Монтьор се размаза с червено “Ферари”

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 20 Яну 2008, 10:00

Azidaha написа:Кола, ударена със 150 ...ми та тя е ПЪЛНА СКРАБ!
Това тука, ще го чукнеш тук, ще го чукнеш там, ще вземеш две нови фарчета, една броня, един капак, два мигача, една решетка...двигателя му отзад...ми та то за едни хиляда лева колата я вкарваш в употреба от ново.
Кола тип М-класа (москал) зор ще я оправиш с 1000 лева ако я мелнеш със 150.
Тя немой ги и дигна де, ма ..фанахте логиката :mhihi:

Пич като те гледам ти доста ги разбираш нещата че чак и с цени говориш, явно че не ти се е налагало да ги правиш тези неща за който приказваш. Така като я гледам аз колата от шофьорската страна ми се вижда толкова крива че ще трябва на дозер доста да си играят да я опънат така че да не ходи на една страна по пътя когато се кара направо и пак не е сигурно че ще успеят. И това според мен е отговора на въпроса как е загинало момчето, вратата сигурно е стигнала до средата на шофиорската седалка, ако е бил и без колан, ти сам мисля че можеш да си представиш картинката при такъв силен страничен удар...
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 20 Яну 2008, 10:45

Ферарито си е съвсем истинско F348 и доколкото чух си е на момчето ,мир на прахът му :( Колата на Toyaga е доста бледо копие на оригинала.Тва го знам щото един приятел я спечели от лотария ,няма да забравя невероятните стелки сякаш от димитровградския пазар.Пишеше welkome на тях :mhihi: А Валспортската реплика я правих аз преди повече от 3 години и тя е на по-новия модел F355.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Яну 2008, 2:05

Navi_Bmw написа:
bam-bam написа:язък за колата

Само за колата ли :roll:

не бе бате .. ако искаш да направим и за него тема и да съберем некои лев за семейството му ;) ... един път ревете против такива хора друг път сте зад тех ... после България ви е виновна .. нема да се оправи докато нашто не го коментираме а чуждото може яко да го храним .. земете поне 1 път за винаги земете една позиция като хората ;)
такива са ми на уя ... късмет че не е утрепал некои невинен .. като се утрепват сами да се оправят
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 21 Яну 2008, 11:34

bam-bam написа:
Navi_Bmw написа:
bam-bam написа:язък за колата

Само за колата ли :roll:

не бе бате .. ако искаш да направим и за него тема и да съберем некои лев за семейството му ;) ... един път ревете против такива хора друг път сте зад тех ... после България ви е виновна .. нема да се оправи докато нашто не го коментираме а чуждото може яко да го храним .. земете поне 1 път за винаги земете една позиция като хората ;)
такива са ми на уя ... късмет че не е утрепал некои невинен .. като се утрепват сами да се оправят

Нe съм казал че той не е виновен-Просто е загинал човек и затова го казах без значение какво е направил!!? ;)
Изображение

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 21 Яну 2008, 16:22

Стига по тази тема, че взе да се отдалечава...
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата