РОМИЗИРАМЕ се!!! А честито братя и сестри :)
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Какво е тофа аклумуратор? Ас сами сипфа нафта и гледа да кара, не знам друго? Качфа родата и ходим по кварталите за железо, многу тогари туй бе да знаеш!
Акумулатура са слага сащот тежи и да даржи колата на пътят за да не фръкне когат варви ногу. Обаче ти брачед понеже слагаш жилязо да носиш и цялата рода, от акумулатора сял живот няма да осещаш нужда ша знайш.
Затва ша дойда аз да го зема да не ти са пречка братчет и още жилязо на дупката да можеш да сложиш! Ша ти помагам да става работата, ей, пак ше ми черпиш ино кибапче някой пат от шкембджийницата, бате!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Кой копува акумулатур, ва? Защо излъгваш? Гледай, хората ти са смеят.
Обаче за ракията ша става работата братчед. След малко ша отивам при сар Киро и ша ти донасям. Чакай ма о вас!
ПП. А каде беше паркиран колата да мина до го завидя?
Обаче за ракията ша става работата братчед. След малко ша отивам при сар Киро и ша ти донасям. Чакай ма о вас!
ПП. А каде беше паркиран колата да мина до го завидя?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Еххх, хавту маре, как се праиииш. Н'ал ти писаа на лично! Виж го на линку у подписа![]()
![]()
Соске пищингяс манге ва? Не шунеш ли че българският изик официален на тириторията на рипублика балгария,ва !
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Най - гадната циганска ругатня:
"Жена ти с мене да преспива,дете да и правим - черно кат мене да стане,от теб да краде на мен да носи"
Баси гадната история,а?
"Жена ти с мене да преспива,дете да и правим - черно кат мене да стане,от теб да краде на мен да носи"
Баси гадната история,а?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
petio_petiov написа::shock: Някой ромизира форума...,кой ли е това?
Не е вазможно, бате! Тука има ентелегентни господини, няма сигани ваопще!
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4