Ставийски с условна присъда!
Модератор: Общи модератори
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
абе в някой държави, дъщерите на действащите президенти ги вкарват в затворите че карат пили, пък в бг...повече няма какво да кажа 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
2advanced.... А ти къв беше не ми е ясно...
Виж кво ще ти кажа...Направих си труда с голямо неудоволствие да ти дочета постовете след като прочетох още първите ти думи....И честно да ти кажа , аз по прост човек от тебе като се замисля май непознавам...От 100км си личи че некво комплексарче, което грам мозък няма в главата си...Ако мислиш че тук е мястото да си изказваш мнението при условие че доста колеги ти казаха да замълчиш, много грешиш... Кой бил тоя кой бил оня... А ти кой си след тия изказвания...Май няква вече персона нон-грата... Хората ти го казаха... Постави се на мястото на майката на момчето, на мястото на бащата на момичето...Виж го човека на снимките...Обикновен човечец с абсолютно обикновенни дрехи..А господин Педеруга както се изразиха с фешън цаките, фешън прическата и фешън якенцето в съда където го обвиняват за убийство... Кажи ми ти как си го представяш тоя педал да си признае...Сваля си цаките и казва : " Ми виновен съм !" (Което трябва да значи : "Пуснете ме да мога да си лъзгам педалския гъз още по леда!")...
Моето менение е : " За такъв човек, който е известен, който пропангандира каране без употреба на алкохол, кой убива.. НЯМА ПРОШКА! " Не просто ефективна присъда... А висока ефективна присъда...Та това е човека който от екрана ти казва не карай пил...И утре убива с колата си пиян.. И ти като обикновен човек кво си казвам..Абе тука цялата работа е т..шак... Що да не пия глей ги тия го правят ей така да се намират на работа само..
И кво са колега много напреднал...Имаме си педалче балетист-убиец представител на България...Много съм горд..Дай другия път като се върне с медал от първенство да му докарат някой да го блъсне...Ама тоя път няма да е пил ...Ше е друсан като свиня... И колега напреднал...Кажи ми ти като плюеш човека с ква кола е ...Ти с каква кола си... От къде си я купи... Как си я купи... Ееее аман от комплексарчета в тоя форум бе... Опозиция бил...Ти на ДЗВЕР-а ли се пробваш да подражаваш... Еми мога да ти кажа че от прочетеното от теб и от ДЗВЕР , ти неможеш да му стъпиш и на малкия пръст по акъл... ДЗВЕР , сори че те намесих и тебе но просто го дадох като пример...
Пфуууу аман от такива комплесарища като теб пичага...Можеш и да не ми отговаряш, че ше си смешен....
Виж кво ще ти кажа...Направих си труда с голямо неудоволствие да ти дочета постовете след като прочетох още първите ти думи....И честно да ти кажа , аз по прост човек от тебе като се замисля май непознавам...От 100км си личи че некво комплексарче, което грам мозък няма в главата си...Ако мислиш че тук е мястото да си изказваш мнението при условие че доста колеги ти казаха да замълчиш, много грешиш... Кой бил тоя кой бил оня... А ти кой си след тия изказвания...Май няква вече персона нон-грата... Хората ти го казаха... Постави се на мястото на майката на момчето, на мястото на бащата на момичето...Виж го човека на снимките...Обикновен човечец с абсолютно обикновенни дрехи..А господин Педеруга както се изразиха с фешън цаките, фешън прическата и фешън якенцето в съда където го обвиняват за убийство... Кажи ми ти как си го представяш тоя педал да си признае...Сваля си цаките и казва : " Ми виновен съм !" (Което трябва да значи : "Пуснете ме да мога да си лъзгам педалския гъз още по леда!")...
Моето менение е : " За такъв човек, който е известен, който пропангандира каране без употреба на алкохол, кой убива.. НЯМА ПРОШКА! " Не просто ефективна присъда... А висока ефективна присъда...Та това е човека който от екрана ти казва не карай пил...И утре убива с колата си пиян.. И ти като обикновен човек кво си казвам..Абе тука цялата работа е т..шак... Що да не пия глей ги тия го правят ей така да се намират на работа само..
И кво са колега много напреднал...Имаме си педалче балетист-убиец представител на България...Много съм горд..Дай другия път като се върне с медал от първенство да му докарат някой да го блъсне...Ама тоя път няма да е пил ...Ше е друсан като свиня... И колега напреднал...Кажи ми ти като плюеш човека с ква кола е ...Ти с каква кола си... От къде си я купи... Как си я купи... Ееее аман от комплексарчета в тоя форум бе... Опозиция бил...Ти на ДЗВЕР-а ли се пробваш да подражаваш... Еми мога да ти кажа че от прочетеното от теб и от ДЗВЕР , ти неможеш да му стъпиш и на малкия пръст по акъл... ДЗВЕР , сори че те намесих и тебе но просто го дадох като пример...
Пфуууу аман от такива комплесарища като теб пичага...Можеш и да не ми отговаряш, че ше си смешен....
Не разбирам защо всички нападате 2advanced.
Изказал е своето лично мнение. Но четейки всички останали мнения, неговото ми се струва най-логично. Всички останали общо взето призовавате за публичен линч ( малко пресилено звучи , но горе-долу е така ). На съда не му е работа да застава на нечия страна! Всички казвате : поставете се на мястото на пострадалите. Еми ако зависи присъдата от тях щеше да е смърт по особено мъчителен начин. Каквато и да беше присъдата , винаги щеше да има недоволство и всеки щеше да казва "еми това щото е връзкар". Малко или много , така е преценил съда. Взел е фактите в предвид и е взел решение. Ще има обжалване на по-висока инстанция и пак ще има решение. Никой не знае какво ще е. Но най-тъпото е съда да се влияе от настроението на тълпата (обществото). Примерите за това са много , но ще кажа само един : случая в Бяла.
И много ми е интересно , как всички извъднъж станахте големите трезвеници зад волана , като видите колко хора се хвалят с това "геройство" по форумите. А за безрасъдно шофиране не искам да отварям дума, че тогава става още по интересно. Но май си ни е в манталитета, някой силен като падне на земята веднага да му скочим и ако може да го стъпчем, и да остане по-ниско от нас в тинята.
Не оправдавам Максим, ако съм от страната на пострадалите сигурно и аз щях с пяна на уста да искам публична екзекуция. Но също така, смятам, че не е наша работа да го съдим, затова се опитваме да изградим работеща демокрация, където единствената институция която може да се произнася е съда. Само ще спомена, че в досегашната практика на съда, няма случай когато за първо нарушение и призната вина, някой да е осъден ефективно. Факт.
Изказал е своето лично мнение. Но четейки всички останали мнения, неговото ми се струва най-логично. Всички останали общо взето призовавате за публичен линч ( малко пресилено звучи , но горе-долу е така ). На съда не му е работа да застава на нечия страна! Всички казвате : поставете се на мястото на пострадалите. Еми ако зависи присъдата от тях щеше да е смърт по особено мъчителен начин. Каквато и да беше присъдата , винаги щеше да има недоволство и всеки щеше да казва "еми това щото е връзкар". Малко или много , така е преценил съда. Взел е фактите в предвид и е взел решение. Ще има обжалване на по-висока инстанция и пак ще има решение. Никой не знае какво ще е. Но най-тъпото е съда да се влияе от настроението на тълпата (обществото). Примерите за това са много , но ще кажа само един : случая в Бяла.
И много ми е интересно , как всички извъднъж станахте големите трезвеници зад волана , като видите колко хора се хвалят с това "геройство" по форумите. А за безрасъдно шофиране не искам да отварям дума, че тогава става още по интересно. Но май си ни е в манталитета, някой силен като падне на земята веднага да му скочим и ако може да го стъпчем, и да остане по-ниско от нас в тинята.
Не оправдавам Максим, ако съм от страната на пострадалите сигурно и аз щях с пяна на уста да искам публична екзекуция. Но също така, смятам, че не е наша работа да го съдим, затова се опитваме да изградим работеща демокрация, където единствената институция която може да се произнася е съда. Само ще спомена, че в досегашната практика на съда, няма случай когато за първо нарушение и призната вина, някой да е осъден ефективно. Факт.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Интересно дали после вестниците ще публикуват мотивите на съда. Аз лично се интересувам дали алкохолната проба изобщо е взета предвид.
Отделно си мисля какво да пожелая на хората, които са взели пари, за да го отърват - всички знаем, че такава присъда не се издава с добър ден - виновен съм.
И нека не забравяме, че след 3 години и няколко месеца този убиец пак ще си кара танка по същите пътища, по които и ние ще пътуваме със семействата си!
Чудя се дали една кампания подобна на тази за медиците "Стависки убиец с условна присъда" като подпис из форумите би постигнала нещо.
Отделно си мисля какво да пожелая на хората, които са взели пари, за да го отърват - всички знаем, че такава присъда не се издава с добър ден - виновен съм.
И нека не забравяме, че след 3 години и няколко месеца този убиец пак ще си кара танка по същите пътища, по които и ние ще пътуваме със семействата си!
Чудя се дали една кампания подобна на тази за медиците "Стависки убиец с условна присъда" като подпис из форумите би постигнала нещо.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Аз лично мога да пожелая на тия съдии които взеха пари за онеправдаването на тоя убиец : " Господа с парите които взехте, да си купите лекарства... !!!!! " Това е което мога да кажа... Мислех да бъда и по груб но все пак всичко един ден се връща с лихвите...
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
ineedmoney написа:чакайте бе кво всички се юрнахте срещу него?
а осъдиха ли онази дето уби 3-ма в Перник....само щото е публична личност трябва ли да го отнася за всички пияни шофьори в България!
Съгласна!!!
Значи когато печелеше медали беше Българин, а сега...пияна руска свиня.Всички се обърнаха срещу него, не го оправдавам в никакъв случай, но верно щеше ли да се чуе пак за него и за случилото се, ако не беше публична личност?!?!И дали е по-добре да е в пандиза или да помага за възстановяването на момичето, а той може и иска! ...

Най-голямото наказание го носи в себе си, то е което няма да му даде мира цял живот...

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
PeBaLs написа:Съгласна!!!
Значи когато печелеше медали беше Българин, а сега...пияна руска свиня.Всички се обърнаха срещу него, не го оправдавам в никакъв случай, но верно щеше ли да се чуе пак за него и за случилото се, ако не беше публична личност?!?!И дали е по-добре да е в пандиза или да помага за възстановяването на момичето, а той може и иска! ...![]()
Най-голямото наказание го носи в себе си, то е което няма да му даде мира цял живот...
![]()
![]()
Добре казано!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Бях решил да не пиша в тая тема след многобройните "компетентни" изказвания относно мене и мнението ми, смятах че е място за дискусии и анализи ама съм се объркал изглежда... щото квото и да си говориме съда е зел решението, а ние тука само си плямпаме..
Квото съм писал съм писал това си е мое лично мнение, но ми е интересно кво сички се нахвърлиха върху мнението ми...к'во да не би "пияната руска свиня" сестра ви да е убил? Нещо пряко или поне косвено засяга ли ви тоя случай...
Иначе колегата с едно изречение ви каза всичко:
Аз мога да съм комплексар, ама всичките дето го псувате преди много му се радвахте, че печели медалчета на ледчето..няма такова лицемерие..
Представям си ако някой от волейболния тим блъсне някой човек кво ще стане..
Иначе си голям мъж, доказа че можеш да псуваш и храниш и че защитаваш тезата на добрите...казвам ти отново говори си - не пречиш на съдебното решение.. А пък ако толкова те човърка ходи го заколи Максим, па да ти олекне виждам, че не си си зимал валиумчето..
А да - и да пожелаваш лекарства/смърт на хора, които и да са е меко казано смешно...таа мисля си, че с завършека за лекарствата ме мина по параграфа смешен..
Иначе ви се радвам как се палите...ако имаш нещо да ми лафиш още го направи на ЛС
П.С - не ме сравнявай с ДЗВЕР, а пък и това ми е първото що годе опозиционно мнение във форума нЕкак си така да ти го кажа..
Квото съм писал съм писал това си е мое лично мнение, но ми е интересно кво сички се нахвърлиха върху мнението ми...к'во да не би "пияната руска свиня" сестра ви да е убил? Нещо пряко или поне косвено засяга ли ви тоя случай...
Но май си ни е в манталитета, някой силен като падне на земята веднага да му скочим и ако може да го стъпчем, и да остане по-ниско от нас в тинята.
Аз мога да съм комплексар, ама всичките дето го псувате преди много му се радвахте, че печели медалчета на ледчето..няма такова лицемерие..
Иначе си голям мъж, доказа че можеш да псуваш и храниш и че защитаваш тезата на добрите...казвам ти отново говори си - не пречиш на съдебното решение.. А пък ако толкова те човърка ходи го заколи Максим, па да ти олекне виждам, че не си си зимал валиумчето..
А да - и да пожелаваш лекарства/смърт на хора, които и да са е меко казано смешно...таа мисля си, че с завършека за лекарствата ме мина по параграфа смешен..
Иначе ви се радвам как се палите...ако имаш нещо да ми лафиш още го направи на ЛС
П.С - не ме сравнявай с ДЗВЕР, а пък и това ми е първото що годе опозиционно мнение във форума нЕкак си така да ти го кажа..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

а за оня очите кадето държи целия пазар на дрогата му дадоха 4г се едни е ограбил сладкарница!! за него никои нищо не казва
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
PeBaLs написа:ineedmoney написа:чакайте бе кво всички се юрнахте срещу него?
а осъдиха ли онази дето уби 3-ма в Перник....само щото е публична личност трябва ли да го отнася за всички пияни шофьори в България!
Съгласна!!!
Значи когато печелеше медали беше Българин, а сега...пияна руска свиня.Всички се обърнаха срещу него, не го оправдавам в никакъв случай, но верно щеше ли да се чуе пак за него и за случилото се, ако не беше публична личност?!?!И дали е по-добре да е в пандиза или да помага за възстановяването на момичето, а той може и иска! ...![]()
![]()
![]()
Aз не виждам тук някой да го е обидил, че е "руска свиня". Няма значение дали е руснак, или българин. Човека се чувства българин, значи е българин. Не е в това въпроса.
Въпроса е, че когато един човек е известен, той носи отговорност, защото е пред очите на цяла България. Не може да излиза по телевизията и да води кампания против пияните шофьори, и в следващия момент да кара пил. За мен той редовно си е карал пил. И просто в един хубав ден се случва случката.
Трябва да си изключително лицемерен човек, за да излезеш пред цяла България, и да кажеш "Не карайте пияни", и после да седнеш зад волана.
Същото е в цялата ни шб@н@ държава: излиза вчера бургаския прокурор пред ТВ и казва - днес е паметен ден, две знакови дела, за първи път ще бъдат осъдени две известни личности, за първи път ще бъде осъден НАРКОБОС! И какво? Единия пуснат на свобода условно, а другия - осъден на 4г затвор, от които ще излежи най-много две, и то как - ще се прибира в килията си само да спи, през останалото време ще си пие кафето някъде

- SaSo
- старши ентусиаст
-
2advanced написа:Бях решил да не пиша в тая тема след многобройните "компетентни" изказвания относно мене и мнението ми, смятах че е място за дискусии и анализи ама съм се объркал изглежда... щото квото и да си говориме съда е зел решението, а ние тука само си плямпаме..
Но май си ни е в манталитета, някой силен като падне на земята веднага да му скочим и ако може да го стъпчем, и да остане по-ниско от нас в тинята.
Моля ти се замълчи че си смешен!

Иначе само ще ти кажа че на жена ми братовчедка и точно онзи ден я блъсна един олигофрен пред Парламента точно...Момичето си пресича и оня я блъска...Счупен крак, счупена на няколко места ръка и други такива... Оня не е бил пиян, но е бил без книжка...Тоест взета книжка преди това...И той си продължава да кара... Айде кажи ми сега не съм ли пряко засегнат от такива олигофрени...Или от другите такива които всеки ден като се прибирам към вкъщи на симеоновско шосе ми карат срещу мене... Смешна и трагикомична държава сме това е положението...С пари можеш да си купиш всичко... Да вземем поне пример от САЩ.. На президента дъщерята хванаха с алкохол да кара и щяха да го разчекнат него... А дъщеря му си понесе пълното наказание без дори да им мигне окото на хората.. А тука някъв мухльо дето се пързулкал по леда и имал 2 ръждиви медала го жалят... Честно казано никога не съм му се радвал... Никога не съм го и следял този спорт... Но ако го направи да речем Христо Стоичков и той ще си понесе наказанието... И мога да ти кажа че доста по мъжки ще го понесе... Освен ако на някой съдия не му е по угодно да си вземе парички и да го оттърве...
Искам да ти дам и друг пример... В не се сещам коя държава в Европа сумата за нарушение на правилата за движение по пътищата беше пропорционална на доходите които имаш...Някой който не се сещам точно кой беше, просто беше привишил скоростта и дължеше на държавата 400 000ЕВРО... Тоест в Европейска държава колкото си по-богат ( може в същата сила да важи за известен ) толкова по сериозно държавата ти го н..чуква...А тука както винаги сме наобратно...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
И само да ти кажа пич! През живота си НИКОГА НЕ СЪМ КАРАЛ ПИЯН!!! Плащам си 5лв за такси и на другия ден си вземам колата...Няма да обеднея с 5лв от едно такси, но може да отнема човешки живот за същата сума... Айде сега кажи ми ти на господин М. Ставински 10лв ли са му проблем да даде за едно такси!
В Син Сити дори отдавна си има услуга Дринк енд драйв... Тоест плащаш си и те прибират с колата ти... Ако се е напоркал плъзгача Ставински що не е дал на някой 10лв да го закара...
Еми ще ти кажа...Щото се надрусал и напил като прасе и си е казал че е велик мъж и че кара Хамър... Естествено че ще си кара колата... Иначе не е големия мъж с големия Хамър...
В Син Сити дори отдавна си има услуга Дринк енд драйв... Тоест плащаш си и те прибират с колата ти... Ако се е напоркал плъзгача Ставински що не е дал на някой 10лв да го закара...
Еми ще ти кажа...Щото се надрусал и напил като прасе и си е казал че е велик мъж и че кара Хамър... Естествено че ще си кара колата... Иначе не е големия мъж с големия Хамър...
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
kiko написа::yes: и аз така мисля се едно е единствения блъснал и убил някого!
Айде сега да видим колко пияни убийци с коли получават условни присъди?
Айде да се сетим леееко за шофьора на камиона от Бяла, който получи ефективни 8 години абсолютно трезвен и при свидетели, че автобуса не е спрял на стопа, а той е свирил отдалеч.
Айде леко да се сетим как едно момче от форума разказа цялата история на катастрофата, понеже е бил 2 коли преди хондата и после сам си изтри мнението. Някой да има идея кой няма интерес тази история да се разкаже пред съда?
Айде да се сетим, че същия Стависки беше лице на кампанията "Не карам пил". Някой да си спомня той една дума да обели по въпроса?
С горното искам да кажа, че законите важат за всички, и за шампионите, и за селяните.
Именно защото несъответствието в този случай лъсна толкова ясно, хората са толкова крайно настроени.