Най-големия в "Тази сутрин"
Модератор: Общи модератори
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
песента на Ерик Клептън я изпя в пъти по добре от самия него.ина4е може и да е селянин,ама тя държавата си ни е такава тъй 4е всичко си е нормално.а и съм сигурен 4е точно тоя Иван ще стане много повече от останалите в Айдъла 

rado_rf написа:D3BEP написа:Е добре, кой според тебе е отговорен за създаване на обществената култура?
Естествено, че залетите от простотия ще растат простаци и ще мислят, че е гот.
Защо спада образованието, интелекта, знанията все повече и повече?
Представяш ли си - 10% от българското население е неграмотно. В 21-ви век, века на информацията. Това не е било и по времето на турското робство, беАма всеки неграмотник знае кой е Азис и колко пъпки има на гъза.
Тука малко се изхвърли, неграмотността тогава е стигала над 85%

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
2advanced написа:rado_rf написа:D3BEP написа:Е добре, кой според тебе е отговорен за създаване на обществената култура?
Представяш ли си - 10% от българското население е неграмотно. В 21-ви век, века на информацията. Това не е било и по времето на турското робство, беАма всеки неграмотник знае кой е Азис и колко пъпки има на гъза.

грешка

Даже отпреди България да падне под турско робство сме имали една от най-силните школи по писменост в Европа. По времето на Турското робство се създават нелегални такива, но за твърде кратко време. С помощта на църквата училищата се възстановяват и процеса продължава. Грамотността се идздига в култ. Факта, че много българчета заминават да учат в Англия, Австрия, Германия, Франция и Италия сам говори за себе си. Наистина болшинството са били деца на богаташи, но има и такива от бедни семейства. След освобождението, когато се завръщат, България има подготвени инженери, учители, лекари и т.н.
Факт - едно овчарче с четвърто отделение написва "Записки по българските въстания" и след Освобождението става министър на кулутрата.
Факт - много българи в днешно време не могат да пишат правилно - маняк, патувам, шофиор, прожини... примерите са безкрайно много.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Факт - едно овчарче с четвърто отделение написва "Записки по българските въстания" и след Освобождението става министър на кулутрата.
Аъ. Абсолютно. Тя затова и историята на Освобождението ни е толкова вярна, пълна с фалшиви герои и гордост от разбойничества и безсмислени убийства, вместо прослава на истинските герои и събития. Гордеем се че сме клали мирни жени и деца, че сме изнасилвали и стреляли мирни хора, вместо да се гордеем, че сме спрели турски армии, че цели градове са вдигали непристъпни стени пред армиите, били са изгорени и изселени, но турските армии не са преминали на помощ на Плевен, заради което има разжалвани турски паши - генерали... Истинската битка е на Шипка. Как. Даже има и стихотворение! Нищо, че всъщност трябва да си доста прост да не виждаш, че Шипка е най - невъзможният и далечен път между Истамбул и обсаденият Плевен.
Без да говорим колко е криво прочетена и какво представлява в по - голямата си част.
Без да споменаваме, че продължението на традицията на записките - "Спомени по българските възстания", е написана от национален герой, който е много по - правилно да бъде обесен за предателство, вместо навсякъде да му издигат бюстове.
И т.н.
Ама това е друга тема.
Истинската е, Радо, че това са фалшиви герои и фалшиви учени. Те са подплътени от руската империя и собственият си страх от закона и съгражданите си да внушават глупости и да пишат глупости. Например малко известен факт за априлското възстание е, че т.нар. нови апостоли тръгнали по създадените от Левски комитети да говорят на определено НЕГРАМОТНИЯТ народ, че т.нар. башибозуци - прогонено от войната население на превзетият от русите Крим, разселени в България(често нетурци) са агенти на султана, които имат за идея напролет, като се стопли, да изколят по списък всички българи за да попречат на руската офанзива. В това щели да им помагат местните турци, помаците и циганите. Така турската империя щяла да пребъде и единственото решение било: те да ги изпреварят и да изколят всичко турско - мохамеданско. Което и правят.
И т.н. да не продължавам. Въобще Русчукската бригада контрабандисти и просветни дейци само не е сигурно дали са участвали в бойните действия, които са предизвикали. Освен ако не се опрем на собствените им свидетелства...
Лошото е, че хората не знам кога ще се научат... И тогава с промити мозъци, и днес.... Тогава чрез фабриканти на книги и вестници... Днес чрез радио и телевизия. Ама пак точно толкова елементарно.
Ту либу дибу даучу и толкова.
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-гледам Дзвер е стигнал до Осман паша-сега требва да го вържем с Руменчо/Пашата/и разконспирирахме убийствата...
-чиста работа....

-чиста работа....

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ама вие двамата доста интересни неща споделяте,темата не се оаква..
а оная дебелата свиня,дето изквинча с кен лии,хората я пуснали да я види марая-
момичето се чуди кво става,баси неграмотната работа,а нашите боклуци й правят евала,канят я навсякъде тая потна ламя..да еба и прост народ натегачески 
а оная дебелата свиня,дето изквинча с кен лии,хората я пуснали да я види марая-

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
paparazzo написа:-гледам Дзвер е стигнал до Осман паша-сега требва да го вържем с Руменчо/Пашата/и разконспирирахме убийствата...
-чиста работа....
![]()
![]()
Бате, ти си по несвързаните свръзки. Кажи за албанката и Скендер Бег.

pavlin_e30,
Павка,
Точно. Не е луд който яде зелника....
Винаги съм се чудел: ако на мен ми предложат едни прилични суми за да изпростея в ефира какво ли ще стане....
Което обаче не намалява личната ми вина. Но е истина и друго: когато някой дава милиони за да се едеализира тъпанарщината, кандидат - тъпанари винаги ще се намерят.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ма мноо обидчив народ бе...!!!
да!смятам ,че жорж е малоумен ,а за да гласуваш за него трябва наистина да си прекалил с алкохола предният ден или хич да не си в час с истините в живота! да гласуваш за жорж или за тоя иван е като да кажеш: прости сме ,ма кво от това!!!
жорж беше клоун-каквато и да ни е държавата -не заслужава клоун да я ръководи!клоуна ,обаче не е тъп/ познавам го лично от времето ,когато просеше по 20 марки от офиса -от шефа ,за да му ....уредял нещо!!/ бил дошъл с много кинти от щатите...добреееее!ма да не казва на никой ,щото е таяна!!
та въпроса беше ,че жорж усети ,че може да яха "народното недоволство" ли кво ли и се метна... а ,който имал акъл - имал!!! тоя новият жорж -иван е подобна импресия!!
да!убеден съм ,че не може да пее...!! целите му изпълнения са изпълнени с някакви фриволни изкривявания и лигавения върху песента !! азис може да е 200 пъти по-клоун и ненормален,но поне може да пее!тоя не може! требва да си глух или сляп ,за да не го разбереш!! с тва мянкане ,дето го прави в изпълненията просто си личи колко не може и колко се лигави ...!!! нищо друго! няма и 10% от възможностите на повечето представили се в тва предаване като пеене!!! опита да изпълни нещо по Лучано Павароти направо ме хвърли в потрес!! ми не става!ма хич! не мога да разбера как някои не го чуват! трябва наистина да нямаш никакъв музикален слух ,за да не го усетиш!
за поведението му просто нямам думи! то бива джакас,бива лигавщини...!! не знам как някои от другите момчета не са му избили зъбите преди да се махне!!явно много искат да спечелят и са се въздържали!! няма нормален човек ,който да му издържи простотиите! ма бил много истински...!! е нема що! като иска сичко да е съвсем истинско да фане и да се изсере на средата на сцената и да почне да замеря с лайна публиката!! то май само тва остана да направи!!
да!смятам ,че жорж е малоумен ,а за да гласуваш за него трябва наистина да си прекалил с алкохола предният ден или хич да не си в час с истините в живота! да гласуваш за жорж или за тоя иван е като да кажеш: прости сме ,ма кво от това!!!
жорж беше клоун-каквато и да ни е държавата -не заслужава клоун да я ръководи!клоуна ,обаче не е тъп/ познавам го лично от времето ,когато просеше по 20 марки от офиса -от шефа ,за да му ....уредял нещо!!/ бил дошъл с много кинти от щатите...добреееее!ма да не казва на никой ,щото е таяна!!
та въпроса беше ,че жорж усети ,че може да яха "народното недоволство" ли кво ли и се метна... а ,който имал акъл - имал!!! тоя новият жорж -иван е подобна импресия!!
да!убеден съм ,че не може да пее...!! целите му изпълнения са изпълнени с някакви фриволни изкривявания и лигавения върху песента !! азис може да е 200 пъти по-клоун и ненормален,но поне може да пее!тоя не може! требва да си глух или сляп ,за да не го разбереш!! с тва мянкане ,дето го прави в изпълненията просто си личи колко не може и колко се лигави ...!!! нищо друго! няма и 10% от възможностите на повечето представили се в тва предаване като пеене!!! опита да изпълни нещо по Лучано Павароти направо ме хвърли в потрес!! ми не става!ма хич! не мога да разбера как някои не го чуват! трябва наистина да нямаш никакъв музикален слух ,за да не го усетиш!
за поведението му просто нямам думи! то бива джакас,бива лигавщини...!! не знам как някои от другите момчета не са му избили зъбите преди да се махне!!явно много искат да спечелят и са се въздържали!! няма нормален човек ,който да му издържи простотиите! ма бил много истински...!! е нема що! като иска сичко да е съвсем истинско да фане и да се изсере на средата на сцената и да почне да замеря с лайна публиката!! то май само тва остана да направи!!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Не можел да пее
Не си прав много добре чух как пее някой песни и не ми пука какво ще кажеш ама не съм съгласен
Има една дето не пее а вика и тя ли е по-добра от него
Като не ти харесва защо го гледа 

- SKISA
-
-
не ти пука кво ше кажа,ма не си съгласен...!!! железна логика! единственото що годе добро изпълнение беше на песента на ерик клептън! да се сравняват ,обаче Слоухенд с тоя е смешно...!! гледам и други неща,които не ми харесват! случва се! а за държането просто не ми се спори...!!! жалка история!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ма мноо обидчив народ бе...!!!
Не съм убеден и всъщност не намирам паралела между двамата.
Жорж наистина не е добре.
Но наистина е патриот и вярва в идеали.
Луд е.
Много е надъхан.
Не се отказва.
И хич не е страхлив.
Освен това е борбена натура и независимо дали става дума за 20 стинки или за 200 милиона, от 10 кладенеца вади вода, виждал съм го.
Какво е най - лошото, коеот Жорж можеше да стори?
Ами най - лошото за държавата по принцип е:
- да претърпи загуби
- гражданите й да измрат
- реално да се загуби държавната власт.
Ами, братле, SKISA....
Умните като теб не избраха Жорж...
И точно това докараха на държавата. Всичко гореописано се случи.
И Жорж да бехме избрали най - много пак това да станеше.
А кой избрахте, като не избрахте Жорж?
Помагам: 1992 - Желю Желев, Жоржи взе около 20%
1996 - Петър Стоянов, един от създателите на хиперинфлацията у нас, Жоржи взе 23%.
Достоен избор, братле, сигурно трябва да се гордеете.
А що се отнася до Иван, там работата е друга. Той се преструва на луд и непукист, коеот го прави да изглежда и тъп.
И въобще за мен не е много умен тоя, който праща СМС-и за който и да е в това предаване, освен ако не му е близък. Бил той Иван или Драган. Или пък просто има твърде много излишни пари за даване.
- SKISA
-
-
за смс-и изобщо не говорим!аз не искам да купя по-голям Ескалейд на Андрей-друг да му го купи! дали е играл роля или не иван...!работа на продуцентите! за мен е важно ,че
1. ролята му не ми хареса!нито като изиграване ,нито като идея...!
2.там хората са отишли да се състезават с пеене -не с пумиярщина и позорщина...!!
логиката ти е много интересна за жорж...! понеже в българия тва са единствените /заедно с кметските,ма там кмета немал толкова власт../ избори ,в които гласуваме директно за личност,а не за партия...!!
по тая логика сега за президент за Волен ли да гласувам...!?!? щото е много напорист и ше ги издуха! ма напрао да изкопаме хитлер и да гласуваме за него!?!?!? ко ше кажеш!?!?
жорж е самоповярвал си посредственик...!!повторил 200 пъти една лъжа и решили ,че е истина! щял да доведе капитали,щял да ни засипе с пари...!!! от къде,бе!!! дето немаше да си плати обяда!!! един неприятен смешник,който ,обаче като получи власт в ръцете си не се знае кво ше стане!! и жорж не е патриот-той беше гладен за пари и слава!! дори ако трябваше да избирам между червен и жорж -щях да избера вашият!!тва е по-малкото зло!
а бащата на хиперинфлацията е бат ти жан и неговото време!!! тука недей да кривиш историята!! да не съм бил роден -да ми вадиш книги и пособия...!! 97ма не беше толкова отдавна,въпреки че явно хората бързо забравят!!
1. ролята му не ми хареса!нито като изиграване ,нито като идея...!
2.там хората са отишли да се състезават с пеене -не с пумиярщина и позорщина...!!
логиката ти е много интересна за жорж...! понеже в българия тва са единствените /заедно с кметските,ма там кмета немал толкова власт../ избори ,в които гласуваме директно за личност,а не за партия...!!
по тая логика сега за президент за Волен ли да гласувам...!?!? щото е много напорист и ше ги издуха! ма напрао да изкопаме хитлер и да гласуваме за него!?!?!? ко ше кажеш!?!?
жорж е самоповярвал си посредственик...!!повторил 200 пъти една лъжа и решили ,че е истина! щял да доведе капитали,щял да ни засипе с пари...!!! от къде,бе!!! дето немаше да си плати обяда!!! един неприятен смешник,който ,обаче като получи власт в ръцете си не се знае кво ше стане!! и жорж не е патриот-той беше гладен за пари и слава!! дори ако трябваше да избирам между червен и жорж -щях да избера вашият!!тва е по-малкото зло!
а бащата на хиперинфлацията е бат ти жан и неговото време!!! тука недей да кривиш историята!! да не съм бил роден -да ми вадиш книги и пособия...!! 97ма не беше толкова отдавна,въпреки че явно хората бързо забравят!!
rado_rf написа:2advanced написа:rado_rf написа:D3BEP написа:Е добре, кой според тебе е отговорен за създаване на обществената култура?
![]()
![]()
![]()
![]()
грешка![]()
![]()
![]()
![]()
Даже отпреди България да падне под турско робство сме имали една от най-силните школи по писменост в Европа. По времето на Турското робство се създават нелегални такива, но за твърде кратко време. С помощта на църквата училищата се възстановяват и процеса продължава. Грамотността се идздига в култ. Факта, че много българчета заминават да учат в Англия, Австрия, Германия, Франция и Италия сам говори за себе си. Наистина болшинството са били деца на богаташи, но има и такива от бедни семейства. След освобождението, когато се завръщат, България има подготвени инженери, учители, лекари и т.н.
Факт - много българи в днешно време не могат да пишат правилно - маняк, патувам, шофиор, прожини... примерите са безкрайно много.
Не мисля, ти ми говориш за късно възраждане, а не вярвам, че смяташ с това се изразява цялото турско робство?
А на мен това ми го каза професор от СУ, а на теб?

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси