Ей това трябва да ви напомня как завършват спортистите! 18+

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Яну 2008, 21:36

.. а мене питаш ли ме как съм се учил? :mhihi: баща ми толкова ми нямаше вяра че не ми даваше да карам трабанта :) а във мазето ни имаше едно 50-кубиково балканче което ми беше блян- ама бащата беше казал че ако го пипна и него - ша имам екзистенциални проблеми :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 24 Яну 2008, 21:51

FlippeR написа:
Azidaha написа:Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А на теб какво ти е смешното в тази ситуация .... :dunno: :kuku:

Загледа ли каква е колата която е, (в която се е) блъснал/а моторягата :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 25 Яну 2008, 1:35

dizelboy написа:и мен много ми се кара мотор ама много ме страх ина4е ми харесвя някоия хубава пистова машина ама нещо шубето си е маиката .... апак и до колкото 4ух 4е за да изкарам курсове ми требвало мотро аз да си донеса е аз от де да го зема тоз мотор по тия курсове непредлагат ли некви спомошни колела смех несмех тва е колеги страно мие и ми се изка ама не ми стиска

За да минеш курса не ти трябва собствен мотор. Инструктора си има и въртиш няколко часа на полигона.
Чета ти мнението и все едно слушам себе си, с тази разлика че преди месец изкарах курса и изпита. Никога не бях карал, но си ме привличат тези машинки. Само че след тези снимки и след още няколко други вече не съм сигурен дали изобщо някога ще си взема и кача на мотор, въпреки че ако го направя, задължително ще е с пълна екипировка! И не само за мен, ами и за половинката, тъй като няма да съм спокоен ако другия зад мен няма същата защита с каквато съм аз.
Не се страхувам, че няма да мога да се сдържа и ще дам неразумно повече газ. Страх ме е да не ме нацели или отнеме предимство някой малоумник или да не влезна с цялата гума в огромна дупка по нашите "чудни" пътища и да изпреваря мотора с 50-60м. но времето ще покаже

п.с. Azidaha, има ли значение в каква кола се е блъснал? ОК, виждам Е36! Е, и? Къде трябва да се смеем? :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Яну 2008, 1:46

Azidaha написа:
FlippeR написа:
Azidaha написа:Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А на теб какво ти е смешното в тази ситуация .... :dunno: :kuku:

Загледа ли каква е колата която е, (в която се е) блъснал/а моторягата :mhihi:

смешна 20ка сигурно за тфа се смееш :mhihi:

кофти картинки но кефа винаги си има цена ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Яну 2008, 4:52

който не е карал, той не е падал

ех, тази вечна тема за моторите и колите... аз пък паднах и без да съм карал ;) измъкване няма...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 29 Яну 2008, 10:26

Лелеле майко мила, май няма да си купувам мотор, ще си бъда на четири колела най-добре ще е!
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 kombi :D
Мечтае да кара: BMW E34 m5-convertible

Мнение от krisbmw » 06 Фев 2008, 2:28

които не кара тои не пада 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: touring 318tds

Мнение от Shider » 07 Фев 2008, 13:06

Този сайт отдавна ми стои като подпис...

Още от заглавието на темата ми се струва, че лъха леко на сеирджийска история и надсмиване към мотористите. Това, че има и доста "безмъртни" между нас, не означава че всички сме такива откачалки...

Аз лично съм се качил на мотор, защото:
- ме кефи и без да правя разни изпълнения на една гума и прекъсвач;
- не създавам задръствания и не се мотая много-много в тях (което май дразни доста от шофьорите);
- нямам проблем с паркирането и не заемам паркоместа;
- разхода ми (и бензин и време :mhihi: ) е по-малък, отколкото с колата;
- не мога да обясня на съседа защо съм по-щастлив от него, като тръгвам нанякъде и се мъча да си събера всичкия багаж по мотора, пък той си мята саковете отзад, пуска си климатика и музиката, и хваща съседката за над коляното - на мен пак ми е по-гот...

Идеята на цялата страница за мен не е да се откаже някой да кара, или да се оплюе друг, а се синтезира в тези няколко реда (свободен превод):

АКО ИЗБИРАШ ДА КАРАШ, КАК ДА НАМАЛИШ РИСКА?

За мотористите:

1. Винаги носи каска!

2. Винаги носи предпазно облекло!

3. Никога не карай под въздействие (наркотици, алкохол, лекарства...)!

4. Карай само в добри атмосферни условия (не винаги приложимо).

5. Карай отговорно!!!

6. Приеми, че си невидим - постоянно изследвай пътя/обстановката.

7. Карай изключително защитно!

8. Посещавай редовно курсове за безопасност (което не е приложимо за тук, но не пречи сам да се занимаваш с повишаване на квалификацията си така да се каже, обаче без да излагаш околните на риск).

И ЗА АВТОМОБИЛИСТИТЕ (болшинството от членовете на този форум)...

1. Гледай за мотористи, особено когато "хвърляш по един поглед" на обстановката.

2. Заради малкия си размер, мотора може да изглежда по-далеч отколкото всъщност е.

3. Заради малкия си размер, мотора лесно може да бъде скрит в мъртвата зона на огледалата.

4. Мотористите често намалят само превключвайки скоростите надолу или просто отнемайки газта, така че не се активира стоп-светлината.

5. Мотористите често заемат такава позиция, че да се виждат добре и да намалят риска от летящи предмети (камъчета, отпадъци...), околните автомобили (разминавани, изпреварвани, стоящи...) и вятъра.

6. Недейте да си мислите, че моториста винаги може да излезе малко от пътя, както това е възможно с колата.

7. Спирачният път на моториста нараства много, когато настилката е влажна

8. Когато моториста е в движение, не мислете за него като за мотор, а като за ЛИЧНОСТ!!!

УВАЖЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКИ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 07 Фев 2008, 22:02

Ужасни са снимките.Т'ва мотора е голямо удоволствие,но и голяма опасност :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristooo » 10 Фев 2008, 15:50

това последното ако е истина не се качвам на мотор повече :shock:

Предишна

Назад към Извън Темата