Айде без книжка...
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
aboykov написа:Колега дай малко повече инфо за случая. Защото си изброил поне няколко нарушения за кое точно те санкционират не се разбира. Виж на самия акт какво пише като нарушение и драсни тук. Може да помогнем със съвет
Ми затова че управлявам Кола без регистрация и без застраховка!

- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
inseCT написа:Ми затова че управлявам Кола без регистрация и без застраховка!
Неприятно. Как са установили "кой" автомобил управляваш, след като не е регистриран?! Виж какво точно са писали в акта и кое нарушение са посочили. Защото понякога пишат различни неща, за което може да обжалваш. Но има някои добре си вършат работата и е трудно да ги обориш.
Чл. 175. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с
лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с
глоба от 50 до 200 лв. водач, който:
1. управлява моторно превозно средство, което не е регистрирано по надлежния
ред или което е регистрирано, но е без табели с регистрационен номер или табелите с
регистрационния номер не са поставени на определените за това места;
Можеше да обжалваш акта за минимално наказание. Другото е да хващаш връзки поне да минеш с минималното - 1 месец без книжка и 50лв глоба.
Успех
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Ти за тва ли имаш трабант бре ? хахаsonny написа:Ще те пишат, че си карал автомобил без номера, глобата е 150лв и от 1 до 6 месеца без тескере, после поне няма да ходиш на опреснителен, ще ти я върнат, минал съм по тоя път. Ако не можеш без кола, вземи си един трабан и го карай смело, тях не ги барат много, аз така си карах докато ми я върнат
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4