Накъде отива тоя свят...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 07 Дек 2007, 3:14

За съжаление...
Много е глупаво това, което правят всички с живота си. Но според мен те никога не са мислили за смисъла на живота си, нямат свои идеали и цели (освен да приличат на онези надарени чалга певачки - те не живеят.
Когато всеки един излезе и се огледа вижда толкова еднакви индивиди, покрити с грим, но сякаш те са загубили личността си. Всички изглеждат еднакво. И да това е толкова отегчаващо, но на мен ми е интересно как се получава така - уж всеки е различен и всеки има своя идентичност, а в един момент се различават по това на коя страна им е бретончето и как държат цигарката.
Повярвайте ми като човек доста близо до всичко това и в същото време се стремя да стоя малко по-далеч от тези работи или по-точно близо, но все пак имам някакво самосъзнание.
Другия въпрос - за пиенето и пушенето (наркотиците няма да ги коментирам въобще). Та то сега нали така е модерно... Отлепяш се от мама и тате и хоп пиян, напушен и после кой е най-великия... А нужно ли е да пиеш за да се забавляваш или при хората които не могат да живеят истински това е единствения начин...
Не пия, не пуша, за това каква съм другите могат да кажат, но си имам една любов и май тя е обща за повечето от форума (с изключение на тези, които може би се присъединяват към групата на просто каращите БМВ за гъзарията) ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Дек 2007, 3:19

как мразим кат ми лъхне на цигарки лелеее ... у лево директише ...

аве напрао няма коментирам ...
:help:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Дек 2007, 3:24

ае са някви цигарки
мани цигарките а трипер или това вече е чужда дума?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Дек 2007, 3:26

_65536_kb_sec_ написа:ае са някви цигарки
мани цигарките а трипер или това вече е чужда дума?

е тръгнах с цигарките ама нещо се отчаях от последвалите ми мисли и напрао спрях да пиша ...
както се пееше в една песен "18 годишно к**ва, не ми намигай с оченце"
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Дек 2007, 3:29

абе ко ги одумвате само .. те са необходимото зло .. иначе ако ви падне некоя дали ше и простите :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Дек 2007, 4:04

принципно бих я изпратил да си ходи разплакана след като и наговоря милиони глупости :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
защото точно разни малки напудрени дрисли най-мразя
смятам че една жена трябва да е максимално естествена и без грим или поне да е съвсем мъничко (а не като я докоснеш грима да се напука и да падне като мазилка)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 07 Дек 2007, 10:02

За съжаление това явление вече е масово,от 12 годишни са така...какво съм правила аз на тази възраст,какво правят те сега?!Умът ми не ми го побира,тия деца нямат ли си родители,на никого ли не му пука за тях?После защо масовото мнение на подрастващите за момичетата е,че "всички са еднакви"...?Това братовчед ми на 18 години ми го каза.."нямало свестна,всички били за купона,за веднъж-два пъти..после друга"

Ми те мила родителите на тея деца ти казвам - НЕ ЗНАЯТ.
Тва нещо Skype-a според мен тряа да се забрани със закон.
Не мога да разбера защо така след '89-ти набор всичко се развали, не моа си обясня :help: [/quote]
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 07 Дек 2007, 10:05

Acoto® написа:Тва нещо Skype-a според мен тряа да се забрани със закон.

Това че хората не си възпитават децата, а са оставили тази функция на улицата, не виждам защо Скайпа им е виновен. Алкохолът е много по-опасен, ама никой не го забранява, а Скайпа до сега никого не е убил...

Acoto® написа:Не мога да разбера защо така след '89-ти набор всичко се развали, не моа си обясня :help:

"Демокрацията" ни огря горе-долу по това време.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 07 Дек 2007, 10:08

Всеки вече търси читаво(стегнато) девойче и секи се мята на малко а по думите ти долавям, че си търсл момиче ама никоя не е била свободна некой път трябва да направиме една хайка с баварците по училищата

Ми баце аз много съм патил и с по-големи и с по-малки от мен , но сега съм се уредил.Както и да е.

Става въпрос за две други момчета, заслепени , все едно съм ги осветил на дълги :mhihi: .

И са кво преценихме, ше ходим да стааме като арабите ли?, дето там ако мъжа хване жената в изневяра има право да я екзекутира без последствия, то и тва е много крайно, ма дядо ми бил в Либия преди и ми е казвал, тва май върши работа и никой не го прави
AcoTo®

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 07 Дек 2007, 10:36

Illusion написа:Много е глупаво това, което правят всички с живота си. Но според мен те никога не са мислили за смисъла на живота си, нямат свои идеали и цели

Няма да имат я... от къде ще ги вземат? Обществото ни е такова... на тарикати и чалгаджийки. :confused:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 07 Дек 2007, 13:05

Все пак това са годините в които трябва да се наживеят, а не като станат на 20 и нещо и имат пародия на семейство, или сериозна връзка ;) Не че оправдавам такова поведение на 12 годишни, но на 15-16 приемрно си е съвсем нормално ;) Мен много повече ме дразнят 20 годишни дет ходят като отвързани, от колкото 15 годишни такива. ;) А, че нямат ценности нямат ... :roll:
_!_

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 07 Дек 2007, 13:06

ми не може ли да направим нещо по въпроса, гледам че доста хора имат отношение :?:
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 07 Дек 2007, 13:07

zSpace Пуснато на: 07 Дек 2007, 12:05 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Все пак това са годините в които трябва да се наживеят, а не като станат на 20 и нещо и имат пародия на семейство, или сериозна връзка Не че оправдавам такова поведение на 12 годишни, но на 15-16 приемрно си е съвсем нормално Мен много повече ме дразнят 20 годишни дет ходят като отвързани, от колкото 15 годишни такива. А, че нямат ценности нямат ...

То за тва стаа на въпрос, нали се сещаш, че тея 20год. са били 15годишни :mhihi:
AcoTo®

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Дек 2007, 13:17

Посрещаш жената със шамари и ще те слуша ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Дек 2007, 13:35

///peter написа:Посрещаш жената със шамари и ще те слуша ;)

е ти нищо не каза :evil:
само не разбрах какво си мислиш че ще постигнеш с бой :?:
определено не е това начина :!: :!: :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата