Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320D E90
Мечтае да кара: нещо още по-бързо

Re: Киномания

Мнение от BMW trust » 24 Окт 2011, 23:04

Requiem for a dream

Изображение

Надеждите и мечтите на четирима амбициозни хора са разбити, когато тяхната пристрастеност към наркотиците започва да излиза от контрол.
:bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 25 Окт 2011, 8:15

TNT написа:...

Чакай, чакай недей така, това че на теб не ти харесва, не означава че и на колегата няма да му хареса. Вкус приятел няма ;) А и той иска филми по действителен случай, не всяка пресъздадена случка може да се хареса на всички. Въпрос на разбирания и интереси. Но тези крайните заключения ги оставете за себе си , защото всички сме различни и пак ще се повторя - вкус приятел няма. Просто пост-нете филмите които на вас ви харесват или са ви направили впечатление и оставете тепърва гледащите ги да си направят оценката сами за себе си. Ето прост пример с Drive Angry, който Ачо го оцени. Аз тоя филм го чаках да го гледам с нетърпение (аз мнения не чета за даден филм преди да го гледам, само по актьорски състав предимно)... ебааааа едвам го догледах, даже не знам как го изкарах докрай. Както и Sucker Punch, някак си не ми допадна избягването от реалността по този начин или може би съм очаквал нещо друго, абе просто не си падам по тоя тип филми, но има хора които се кефят именно на такива. Не че сравнявам двата филма, не ме разбирайте погрешно. Да отбереш качественото от помията която се прави всеки ден е мноооогоооо трудно, ще трябва да счупиш едно две яйца и да изтеглиш/гледаш няколко смотани филма докато се докопаш до качествения.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Окт 2011, 15:04

Изображение
Филма започва много обещаващо . Дори на компа личи че е правен за 3Д а пейзажите спират дъха ... така докато не разбереш че това е поредния слашър , а всички знаем много добре как се развива десйтвието в такива филми - този не е изключение :no:
А да - филма на моменти е гнусен и силно подтискащ . Препоръчвам го само на някой с 3Д ТВ ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Окт 2011, 18:12

Някой гледа ли Нещото или 3мата Мускетари на Пол Андерсън :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Окт 2011, 22:14

Аз си мислех да ходя да гледам Нещото тая вечер в Мола до нас :mhihi: , ама като се сетих колко ДОБРИ филми съм изгледал за последната 1 година... Реших, че е по-добре да си легна по-рано да се наспа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sorrow » 27 Окт 2011, 22:18

acho.rs написа:Някой гледа ли Нещото или 3мата Мускетари на Пол Андерсън :roll:

Бива го Нещото. Още не мога да преценя как е спрямо оригинала, но определено си е свежа глътка в убийствено скучния хорър жанр.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Окт 2011, 22:30

И аз така от много чудене си останах вкъщи :mhihi: По принцип съм на мнение, че ако един филм не е 3Д не си струва да се ходи на кино . 3мата мускетари ми се струва супер тъп , но пък ефектен , Нещото уж по-добро но не е 3Д ...

ПС:защото женската част от човечеството е убедена че от гледане на 3Д кино ги боли главата :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Окт 2011, 23:01

И мен ме дразни 3Д киното. Не ми харесва, а като добавим, че е и по-скъпо още повече не ми харесва :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330d 204hp

Мнение от genesis21 » 28 Окт 2011, 0:13

acho.rs написа:Някой гледа ли Нещото или 3мата Мускетари на Пол Андерсън :roll:

Аз гледах Тримата Мускетари и ми допадна,държеше ме в напрежение.
ПС:Междо другото от 3Д мен ме боли много главата и ми се приспива.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 28 Окт 2011, 0:41

Еее много по-скъпо е , нема що . Редовните са 9 срещу 12 , намалените 5 срещу 7 лв - 2 кинта ли са ти проблема :lol: Лошото е че много малко филми са правени наистина 3Д а не само тука таме някой ефект .
Сега тъкмо изгледах този филм :
Изображение
Изненада ме много приятно . Постапокалиптичния свят е представен детайлно , идеята , действието , "чудовищата" всичко е на ниво . Е има малко безмоторна авиация , но се преглъща . Лошото е че са планирали да направят няколко епизода - за това някъде след средата на филма , действието затъпява а целия филм е точно 80 минути :confused:
Предвид , че бюджета е 60млн а приходите само 75млн вероятността за продължние е малка ...
Все пак - ако на някой му се гледа добър фантастичен филм , му препоръчвам да погледне този , в случай че го е пропуснал поради общото негативно мнение .
Лична оценка 7,5/10
Аз гледах Тримата Мускетари и ми допадна,държеше ме в напрежение.
ПС:Междо другото от 3Д мен ме боли много главата и ми се приспива.

Ами ще го гледам и аз тия дни , то се е видяло , че поне до 11.11.11 друг 3Д филм няма да има . . .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 28 Окт 2011, 3:01

acho.rs написа: . . .

Тука в провинцията е по 4лв. разликата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Предпочитам пуканки пред 3Д ефекти :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 29 Окт 2011, 8:48

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 29 Окт 2011, 14:38

Не харесвам филми, може би се броят на пръстите на ръцете ми, но тоя Зодиак ми все ума и дума :paranoid:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 29 Окт 2011, 16:12

Ronka написа:Не харесвам филми, може би се броят на пръстите на ръцете ми, но тоя Зодиак ми все ума и дума :paranoid:

уникален е да

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 29 Окт 2011, 16:46

Филмът е документален и се различава от повечето бози в темата.
Има го в повечето торент тракери...

Приятно гледане.

Inside Job/Вътрешна афера

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата