Откраднати джанти!!!
Модератор: Общи модератори
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Усещам, че много бой има в твоите ръце.Нека силния удар бъде с теб ако ти се наложи /дано/.
А сега сериозно.Много кофти е станало.Аз съжелявам за случилото се и не го пожелавам на никого.Но уви.....факт е .
А сега сериозно.Много кофти е станало.Аз съжелявам за случилото се и не го пожелавам на никого.Но уви.....факт е .
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Застрахователите не изплащат кражби на части от колите. Изхождат от презумцията, че сам си ги свалил и откраднал. Донякъде са прави, като знаем в каква държава живеем. Всички сме тарикати и ако плащаха щяха да зачестят едни кражби на части. На един приятел му откраднаха предната броня с халогените на Е39 след фейслифта и му платиха само счупените щипки.
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Иначе съжалявам за джантите ти. Аз днес се събудих и си видях джипа в тъпата София без прозорец на предна лява и в последствие се усетих, че портфейла ми беше паднал под седалката ( но не се е виждал ). Кретени колко щеш.. Нямаше нито 1 лев вътре само лични документи и карти, но копелетата са длъжни да ти направят мръсно
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
datcho написа::OT: А вие защо говорите глупости? Като не изплащат аз защо взех 450лв. за джантата ми?
Иначе съжалявам за джантите ти. Аз днес се събудих и си видях джипа в тъпата София без прозорец на предна лява и в последствие се усетих, че портфейла ми беше паднал под седалката ( но не се е виждал ). Кретени колко щеш.. Нямаше нито 1 лев вътре само лични документи и карти, но копелетата са длъжни да ти направят мръсно
разликата е че колата ти е застрахована заедно със джантите

а на нейната кола ще се водят като добавка и 1-во че не са включени в полицата 2-ро че "Външни елементи откраднати от колата не се изплащат"
абе гадна история пожелавам им да измрът от лефкимия всичките гадни копеленца които си изкарват прехраната по този начин
Значи аз когато я застраховах колата беше с тези джанти - незнам дали това има някакво значение. Зимата си сложих 15-ки с по-тесни гуми и сега отново си сложих 17-ките. Но на първоначалните снимки за застраховката съм със 17-те/откраднатите/. Утре ще се срещам със застрахователите да видим какво ще изумуват.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Mollov написа:Идеята с продажбата на 4-тата 17-ка е идейна... ако са някви квартални лумпени ще отидат и за 4-тата със сигурност... щото хем 3 не им вършат работа, хем ако имат поне малко акъл ще зачакат да гепят/купят и 4-тата... но пък и го има момента, че може да се усетят, че им правят постановка... но пък си жена, все ще изиграеш "наивно момиче, на което са му свили 17-ките и сега просто иска да се отърве от 4-тата, че вече не е нужна...."
Иначе това е една от причините да сложа по 5 различни секретни болта на всяка гума... малко е зор при монтаж/демонтаж, само че ще откаже доста квартални тарикати...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
а каква е вероятността да е някой от форума, ако си се похвалила че си сложила 17"?
такива работи не се разправят, колкото по-малко хора знаят, по-вероятно е да надушите крадците
друг вариант е някой да има същите джанти да кажем 5 и сега 3 и ето 2 комплекта.
ако имаш здрави хора в Пазарджик нека се разтършуват и там
междувременно може едната джанта да я обявиш за продан.....
успех!
такива работи не се разправят, колкото по-малко хора знаят, по-вероятно е да надушите крадците

друг вариант е някой да има същите джанти да кажем 5 и сега 3 и ето 2 комплекта.
ако имаш здрави хора в Пазарджик нека се разтършуват и там

успех!

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
абе всички фалите секретните болтове ама когато имате 30мм фланец кво правите ,че аз не съм виждал дълги секретни болтове
.......... и тез секретни болтове не са 100% секретни всмисъл че нали има там 20 комбинации примерно и се повтарят то не е всеки комплект секретни болтове различен и значи и със секретни да си пак не си застрахован от това

.......... и тез секретни болтове не са 100% секретни всмисъл че нали има там 20 комбинации примерно и се повтарят то не е всеки комплект секретни болтове различен и значи и със секретни да си пак не си застрахован от това

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
другия вариант е ти да си поръчаш секретни болтове, който са правени от човек, който прави такива нещица по поръчка 

Stanchev написа:а каква е вероятността да е някой от форума, ако си се похвалила че си сложила 17"?
такива работи не се разправят, колкото по-малко хора знаят, по-вероятно е да надушите крадците![]()
ако имаш здрави хора в Пазарджик нека се разтършуват и там![]()
успех!
Ами по принцип дори и аз самата не знаех кога точно ще си ги сложа. Бях си оставила колата да ми оправят климатика и не знаех точно кога ще стане. И ги смених мн ненадейно и никой освен семейството ми не знаеше че съм си ги сменила. А това за Пазарджик е идея - имам един бандит там и утре ще взема да го разуча да видим дали ще помогне нещо.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
miass нали беше срещата уж за днеска бе мациии
спокоино вече няма да имаш нужда от секрети с тия зимни 15-ки
на мене са ми надрани 1-2 джанти ама си карам така не ми пука а ти чак си ги боядисала всички . еии нещо много се контиме ми се струва
ама вие в плд сте си сладуранки ахаха
пастираи си колата да светне червеното /ако не си го направила/ и си караи с тия черни , а ако си вземеш други да не са по голями от 16-ки и поне с 2 секрета на джанта
а за маркиране на джантите се плащаше 50 лв ама нали се сещаш една нов боя и няма следа от маркирането
спокоино можеше да си завариш колата така (в случая беше джипа..)

спокоино вече няма да имаш нужда от секрети с тия зимни 15-ки

на мене са ми надрани 1-2 джанти ама си карам така не ми пука а ти чак си ги боядисала всички . еии нещо много се контиме ми се струва

пастираи си колата да светне червеното /ако не си го направила/ и си караи с тия черни , а ако си вземеш други да не са по голями от 16-ки и поне с 2 секрета на джанта

а за маркиране на джантите се плащаше 50 лв ама нали се сещаш една нов боя и няма следа от маркирането

спокоино можеше да си завариш колата така (в случая беше джипа..)

Днес беше срещата със застрахователите - резултата е описани като щети само двата калника и уговорката ако има нещо по дисковете - повторен оглед. Изрично си казаха, че за гумите и за джантите няма да получа нищо. А преди малко докато баща ми ми монтираше зимните гуми мина един комшия и ме пита за автокаското - ще ми покрият ли щетите и т.н. и аз му обясних какво само ще ми покрият и той звънна на неговия застраховател нещо от типа Интерамерика / не съм абсолютно сигурна в името, че имена хич не помня
/, та те покривали абсолютно всички рискове - гуми, джанти, огледала - всичко. Ще проуча нещата и ако наистина е така на 17 април ми изтича автокаското в ДЗИ и направо се прехвърлям към тия. Никога не съм ги чувала - някой ако има някакви отзиви да пише. А другото, което е интересно баща ми днес ми каза, че вчера докато е разхожал долу кучето, дошъл някакъв голф с чужда регистрация спрял до Бимата, огледал я, обърнал и отпрашил.
Продължават да дебнат хората, не спят 

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО