Техника и коли от САЩ - супер изгодни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 02 Апр 2008, 21:04

Е не сега, това не ми звучи сериозно, фалшифициране на лепенки и т.н, я някой по запознат, ако може да се изкаже по въпроса... ;):)!

Потребител
Аватар

Мнение от _Daniel » 02 Апр 2008, 23:58

Здравейте .. .и на мен ми се отдава възможност да ми пратят кола от USA. Изчетох цялата тема, но така и не видях някой да е писал по-точно какви данъци се плащат за внос на кола от USA в БГ .. ??
Има ли някой който наистина е правил регистрация на кола от USA, а не е чел във вестник Стандард ??? Става въпрос за по евтина кола ..10000-12000$

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 03 Апр 2008, 17:50

Лепенките за които става въпрос са регистрацията на колата. Тука регистрацията като си я платиш ти дават ендо листче на което е информацията и една лепенка която се слага на номера. На тая лепенка пише месец и година до който трае жалидността на регистрацията. Какво прават нашите момчета е че избомбват кредита на някой, копуват скъпа кола на изплащане, плащат първите няколко вноски и хоп на контейнер в БГ. После там си ги карат с американските номера и явно лепят фълшиви лепенки за регистрацията. Продажбата е лесна предполагам, след като тука ти дават "Title" на колата (свидетелство за собственост или как се вика в БГ) но на него има Lien (печат който казва че колата принадлежи на кредитната компания докато не е изплатена.) Предполагам че се прави фълшиф документ за освобождаване на Lien-a и може да се продаде в БГ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 03 Апр 2008, 17:54

_Daniel написа:Здравейте .. .и на мен ми се отдава възможност да ми пратят кола от USA. Изчетох цялата тема, но така и не видях някой да е писал по-точно какви данъци се плащат за внос на кола от USA в БГ .. ??
Има ли някой който наистина е правил регистрация на кола от USA, а не е чел във вестник Стандард ??? Става въпрос за по евтина кола ..10000-12000$

Ако се внася законно си се плаща всичко като внос на кола от където и да е. Няма значение дали е от Германия или от САЩ. Единственото предимство на колите от САЩ е че имат повече гъзерий по тях. Кожа можа, партроник и тн са много разпространени.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 03 Апр 2008, 18:32

В какъв филм се вкарах аз тези дни не е истина.Реших да направя услуга на едни приятели че не знаеха как се поръчва по интернет.(не че аз съм много на вътре в материята) но и аз съм поръчвал нещаи е нямало проблем.Нащте ора решаватд аси порачват протеин (ама кой да знае че се облага с мито и ддс и че ония каун от америка хем муказах да пиша подарък и написал и цена че и от фирма), поръчах си го като пич всичко наред до преди два дни когато ми се обадиха да отида да си го взема от друго място не от там от където по принцип си вземам получените стоки от Ибей.Супер ухилен и запотен (незнам защо) нали не е за мен ,ама че съм свършил услугата влизам и отивам на гишето за пратки от чужбина жената ми се хили насреща и ми сочи "МИТНИЦА".Спекох се до неузнаваемост ,и са наредили ред мотничари ред полицаи ,ред митничари ред полицаи и разглеждат пратката се едно дрога вкарвам.И като се почнаха едни документи ама не е тука мястото да разправам през какво мимина главицата и колко главоболие и разкарване за един пуст 5 кг протеин,(като преди това те сигурни че 10lbs=4кг) да ама не 5кг се оказа че и отгоре.....митница бележки и протеина стъпа на 250лв от очакваните 170....та за коли може ,,,ама повече такива работи твърдо нееетт...
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Plamen_335i » 03 Апр 2008, 20:18

Един приятел ми прати следната статия на тази тема:

http://news.automedia.bg/read/3943.html

Надявам се да ви бъде полезна.

старши ентусиаст