Как се борите с махмурлука?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Мнение от svetko » 10 Юни 2008, 19:31

t060 написа:
svetko написа:А и от опит знам,че при на пиване с бира,вино и мастика не деиства.

От тия трите на едно пиене ли, или при всяко поотделно?

RESPECT

by t060

И заедно и поотделно не деиства тва са наи коварните пиенета ако прекалиш няма спасение на другия ден черепа ти отеснява :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 10 Юни 2008, 21:05

Абе от бирата на мене ми е адски зле ако се напия и пуша яко паралелно с това - на другия ден все едно гърлото ми се е стеснило и сичко ме боли и ми е някакво супер зле.... Най- ме е страх да пия, като знам че требва да спим у друга къща :mhihi: . Такъв беше и случая на нова година. Празнувахме я една компания у къщата на един приятел ( това всъщност беше предишната вечер на 30 ти ) и запоркахме яко , аз си се зарекох, че ще помпам бирички ... И като почнаха да влизат ....... 17- 18 някъде изпих ( ПИРИНСКО ) и вече си бях доста пиян, после пих от дамаджаната с червено вино и си ми беше супер весело, танци манци и грам не ми беше лошо ! И така към 4 решихме да си легаме. Аз до последно си пих вино и вече непосредствено преди да легна си напуних едно шише с вода и около 1 литър изпих ( чувстах се супер ). И такъв по едно време се будим след около час може би ( ама ми лошооооооо та не се трае, до гърлото ми стигнало ) и такъв скачам от леглото и отварам вратата и почвам да търся къде е тоалетната ( ама още съм много пиян )- а пък нали чужда къща и тя беше такава с много врати ( обясняваха ми къде е точно тоалетната ама .... ) И такъв отварам вратата на моята стая и почвам да търся , отварам врати ама тоалетна чиния не виждам :mhihi: И в крайна сметка в коридора на килимчето , после у една друга стая и от третия път вече повърнах в чинията :mhihi: ( даже първо по плочките и после чак в чинията :mhihi: ). И съм си легнал после и сутринта се буда и си спомням само че съм повръштал, но си мислех че само в тоалетната... Като излезнах у коридора за главата се фанах :mhihi: АМИ ЛОШО не се трае, земи парцал, бърши, чисти , та си оправих мизериите... Други двама беха повръщали от балкона върху лозницата :mhihi: . Даже единия беше прехвърлил оградата и чак по тротоара имаше :mhihi: на 4-5 метра беше фарлял :mhihi: От тоя случай вече си знам мярката, рядко да се изпусна

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от donbazil » 10 Юни 2008, 21:11

абсолютно поддържам мнението на колегата за трите "С"

Направо безотказно е преди лягане едно освобождаване :puke:
Истината е в дизела
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 10 Юни 2008, 21:14

t060 написа:
svetko написа:А и от опит знам,че при на пиване с бира,вино и мастика не деиства.

От тия трите на едно пиене ли, или при всяко поотделно?

RESPECT

by t060

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 21:18

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:15, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 10 Юни 2008, 21:19

Аз заминавам да си търся я маратонка, я телефон, я ключове, и докато направя реинвентаризацията съм репичка :mhihi:
---

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 21:20

Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:15, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 10 Юни 2008, 21:28

аз от 1.5год съм на клаусталер и каменица 0% и съм на 7то небе, пием и си карам и ме боли фара благодат е безалкохолната бира :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 10 Юни 2008, 21:52

Мишу написа:аз от 1.5год съм на клаусталер и каменица 0% и съм на 7то небе, пием и си карам и ме боли фара благодат е безалкохолната бира :winky:

Безалкохолната бира е първата стъпка към надуваемата жена - народна мъдрост :mhihi:
---

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 10 Юни 2008, 22:16

абе като ви е толко лошо от алкохола що не го смемните да по4нете д шмъркате кока анфети нема какви стане лошо и повер яко :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Юни 2008, 22:19

theraven_nz написа:
Мишу написа:аз от 1.5год съм на клаусталер и каменица 0% и съм на 7то небе, пием и си карам и ме боли фара благодат е безалкохолната бира :winky:

Безалкохолната бира е първата стъпка към надуваемата жена - народна мъдрост :mhihi:

:mhihi: това е за бисерите
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 10 Юни 2008, 22:25

Рецептата е една - 2 спанета и 3 сранета. Някъде в промеждутъка мушкаш едно шкембе с 2 бири. Шкембето ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с много люто и чесън. Трябва да се изпотиш като свиня за да изхвърлиш отровите, а бирите ще компенсират дехидратацията (обезводняването).

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 22:26

Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:47, променена общо 1 път

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 10 Юни 2008, 23:19

ми аз не пия и не мога да кажа :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 10 Юни 2008, 23:25

Код: Избери целия код
По консумация на чист алкохол българите и германците са на първо място в Европа.

Това съобщи д-р Валтер Фарке от Германския институт по проблемите на зависимостта по време на националната конференция "Европейски политики в областта на алкохола".

"В Европа 23 000 000 души са зависими от алкохола, като европейците пият два пъти повече от хората в останалата част на света", посочи д-р Фарке.

Според данни от доклада "Алкохолът в Европа", изготвен по поръчка на Европейската комисия, всяка година в Европа алкохолът причинява смъртта на 115 000 души и струва на Европейския съюз 125 милиарда евро, което се равнява на 1.3% от неговия брутен вътрешен продукт.

"Тези данни определят Европа като най-сериозно пиещият регион в света и изисква адекватни политически мерки за редуциране на здравните, социални и икономически вреди, свързани с консумацията на алкохол", заяви Рут Руис, представител на Европейския алианс за политики в областта на алкохола.

Според същия доклад алкохолът е причинител на 60 различни вида заболявания и патологични състояния и е пряко отговорен за 7.4% от общата заболеваемост и преждевременна смъртност в ЕС.

"Той е трети по ред рисков фактор за влошено здраве след тютюнопушенето и високото кръвно налягане", посочи Рут Руис.

от тук

хехе абе хора ...ние сме първенци по пиене в Европа, а тя е първенка сред другите, т.е. пием на световно ниво....пък вие за някво си изтрезняване се тормозите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

иначе безотказно действа АНТИПУХМЕЛИН-а :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата