За или против новите коли!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Мар 2008, 22:02

Аз съм твърдо против високите цени на новите коли :evil: :mhihi: :mhihi: Бафмааму,не ми излиза аритметиката,ф близките 15-20 години да си купа нова кола,казвам кола и изключвам киа,миа ,тес онес срамове за камерунското автомобилостроене :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Мар 2008, 22:03

Всяка кола 2ра ръка е компромис :roll:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 17 Мар 2008, 22:30

SKISA написа:начи тука не става въпрос за хвалене,так че не го приемай като такова. аз мога да си позволя същата петица -нова!! но не смятам ,че е разумно! поддръжката е една и съща на новата и на кола на 2г като пари...!! просто вместо да я изкарам от камор аз я купих от германия,освен това купих една джипка на жена ми , отделно ги напълних с джаджи и техника за в къщи и ми останаха пари за още една читава Е46ца . всичко това в цената на новата само...!!! при тия пътища,при тва крадене и при това спадане на цената на новата кола от магазина просто нищо не може да ме убеди,че си струва да ги дам тия пари само за да съм пръв...!!! за мен е неоправдано и като гледам много хора подкрепят това мнение... отделно е момента ,че много от фирмите внасят "новите си коли" специално за българия - за камор не мога да твърдя ,но за форд го знам със сигурност ,както и за няколко други марки....!!!

Щом си имал парите за нова , а си си взел втора употреба това си е твое решение и нямам право да те критикувам.
Щом си доволен от колата ти - карай си я със здраве.
Моето мнение е , че аз ако разполагам с пари да си купя ново БМВ и то такова каквото ми харесва и искам , ще си го купя ново.
Вярно , не го отричам , че е по на далавера да си купиш Е60 на 3-4 години отколкото ново , защото ще спестиш не малко пари , но не всички хора постъпват така.
Май много взехме да се отклоняваме от темата.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Мар 2008, 22:40

явно има разлика между наво в БГ и нова навън...!!!
няма да забрява преди години-още бяха първи по продажби...ДЕУ!!то тва не знам дали е кола де,ама...!!!бяха си стоварили два кораба коли на кий на Бургас ...ама кея бил за насипни товари!!! и като пернал един вятър,разнесъл малко циментец във въздуха и после на другия ден един дъждец и ги беше гипсирал към 1000 коли...!!! сичкото офис в БГ ги пратиха на Бургас да чегъртат колите и накрая пак ги продадоха като нови!!! сичките до една!!! ексик ти от такава нова кола!! за мен новата кола е да спреш пред блока или в махалата,да те види родата и комшиите и край!! 5мин. слава!! не говоря за 3-4годишни коли ,въпреки че и те са си ОК. само на една година -даже преди като имаше мита и на 6мес. и колата става два пъти по-евтина!! просто не виждам изобщо какво сравняваме...!!! а ако говорим за сравнение на по-новитемодели с по-старите е ясно ,че старите са по-държеливи ,но проста некакси не върви цел живот да карам Е30ка...!! най-малкото вече не си фащам багажа в нея..! нормално е колкото по-усложнен е удин уред да се поддава по-лесно на разгембване..!! даже се чуда как и толкова деянат новите та върват...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 17 Мар 2008, 23:26

кои нема смелост и не може да си докара кола от германия, щото на идване може да стане всичко, да не говорим като влезнеш в българия през митниците и те спипат на некои завои и колата ти нема каско нема нищо. и ох леле ах леле
2-ро не всеки има пари да направи тва което е направил скиса - Go to Germany и обратно ! тои плаща цялата кола наведнъж.. ! е да ама тука повечето 'тарикати' сичко на лизинг братче :winky:
така че не си мислете че тия дето са изкарали колите от автосалона са по големи тарикати , напротив :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 17 Мар 2008, 23:43

гроздето за жалост в БГ е много кисело... :(

п.с: за новите коли съм...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 17 Мар 2008, 23:49

Лизинг се предлага и на 20 годишни коли, стига да знаеш къде да търсиш - автокъщи бол. Аз бих предпочел току-що разработена кола, да мога да си и пълня оборотомера спокойно, а не тепърва да се мъча :mhihi:
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 18 Мар 2008, 0:09

Аз съм изпълнен със смесени чувства :roll:
Новата кола - страхотна кола особено, ако е от любимата марка.Но просто е супер икономически не изгодно, както и да го погледнеш не защото ще дадеш много пари за да я купиш, а защото ще загубих огромна сума през първите няколко години.Колата още ще е нова а цената ще е паднала драстично на която ще мога да я продам :roll:
Аз лично за мен си може да имам няколко милиона в банката и ще си карам едно М5 Е39 на 10-тина години без да се замисля за нова, но всеки е различен.Един ше иде с последните си пари и лизинги да купува кола друг ще си кара нещо старо и добро както се казва всеки луд с номера си :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 18 Мар 2008, 0:09

Лизинг се предлага и на 20 годишни коли, стига да знаеш къде да търсиш - автокъщи бол. Аз бих предпочел току-що разработена кола, да мога да си и пълня оборотомера спокойно, а не тепърва да се мъча muhihihihi

То така и с мацките! :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Мар 2008, 0:17

Такаммм...общо взето "класиките в жанра" се купуват от запалянковците, поне до такива заключения съм стигнала. Само един наистина върл фен на дадена марка, в случая БМВ, би си купил някоя класика поради ред причини, например.
Друг е въпросът, че има хора, които си купуват коли било то нови или малко по-стари от гледната точка на финансите. Четах нагоре за това да си купиш чистак новата кола или колата на 1-2 години, същия модел. Еми това вече си решения на този, който дава парите. Нали все пак друго си е ти да си първият качил се на бмв, пръв да го запалиш, пръв да му натиснеш газта и т.н. И моята е60 беше на 8000км като я купихме, разибра се, аз седнах на нея като беше на 26 000, но това е друг въпрос :mhihi: ......тааа и друго е усещането като се качиш на вече отработена кола, ако мога така да се изразя.
Лично аз съм за НОВИТЕ коли, най-вече заради факта, че са по-сигурни, по-комфортни и по-по-по Друго е да си отидеш в представителството, да кажеш искат такава кола с такова и такова доп. оборудване и после да влезнеш.....в рая 8)

Но.....разни хора, разни идеали...всеки си има правото на своя личен избор:)))))

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 18 Мар 2008, 0:31

SKISA , стига говори простотии брат , моля ти се. Новата кола била, да те видят комшиите и родата :mhihi: . Мен ако питаш те много ще различат чисто нова от 2-3 годишна. Кажи си, че гроздето е кисело, а не да промиваш мозъците на хората по форумите и едва ли не кола на 1-2 години е по-добра от чисто нова :shock: По твойта логика цял живот ще караш на някой старата кола.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Мар 2008, 0:38

emo_pld написа:SKISA , стига говори простотии брат , моля ти се. Новата кола била, да те видят комшиите и родата :mhihi: . Мен ако питаш те много ще различат чисто нова от 2-3 годишна. Кажи си, че гроздето е кисело, а не да промиваш мозъците на хората по форумите и едва ли не кола на 1-2 години е по-добра от чисто нова :shock: По твойта логика цял живот ще караш на някой старата кола.

бухахахах
взе ОСКАР за "най-весел пост във форума"
как обаче улучи точно на кой да кажеш, че гроздето е кисело, евала ти бичим :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. искренно се забавлявам
п.п.с. имам един въпрос
:arrow: баце, случайно да си хванал Господ за шлифера :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 18 Мар 2008, 0:41

Новата кола е много хубава придобивка, до момента в който трябва да бъде сервизирана...просто, каквато и да е компанията, персонала и е български и услугите се извършват "по български стандарт".
А за спора нова или стара...с парите за новата може да си направиш старата, но пък старата никога няма да стане нова.. :roll:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 18 Мар 2008, 0:46

Против :evil:
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 18 Мар 2008, 0:47

vicho - мишо ти кво ? Следиш ми постовете и мислиш , че след всеки мой пост ме затапваш ли. :shock: В друга тема съм си казал отношението към теб и не искам да се повтарям.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата