Как се борите с махмурлука?
Модератор: Общи модератори
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Абе от бирата на мене ми е адски зле ако се напия и пуша яко паралелно с това - на другия ден все едно гърлото ми се е стеснило и сичко ме боли и ми е някакво супер зле.... Най- ме е страх да пия, като знам че требва да спим у друга къща
. Такъв беше и случая на нова година. Празнувахме я една компания у къщата на един приятел ( това всъщност беше предишната вечер на 30 ти ) и запоркахме яко , аз си се зарекох, че ще помпам бирички ... И като почнаха да влизат ....... 17- 18 някъде изпих ( ПИРИНСКО ) и вече си бях доста пиян, после пих от дамаджаната с червено вино и си ми беше супер весело, танци манци и грам не ми беше лошо ! И така към 4 решихме да си легаме. Аз до последно си пих вино и вече непосредствено преди да легна си напуних едно шише с вода и около 1 литър изпих ( чувстах се супер ). И такъв по едно време се будим след около час може би ( ама ми лошооооооо та не се трае, до гърлото ми стигнало ) и такъв скачам от леглото и отварам вратата и почвам да търся къде е тоалетната ( ама още съм много пиян )- а пък нали чужда къща и тя беше такава с много врати ( обясняваха ми къде е точно тоалетната ама .... ) И такъв отварам вратата на моята стая и почвам да търся , отварам врати ама тоалетна чиния не виждам
И в крайна сметка в коридора на килимчето , после у една друга стая и от третия път вече повърнах в чинията
( даже първо по плочките и после чак в чинията
). И съм си легнал после и сутринта се буда и си спомням само че съм повръштал, но си мислех че само в тоалетната... Като излезнах у коридора за главата се фанах
АМИ ЛОШО не се трае, земи парцал, бърши, чисти , та си оправих мизериите... Други двама беха повръщали от балкона върху лозницата
. Даже единия беше прехвърлил оградата и чак по тротоара имаше
на 4-5 метра беше фарлял
От тоя случай вече си знам мярката, рядко да се изпусна

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
t060 написа:svetko написа:А и от опит знам,че при на пиване с бира,вино и мастика не деиства.
От тия трите на едно пиене ли, или при всяко поотделно?
RESPECT
by t060

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Аз заминавам да си търся я маратонка, я телефон, я ключове, и докато направя реинвентаризацията съм репичка 

---
- t060
- ентусиаст
-
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Мишу написа:аз от 1.5год съм на клаусталер и каменица 0% и съм на 7то небе, пием и си карам и ме боли фара благодат е безалкохолната бира
Безалкохолната бира е първата стъпка към надуваемата жена - народна мъдрост

---
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
абе като ви е толко лошо от алкохола що не го смемните да по4нете д шмъркате кока анфети нема какви стане лошо и повер яко 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
theraven_nz написа:Мишу написа:аз от 1.5год съм на клаусталер и каменица 0% и съм на 7то небе, пием и си карам и ме боли фара благодат е безалкохолната бира
Безалкохолната бира е първата стъпка към надуваемата жена - народна мъдрост

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Рецептата е една - 2 спанета и 3 сранета. Някъде в промеждутъка мушкаш едно шкембе с 2 бири. Шкембето ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с много люто и чесън. Трябва да се изпотиш като свиня за да изхвърлиш отровите, а бирите ще компенсират дехидратацията (обезводняването).
- t060
- ентусиаст
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
ми аз не пия и не мога да кажа 

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- Код: Избери целия код
По консумация на чист алкохол българите и германците са на първо място в Европа.
Това съобщи д-р Валтер Фарке от Германския институт по проблемите на зависимостта по време на националната конференция "Европейски политики в областта на алкохола".
"В Европа 23 000 000 души са зависими от алкохола, като европейците пият два пъти повече от хората в останалата част на света", посочи д-р Фарке.
Според данни от доклада "Алкохолът в Европа", изготвен по поръчка на Европейската комисия, всяка година в Европа алкохолът причинява смъртта на 115 000 души и струва на Европейския съюз 125 милиарда евро, което се равнява на 1.3% от неговия брутен вътрешен продукт.
"Тези данни определят Европа като най-сериозно пиещият регион в света и изисква адекватни политически мерки за редуциране на здравните, социални и икономически вреди, свързани с консумацията на алкохол", заяви Рут Руис, представител на Европейския алианс за политики в областта на алкохола.
Според същия доклад алкохолът е причинител на 60 различни вида заболявания и патологични състояния и е пряко отговорен за 7.4% от общата заболеваемост и преждевременна смъртност в ЕС.
"Той е трети по ред рисков фактор за влошено здраве след тютюнопушенето и високото кръвно налягане", посочи Рут Руис.
от тук
хехе абе хора ...ние сме първенци по пиене в Европа, а тя е първенка сред другите, т.е. пием на световно ниво....пък вие за някво си изтрезняване се тормозите

иначе безотказно действа АНТИПУХМЕЛИН-а