София е ад ,движете се пеш !
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Кво се учудвате без нормална управа такова е положението.
Липсва хубава транспортна инфраструктура и то не само в СФ. Не знам как е сега, но миналата година, когато ремонтираха цариградско ми трябваха 3 часа за да излезна от София!!!!!!!!! Изгасих колата и дори усях да дремна на някакъв булевард.
В Пловдив почнaха да се получават също ненормални задръствания и просто не знам, направо ми се повдига от тая лудница.
За производството мога да кажа, че докато няма контрол на границите, няма как да стане да произведеш едни чехли примерно на базова цена 10лв и китаеца да ти ги внесе на 0.90стинки.
Границите, ама грам не се контролират, само набиват $ на шапкарите и да върви хамалския преносим бизнес... и така никво производство.
Добре поне, че леката промишленост има някво бъдеще.
Нз, няква лудница, аз самия само се чудя дали да избягам, ама като чета по другите страни, убиийци се въртят и си избиват комплексите.
БГ поне си има кауза.
Липсва хубава транспортна инфраструктура и то не само в СФ. Не знам как е сега, но миналата година, когато ремонтираха цариградско ми трябваха 3 часа за да излезна от София!!!!!!!!! Изгасих колата и дори усях да дремна на някакъв булевард.

В Пловдив почнaха да се получават също ненормални задръствания и просто не знам, направо ми се повдига от тая лудница.
За производството мога да кажа, че докато няма контрол на границите, няма как да стане да произведеш едни чехли примерно на базова цена 10лв и китаеца да ти ги внесе на 0.90стинки.
Границите, ама грам не се контролират, само набиват $ на шапкарите и да върви хамалския преносим бизнес... и така никво производство.
Добре поне, че леката промишленост има някво бъдеще.
Нз, няква лудница, аз самия само се чудя дали да избягам, ама като чета по другите страни, убиийци се въртят и си избиват комплексите.

БГ поне си има кауза.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
С кола - лошо, скъпи горива, големи задръствания
С мотор - подвижен ковчег или инвалиден стол и катетър
Пеша - земи тия 3 дълбоки вдишвания и припадаш от токсините, нали на бай Хацо астрата или Е36-цата или голфа или хондата и т.н. трябва да върви яко и той е решил, че катализатора е излишен. А шумът е направо убийствен с Ремус-а и пистарката, и Икарус-а и... не ми се мисли
В студентски камионите са повече от колите.
Извод - ще търпите като искате кинти. Аз лично ако имам възможност ще си се прибера в родния град, след като завръша висшето си образование. Ако не - и аз ще търпя. Истината е в изграждането на съвременна инфраструктура - която очевидно не е възможна на този етап, защото са неоходими огромни финансови средства и определена позиция на обществото за да стане. Не сме дорасли като гражданско общество за да го направим. По-готино им е да правят блокове и заведения, отколкото пътища.
Друг факт е, че навсякъде по света в големите градове си е уникален вид АД. Навсякъде има пренаселеност в 21-ви век и е неизбежно. Но при нас АД-ът е на върхово ниво.
С мотор - подвижен ковчег или инвалиден стол и катетър
Пеша - земи тия 3 дълбоки вдишвания и припадаш от токсините, нали на бай Хацо астрата или Е36-цата или голфа или хондата и т.н. трябва да върви яко и той е решил, че катализатора е излишен. А шумът е направо убийствен с Ремус-а и пистарката, и Икарус-а и... не ми се мисли

Извод - ще търпите като искате кинти. Аз лично ако имам възможност ще си се прибера в родния град, след като завръша висшето си образование. Ако не - и аз ще търпя. Истината е в изграждането на съвременна инфраструктура - която очевидно не е възможна на този етап, защото са неоходими огромни финансови средства и определена позиция на обществото за да стане. Не сме дорасли като гражданско общество за да го направим. По-готино им е да правят блокове и заведения, отколкото пътища.
Друг факт е, че навсякъде по света в големите градове си е уникален вид АД. Навсякъде има пренаселеност в 21-ви век и е неизбежно. Но при нас АД-ът е на върхово ниво.
BMW only!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
всичкото абитурент са е на улицата...!!
има ,впрочем едни маршрути,които направо се чудя дали да споделя като те са валидни за определена част от денонощието и нямате избор за на обратно ,но определено в едната посока сутрин и в другата вечер е доста по-спокойно ,отколкото в другата...!
опитвал съм се да разбера каква е тенденцията и защо така се получава ,но нищо не излезе!само мога да кажа ,че са изипитани вече близо 10г!
като се върна от кино ще ги опиша да г иимате впредвид-полезни са,но не ги споделяйте с много народ/особено с голфаджии ,щото ше стане мазало
/ !
Дзвер,ти шо се бъркаш у софийските работи ,бе!?!?
ние тука ше се опраиме,ше набиеме лошите бизнесмени и ше ги накараме да идат да праат офиси у провинцията и да дават тройни заплати там...!само чай да се върна от кино...!! 
има ,впрочем едни маршрути,които направо се чудя дали да споделя като те са валидни за определена част от денонощието и нямате избор за на обратно ,но определено в едната посока сутрин и в другата вечер е доста по-спокойно ,отколкото в другата...!
опитвал съм се да разбера каква е тенденцията и защо така се получава ,но нищо не излезе!само мога да кажа ,че са изипитани вече близо 10г!
като се върна от кино ще ги опиша да г иимате впредвид-полезни са,но не ги споделяйте с много народ/особено с голфаджии ,щото ше стане мазало

Дзвер,ти шо се бъркаш у софийските работи ,бе!?!?

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
.............,дизела скъп,хабитурентите буйстват,а некой кара коуео летото на село
Водка N:5,живот като на кино
Водка N:5,живот като на кино
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
То явно голямата лудница е била сутринта, защото аз наобяд като излязох...пешачката....не беше толкова зле, смисъл нормалното си движение за деня...с едно проишествие на Раковски....тия как се чукнаха не е истина!
А иначе за редовния си трафик няма какво да говорим...Първото, коете е, че София не е скроена за толкова голям наплив...коли, автобуси, тролей, трамвай....и другото е, че все повече и повече идват хората да живеят в София....продават нивята - апартаменти, коли и анархия.
А иначе за редовния си трафик няма какво да говорим...Първото, коете е, че София не е скроена за толкова голям наплив...коли, автобуси, тролей, трамвай....и другото е, че все повече и повече идват хората да живеят в София....продават нивята - апартаменти, коли и анархия.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:Дзвер,ти шо се бъркаш у софийските работи ,бе!?!?ние тука ше се опраиме,ше набиеме лошите бизнесмени и ше ги накараме да идат да праат офиси у провинцията и да дават тройни заплати там...!само чай да се върна от кино...!!
Ае аз съм кореняк софиянец ве чичка! Роден съм у Бургас, ама баща ми е роден у София, на паспорта му пише София!
Ае, чакаме тройните заплати след киното

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Те така бачкат хората с големите заплати,а не одат на кинУ
Последна промяна МРЪСНИЯТ_ХАРИ на 24 Май 2008, 0:56, променена общо 1 път
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Спасението според мен е в направата на метрото до малдост + още поне 2 лъча също. Направата на големи паркинги по метростанциите, разчистването на големите булеварди от синята зона. Какво от това, че пътя е с 2 или 3 ленти като еднота е заета от напракирали коли и дефакто се получава една малка уличка. И също така да пуснат удобен транспорт покрай метрото за да обслужва районите който все пак не са толкова близко до него. Аз лично бих си пътувал с метрото обаче като трябва да ходя до някоя по различна част от центъра си е направо ужас с градския транспорт. И виждам аз светло бъдеще след........15 години 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
къде го бре тфа задръстване .. и аз си обикалях днес бех до мола за сандалки тфа онова че почна сезона да сме яко фешън .. сичко си беше нормално 

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
err0r написа:Аз пък сутринта в 10 минах като на парад от Люлин през Арена - Запад, МОЛ-а на Стамболийски, МВР болница, Пирогов, НДК и Хемус до Семинарията за 15 минути

Аз 2 часа си разглеждах изложбата на моста на НДК и през това цялото това време и двата булеварда бяха кошмар. Черни връх нон-стоп задръстен и няколко нагли педалчета през линиите

Евлоги Георгиев само беше чист в посока стадиона (за след светофара говорим).
Бойко си е келеш ама живеем в такава страна, че е герой.

Затоврили са отзад на теца и в първите дни беше час час и нещо излизането от надежда. През централна гара щото през ТЕЦ-а няма минаване.После до цариградско още цифра време в задръстване и супер. А задръстването става поради причината,че всеки гледа да мине и всички се набиват супер глупаво....Като видят хората задръстване и си викат ооооо тука трябва аз да мина щото бързам и се набиват в кръстовището и немогат да се изнесът и другите на зелено няма как да минат и така.Една сутрин беше станало ПТП на сточна с тролей и ТИР. В средна лента един след друг, в следствие на което всички се набиха в кръстовището по такъв начин,че нямаше начин никой да помръдне,и така 1 час докато доиде кат за да отпушат кръстовището. Истината е,че ако се регулира правилно трафикът,задръстванията няма да са,чак такива.Просто някой хора не си вършат работата.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Колегата по горе е прав. Тябва и малко дисциплина да има. Не може като виждаш, че няма как да минеш през кръстовището да се набиваш и ти. Много пъти са ми свиркали така защото спирам понеже няма как да мина и в такъв случай ми идва да слезна и да им тегля по един бой на кретените отзад
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
horhef написа:Колегата по горе е прав. Тябва и малко дисциплина да има. Не може като виждаш, че няма как да минеш през кръстовището да се набиваш и ти. Много пъти са ми свиркали така защото спирам понеже няма как да мина и в такъв случай ми идва да слезна и да им тегля по един бой на кретените отзад
и аз на такива искам да им вкарам тупаниците.
ама има пък и бавно реагиращи дето по сто часа се тутката да включат или не 1-ва пък после дали да отпуснат съединителя или не и тн ....

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
horhef написа:Не може като виждаш, че няма как да минеш през кръстовището да се набиваш и ти. Много пъти са ми свиркали така защото спирам понеже няма как да мина и в такъв случай ми идва да слезна и да им тегля по един бой на кретените отзад
В неделя съм висял 40 минути в участъка орлов мост-софийския университет...исках да завия наляво по левски към попа,но сульо и пульо минаваше на оранжево,идвайки от паметника левски и си се трупат в кръстовището и аз няма как да си мина...накрая бях принуден да мина на червено преди тях,защото ми омръзна да чакам на светофара да ми свети зелено и да няма къде да отида

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Пътувам доста често до София но ми се струва , че малко се преувеличава . Естествено в час пик е по -сложно , но в останалото време не съм имал проблеми. Живял съм малко в Мадрид .И там е така ,само дето хората са по-спокойни . Метрото е пълно с всякакви -чисти , мръсни , бели ,черни . Проблема на българина е в нетолерантността , злобата и омразата. Живях заедно с перуанец, чилиец , никарагуанец , испанец и колумбиец . Живях и с българи . За СЪЖАЛЕНИЕ бих предпочел чужденците.
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5