Въпрос за покупка на PC
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ЗДРАВО МОЛЛОВ ! как е фитнеса и оти се не меркаш у хардваре бг не чее нещо де,то и ти си имаш форум ДА ТЕ ПИТАМ EPoX 8KDA3+ и атлон хп 1.6 чисто сокет а са,та ми предлагат това дъно ,а съм с хитачи хдд та дали ще имам проблем с дъното при колд старт както четох там ,а 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
ЗДРАВО МОЛЛОВ ! как е фитнеса и оти се не меркаш у хардваре бг не чее нещо де,то и ти си имаш форум ДА ТЕ ПИТАМ EPoX 8KDA3+ и атлон хп 1.6 чисто сокет а са,та ми предлагат това дъно ,а съм с хитачи хдд та дали ще имам проблем с дъното при колд старт както четох там ,а 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ма той Mollov ви написа какво да гледате, вие пак - тая конфигурация, оная конфигурация.
Аз като отида за комп за 1000 лева, обикновено си тръгвам с такъв за 2000 (монитора отделно)
Не че нещо, ама като взема да орязвам от тук от там и то става егати куцата машина! А мойта я ползвам 11 месеца и всичко ми върви перфектно. Надявам се това да е така поне още 1 година
Mollov, прав си за 1950-ката, ама аз тая карта виж колко време я ползвам - направо се е изплатила (доколкото има такова понятие относно игрите) отвсякъде
И въпреки всичко тая машина ще е актуална поне до следващия гейм сезон, защото всички нови игри, които излязоха последния месец-два въобще не й се опират. А ако имах сега тия пари, дето ги дадох миналата година, ехееее... 
Аз като отида за комп за 1000 лева, обикновено си тръгвам с такъв за 2000 (монитора отделно)

Mollov, прав си за 1950-ката, ама аз тая карта виж колко време я ползвам - направо се е изплатила (доколкото има такова понятие относно игрите) отвсякъде

It's not who You are, it's who You know...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
E то 1950 се оказа много голям коз в ръкава на ATI.... щото DX10 се е успал яко и много малко народ му обръщат внимание... а под DX9 тоя R1950 е железо (е, зависи от настройките)... но я се разцъкай в Crysis да видиш колко е бърза
Има да режеш детайли.... ма то т'ва не е мандра.... 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
е он си е неговNukem написа:МОЛЛОВ аз го мерках в hardwaresight.com

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
абе не по темата, ама не е ли по-лесно да си купите ПС3, хбокс 360 и як тв и ще играете всичко на фул макс детайли?!
просто не виждам смисъл да се набутват пари за геймърско пц

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
vicho написа:абе не по темата, ама не е ли по-лесно да си купите ПС3, хбокс 360 и як тв и ще играете всичко на фул макс детайли?!![]()
По-красива и детайла картина от на ПЦ-то аз поне не съм виждал

А за PS3 додето излезе хак, пък после и игри... мани-мани
It's not who You are, it's who You know...
- vicho
- старши ентусиаст
-
logout написа:vicho написа:абе не по темата, ама не е ли по-лесно да си купите ПС3, хбокс 360 и як тв и ще играете всичко на фул макс детайли?!![]()
По-красива и детайла картина от на ПЦ-то аз поне не съм виждал![]()
А за PS3 додето излезе хак, пък после и игри... мани-мани
абе и ти си прав ... амъ за мен това са неоправдани кинти, а именно покупка на геймърско пц

освен игри има и други приложения да кажем филми музика като цяло интернет и така нататък
мойто пц струва 200-ста кинта и музиката, филмите и т.н. не са ми проблем, че и доста игри, просто човек трябва да си прави сметка, не мислиш ли?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vicho написа:абе не по темата, ама не е ли по-лесно да си купите ПС3, хбокс 360 и як тв и ще играете всичко на фул макс детайли?!![]()
Какво разбираш под Full Max детайли? Като се появи PS3 и го тествах.... те там за Anti Aliasing не са и чували... а разделителната, въпреки че беше 1920 х 1200 изобщо не си личеше... докато на PC се забелязва определено...
EBEEMVACIA, честно казано нямам точен отговор на въпроса ти, но ако решиш да се пробваш трябва със сигурност да пуснеш харда в SATA150 режим (ако е SATA300), щото контролера може да сдуха капаците

- vicho
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:vicho написа:абе не по темата, ама не е ли по-лесно да си купите ПС3, хбокс 360 и як тв и ще играете всичко на фул макс детайли?!![]()
Какво разбираш под Full Max детайли? Като се появи PS3 и го тествах.... те там за Anti Aliasing не са и чували... а разделителната, въпреки че беше 1920 х 1200 изобщо не си личеше... докато на PC се забелязва определено...
EBEEMVACIA, честно казано нямам точен отговор на въпроса ти, но ако решиш да се пробваш трябва със сигурност да пуснеш харда в SATA150 режим (ако е SATA300), щото контролера може да сдуха капаците
То конзолата никога няма да докара качеството на ПЦ-то, това е ясно, но пък е повече от задоволително, поне според мен.
И все пак твърдо съм на мнение, че излиза далеч по-изгодно да си купиш конзола, за да играеш, отколкото пц. Още повече, че има маса игри в нета за конзолите. Интересното е, че по света конзолите са толкова разпространени, че не е истина, а в България така и не се научихме.
Просто геймърския компютър е МАСА пари. И се ъпдгрейдва постоянно, т.е. още пари. Трябва доста як бюджет за да джиткаш НАЙ-новите игри на пц.

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5