им покажем,че техните протестчета са жалки и вече нито управляващи нито опозоция имат доверие от народа :!: :!: :!:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Мар 2011, 22:45

За кво говориш :banghead:
София - Варна с България Ер!
Цена за еднопосочен билет: € 15
Цена за двупосочен билет:

http://www.air.bg/bg/promotions/promode ... list/id/55

Без промоцията пак е по евтино / двупосочен/:
travellers flights taxes service fee
1 adult(s) x (107.58 + 81.21 + 3.92) = 192.71 BGN (98.52 EUR)

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Мар 2011, 22:56

Значи в неделя пак сме на същото място по същото време, така ли ?
По м/у другото на протеста в неделя забелязах една е46 сива комби с джанти Alpina спряна точно до паметника, както и една е30 която беше спряна една кола пред е46 и една бяла е30 с бели джанти в края на колоната.До бялата е30 имаше спряна к*рвенско червена алфа 146 с която бях аз.Искам да кажа едно ЕВАЛА на собствениците на тези автомобили. Бяха уникални !!!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 15 Мар 2011, 22:56

latrel написа:Ако някой ден обърна резбата Дянков ми е номер 1 в списъка :mhihi: Признавам си, че този човек откакто е дошъл на власт нищо добро не съм видял или чул от него. :dunno: :dummy:

Така е, защото не си опитал от вкусната му пица :mhihi:

larbi написа:Ако повишели минималната заплата с огроооооооооооомните 15 евро щели да фалират всички :mhihi: Ами то България и така е фалирала от край време. Не мисля че ще има разлика. Да не говорим, че на запад ни се подиграват как може да работим за 150 евро заплата , а пенсионерите да взимат пенсии по 60-100 евро. Няма Худини , няма Копърфийлд братче Българите са най-големи магьосници в цяла Европа. И ние сме били европейци. Пу :bang: :bang: :bang:

Страшно ще стане тука страшно. Докато не дойдат танковете тука няма да се оправи. Не е решение да се махне правителството разберете го! И аз искам , но другите които ще изберем пак са същите! Ето това Българския народ така и не разбра за тия години и май никога няма да разбере! В пленарната зала се джавкат, а в кулоарите още си говорят като първи приятели и се уговарят за бъдещи врътки. А бай Иван гледа по талавизоро ко дават и вика "тоз добър, тоз лош" НЯМА ТАКИВА ФИЛМИ! Всички са лоши :mhihi:

В България ни трябва военна диктатура и ще се оправим :dunno:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Мар 2011, 23:02

не позна- начина да се оправи тая държава следващите 100г. и да стигне нормално ниво е само един: нас, българите (вкл. турци, цигани и т.н. паплач) да ни изселят от тук към някой необитаем остров и и тук да се заселят други хора... грозно звучи, но май друг начин няма...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 15 Мар 2011, 23:04

Колега всеки път ме изумяваш с адекватни мнения :bowdown: :help:
Изображение
8.32

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 15 Мар 2011, 23:08

[/quote]
В България ни трябва военна диктатура и ще се оправим :dunno:[/quote]

То и това ще стане. Пък и Ванга го е предсказала, но кога точно не се знае.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 15 Мар 2011, 23:17

Казаха, че можело да има минимално понижение на акциза. Сигурно толкова минимално, че даже няма да го усетим... :bang:

Аватар

Мнение от ms » 15 Мар 2011, 23:21

Mbass написа:Казаха, че можело да има минимално понижение на акциза. Сигурно толкова минимално, че даже няма да го усетим... :bang:

Акциз НЯМА да свалят, ДДС също... Дори и да решат да смъкнат леко акциза разликата ще е 2-3-5ст. на литър- полза няма, аз и сега зареждам с 5ст. на литър отстъпка и не съм забогатял ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 15 Мар 2011, 23:48

ако скочат военните ама то армия та каде ни е.просто тия управляващи или предишни няма да оправят държавата.трябва да ги отстраним но власт без кръв не се дава.и
и все пак си мисля че нашия лозунг трябва вече да го променим.
абе и на моя шеф му е тежко като вади пари за горива.
но те просто трябва да си ходят щото ще намалят горивата но ще вдигнат друго.
ае вие вода не ползвате ли та те я вдигнаха от1.20-130 на 168 малко лие ви е.после инфлация 2 процента съжат ни чрез медий.даите да се събираме вечер някаде и да го мислим че ни четат тука подз лупа 100 процента.

Аватар

Мнение от ms » 15 Мар 2011, 23:56

не се притеснявай- теб не те разбраха к'во каза :roll: то и аз се затрудних с това писане, ама съм свикнал да пишат неграмотно из форумите и схванах поне половината :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 16 Мар 2011, 0:04

въий въх въий ма верно бря извиниете ма ма одих у гората пааа ....се не научих бря деиба и писание.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 16 Мар 2011, 0:06

M3 E92 написа:
latrel написа:........................:

..................

larbi написа:............................:

В България ни трябва военна диктатура и ще се оправим :dunno:

Сега някой сеща ли са защо българската армия така системно бе унищожена за последните 20 години и в момента е по-слаба дори и от полицията ни.

ПС:
zaharin3 написа:въий въх въий ма верно бря извиниете ма ма одих у гората пааа ....се не научих бря деиба и писание.

Не се обиждай, но не си направих труда да ти дочета поста до край, че ме хванаха нервите.
Последна промяна spacepl на 16 Мар 2011, 0:09, променена общо 2 пъти

Аватар

Мнение от ms » 16 Мар 2011, 0:08

Аз много отдавна съм се сетил защо армията ни е смешна... Ама спокойно, тя полицията ни е по-смешна и от армията :banghead:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата