Сбогом на оръжията!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бил ли си войник?

Да
73
40%
Не
91
50%
Не-по здравословни въпроси
17
9%

Общо гласове : 181
баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Ное 2007, 21:18

Ми честно казано няма да ми липсва, а според мен казармата неможе нито да те направи мъж, нито отговорен, нито самостоятелен, ако за 18 години не си го направиил това сам, казармата няма да ти помогне.
Хората които си я харесват имат избор и могат да се занимават професионално, но лично за мен го виждам от по гадната страна. Демек некви тъпи военни дето немогат да ми се сравняват по нищо да ми казват кво да правя и да седя на някакво място без да мога да ходя където сиискам ми се вижда като затвор! Лично менение.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 26 Ное 2007, 21:24

Аз съм доволен от казармата (това не го казвам напук на повечето,а защото го мисля),службата ми небеше няква кофти.Е и 60 караула през ден не са малко ама....... :lol: .Доволен съм станах доста по организиран,научих се да бъда доста по рационален.
А за тия дето твърдят,че няма смисъл от казарма - просто да се огледат.Пичове,чак не ми се вярва че тва са новите поколения.Бе грозна работа не ми се говори на къде отива младежта

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 26 Ное 2007, 21:59

Dimo написа:Ми честно казано няма да ми липсва, а според мен казармата неможе нито да те направи мъж, нито отговорен, нито самостоятелен, ако за 18 години не си го направиил това сам, казармата няма да ти помогне.
Хората които си я харесват имат избор и могат да се занимават професионално, но лично за мен го виждам от по гадната страна. Демек некви тъпи военни дето немогат да ми се сравняват по нищо да ми казват кво да правя и да седя на някакво място без да мога да ходя където сиискам ми се вижда като затвор! Лично менение.

Ей,колега до 18-та си година съм убеден,че още се учиш да си вързваш както се казва гащите,а за затвор не говори!Тук съм убеден,че халхабер си нямаш представа за кво иде реч!!!!!Не ти го пожелавам!!!!!!!! :evil:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 26 Ное 2007, 22:20

Wenzy написа:Аз съм доволен от казармата (това не го казвам напук на повечето,а защото го мисля),службата ми небеше няква кофти.Е и 60 караула през ден не са малко ама....... :lol: .Доволен съм станах доста по организиран,научих се да бъда доста по рационален.
А за тия дето твърдят,че няма смисъл от казарма - просто да се огледат.Пичове,чак не ми се вярва че тва са новите поколения.Бе грозна работа не ми се говори на къде отива младежта

липсата на култура, ценностна система и пр. не мож ги навакса в казарма ;) кой се прее*ал - прее*ал, ве4е няма. за мен плюса е, 4е остават приятели оттам ;)
а и сега ако някой иска да ходи, или родителите му преценят, 4е ще се култивира и ще стане мъж, жена :mhihi: или каквото е там - може да си ходи, а и кинти му дават, не 20лв ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 26 Ное 2007, 22:31

Е поне 6 месеца казарма е добре да има.А жените кадрово са тотална скръб.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 26 Ное 2007, 22:34

body написа:Е поне 6 месеца казарма е добре да има.А жените кадрово са тотална скръб.

Те не са скръб!А скраб!!!!!! :evil:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 26 Ное 2007, 22:46

Ама пак има мърлячи дето ги ш...т :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 26 Ное 2007, 22:47

Браво за премахването.

Най черния период от живота ми 2 години от ,които 90 дена подред правех противовлажна ел. инсталация на огромен обект в планината,който и до ден днешен незная къде се намира точно.Единствения ми хубав спомен беше ,че задигнах Хилтито с което работех, а по онова време да имаш инструмент от марката Хилти беше все едно да имаш BMW :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Ное 2007, 23:02

Аз в казарма не съм бил,точно като завърших приемаха последните наборници,и се измъкнах,сега малко съжалявам че не отидох,Аз мисля,че казармата прави от момчето мъж,несериозно е да се казва че е пълна загуба на време,както каза някои по назад-който както си го направи
П.С Аз съм малко облъчен че тате е Полковник :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 27 Ное 2007, 0:22

с облъчването трябваше да почнеш :mhihi:

ма и да беше ходил, с полковник вкъщи - най-много в пожарната на Раковска ;) едва ли в строителни войскищете да те прати за възмажаване :mhihi:
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 27 Ное 2007, 0:31

Nucl3arDru1D написа:с облъчването трябваше да почнеш :mhihi:

ма и да беше ходил, с полковник вкъщи - най-много в пожарната на Раковска ;) едва ли в строителни войскищете да те прати за възмажаване :mhihi:
Беше ме нагласил Свръски и телекомуникация на Витоша или в подделението дето е над баретите :D Ама то на мене и повиквателно не ми дойде,та разбих мечтите на стареца.Сега съжалявам малко,чувам,че има някакви доброволни обучения един вид като казарма ама кратки,някои знае ли нещо по тоя въпрос
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 27 Ное 2007, 0:36

утре ако изринеш снега по потник и се дереш на "Тих, бял Дунав" ще му направиш четка ;)

П.С.
не е препоръка :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 27 Ное 2007, 0:37

Казармата си беше пълна загуба на време и огромен неоправдан разход! Не само наборната служба, ами и самата ни "армия" трябва да се закрие, защото такава НЯМА! И най-отговорно го твърдя! За няколко месеца, че дори и година не можеш да станеш войн, какъвто е смисъла на войниклъка! Мнозина си тръгнаха със страха да държат оръжие, а се очаква да защитават родината си! Хахаха... Пълен смях! Нямаме армия! Само се твърди че има и под този предлог всяка година от бюджета се изливат милиарди за лудо! Ама не и за лудо, щото доста са тези, които се облажват! Вътре неграмотните си оставаха неграмотни, а тези с акъл затъпяваха! Аз лично се усещах страшно затъпял преди уволнението! Карал съм супер лека казарма, но това не ми пречи да твърдя, че това беше невероятна загуба за мнозина и не само! Вътре времето спира, а целта на шапкарите е да бъдем както казват "всички като един", т.е. еднакви! Само че уеднаквяването означава затъпяване! А и както каза SKISA "казармата е катализатор и мръсника си проличава и става още по-голям мръсник"! Така е! Вътре всеки си избива комплексите и простака се чувства господ! Простаци има и сред шапкарите! Израснал съм във военен квартал и в казармата бях богопомазан така да се каже като не ме закачаха, но съм ги гледал разни п....ци, които в поделението се правеха на маршали пред войниците, а като ги видя вечер в квартала са пълни П....И! И после ми говорят за честа на пагона, родината и прочие лозунги от миналото! :puke: Радвам се за момчетата, които оттърваха затъпяването, унижението, простащината и т.н. наречени накратко КАЗАРМА! Братовчедите ми през 88-89 година в Симеоновград изпитаха това, което на 2-ра страница изписа pavlin_e30! Е как да не съм доволен, че премахнаха наборната военна служба?! Искам обаче да премахнат и армията! И по-точно понятието армия, защото такава нямаме! Това, което го броят за такова не може да ни защити от никой с подготовката и въоръжението, което имаме! Така че по-добре без него, а със спестените средства да си оправим държавата!
Едно приятелче от 5 дни ми е страшно сърдит, само щото казах че в армията всички са храненици без да вършат нищо и взимат по 1 фуражка пари за това, без да броим привилегиите, които им се полагат! Е сърдит е щото брат му (военен) взимал едва 600лв. а не прави сметка, че много хора извън оградата се трепят по цял ден, дори и в почивните за нас дни за някви си мижави 200-250лв. Ей тая казарма само мозъци промива! Нищо хубаво не виждам в нея, макар че както вика баща ми и е прав, аз си изкарах там един пионерски лагер! Имаше и много хубави моменти, но искам да съм обективен!
ЕВАЛА ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА КАЗАРМАТА! РЕД Е И НА "АРМИЯТА" НИ...

п.с.Пууу... отнесох се в писане, ама не се сдържах
Последна промяна Diavolo на 27 Ное 2007, 0:52, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 27 Ное 2007, 0:41

Nucl3arDru1D написа:утре ако изринеш снега по потник и се дереш на "Тих, бял Дунав" ще му направиш четка ;)

П.С.
не е препоръка :mhihi:

Що бе човек препоръчително е ,след като баща му го види колко ентусиазирано работата - на другия ден пак ще го натири. :lol:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 27 Ное 2007, 1:09

Scott написа:... сега малко съжалявам че не отидох...

Батко, я ходи във Военното, вземи клетвеното, прочети го наум, дай им книжката да ти я подпечатат и... УВО! :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата