щели да подаряват коли срещу sms ..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ако дават употребяван, но запазен автомобил всяко предаване, бих пратил sms с равностойност 2 лв.?!

Да, навит съм и на повече пари дори.
8
7%
Да, защо не - 2лв. са си ок.
28
25%
Понякога може и да пратя, ако ми харесва колата.
50
45%
Не, имам си кола.
25
23%

Общо гласове : 111
ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 24 Окт 2007, 11:03

Може комплект биксеносни примерно ;) 700 лева .... нищо пари :mhihi:
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Окт 2007, 12:10

Mollov написа:
SKISA написа:а случайно некой по-запознат да може да каже колко кинти се изкарват от тия смс-и!?!? щото сме чували,че много!нема значение на колко стринки и вуйни се делят! и ше се даде некоя 30ка,ма ше артисат за Е39ка на предаване!

От тия SMS-и самото предаване вади в най-добрият случай 1лв.... другият 1лв е за GSM оператора.... така че ще трябва поне 3000 човека да пратят по един SMS, че да им излезне работата на 0-ла... т.е. получават 3к, взимат кола за 3к...

Иначе и аз съм на мнение, че е по-удачно да се дават разни предметни награди като гуми, джанти, що не и тунинг, що не ремонт в определена сума пари.. и вместо един, за тия 3к нека са 3-ма...

Печелят се доста пари, операторите в малко от случаите взимат 50%. Обикновенно е 70 към 30 в полза на предаването :!: Главните печалби идват от рейтинга на предаването. Той се определя от това колко хора ще го гледат. Ако е интересно ще го гледат все повече и повече хора - тогава рекламния блок преди/посредата/накрая на предаването ще е с все по висока цена :)

Мога още доста да пиша, но не ми се занимава - има по запознати от мен със сигурност.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Окт 2007, 16:13

Mollov написа:Аз друг въпрос имам - що за автомобил ще е тоя за 3000лв??? Айде, BMW-тата почти ги изключихме, че едва ли ще подарявате дръгели, които после ще искат още 3000лв, че да станат на автомобили... тва ми е по-интересно да се даде по-точен отговор...
това щее - щастлив печеливш си прибира наградата с френдове :mhihi: Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 24 Окт 2007, 20:17

Първо> рейтинга ви не е толкова висок-колкото твърдиш
Второ >идеята е крдена-един бивш колега направи "Игата за колта" по "7 дни" сигурно има вече преди 2 години - и те всяка седмица даваха по една Осемдесетка или Вектра или нещо такова до 5500

Стига копирали-бъдете по-идейни,земете направете нещо ново или акъла ви стига до там да влизате в звои с висока скорост
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Окт 2007, 20:24

идеята не ми допада... много ме дразни, че сериозно предаване като фифт гиър задава такива глупави(малоумни бих казал) въпроси. според мен ще е много по-добре ако се направи някаква анкета в стил, кой е най-великия спортен хетч бек (примерно или подобни въпроси... идеи много;)) и хората да гласуват със смс-и за 2 лв. през няколко седмици анкетата може да се сменя, произволни гласували хора да печелят нещо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Новини
Аватар

Re: щели да подаряват коли срещу sms ..

Мнение от Новини » 24 Окт 2007, 20:50

Turturelo написа:Какво ще кажете за идеята да подаряваме по един употребяван автомобил всяка седмица в предаването Showroom по bTV?

Идеята е чудесна както от гледна точка на зрителите, така и за вашето предаване. Щом като и финансовата част е планирана, направо не виждам пречки ;)

Единственото нещо, което би могло да помрачи идеята е типично българския манталитет и начин на мислене при такива ситуации. :roll:
Или ще ви изкарат измамници, подаряващи колите на свои хора, или ще ви изкарат печалбари на гърба на ...хм... невинните хорица... Ясен ти е репертоара ;) Ни да им даваш, ни да не им даваш.
Да се чуди човек как само в България го има принципа, че ако някой има полза, близка или равна до твоята, значи всичко е измама :mhihi:

Стискам палци да успеете ;)

Гост
Аватар

Re: щели да подаряват коли срещу sms ..

Мнение от Гост » 24 Окт 2007, 21:46

!!Asen_X написа:
Turturelo написа:Какво ще кажете за идеята да подаряваме по един употребяван автомобил всяка седмица в предаването Showroom по bTV?

Идеята е чудесна както от гледна точка на зрителите, така и за вашето предаване. Щом като и финансовата част е планирана, направо не виждам пречки ;)

Единственото нещо, което би могло да помрачи идеята е типично българския манталитет и начин на мислене при такива ситуации. :roll:
Или ще ви изкарат измамници, подаряващи колите на свои хора, или ще ви изкарат печалбари на гърба на ...хм... невинните хорица... Ясен ти е репертоара ;) Ни да им даваш, ни да не им даваш.
Да се чуди човек как само в България го има принципа, че ако някой има полза, близка или равна до твоята, значи всичко е измама :mhihi:

Стискам палци да успеете ;)

ми не се чуди ,колега,щото само в България могат да пробият и преуспеят такива ,дето мамят!*нямам впредвид Туртурело! работил съм в няколко фирми-различни с различни стоки се занимаваха и точно тва се случваше с наградите-отиваха при родата!едната фирма беше представител на Пепси за БГ!!! кво да си мислят простите хорица-като ,където има дим има и огън!!той манталитета се гради с десетилетия и поколения-няма как да им се сърдиш,че така разсъждават като са мамени хиляди пъти! щото никой не мисли в перспектива ,а гледа да изкара веднага и бързо-дано тва не е случая с това предаване....

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 24 Окт 2007, 22:28

Идеята е хубава, аз лично не бих пратил смс, защото не обичам да пращам, но съм сигурен, че ще има куп други който биха.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 24 Окт 2007, 23:34

Как ви се вързва съчетанието "подаряват" и "срещу" :?: :?: :?:

Докато има балъци ще има и тарикати :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Окт 2007, 1:21

готини .. и без тфа наште ми плаштат сметката ше наблъскам некои лев пък може и да стане некое чудо :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 25 Окт 2007, 14:39

Аз пък бих пращал смс-и до забрава ако предаването
подарява бмв е36 купе тип пичеловка черна с лети жанти

но ако подарява някви коли до 3000 лева не не бих паднал толкова долу да се кача на такава кола
но виж пичеловка е36 кеф майка :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 25 Окт 2007, 14:51

denko написа:Аз пък бих пращал смс-и до забрава ако предаването
подарява бмв е36 купе тип пичеловка черна с лети жанти

но ако подарява някви коли до 3000 лева не не бих паднал толкова долу да се кача на такава кола
но виж пичеловка е36 кеф майка :mhihi:

Недай си Боже да почнеш да печелиш по 300-400 лева, ще си мечтаеш за кола за 3000 :winky:
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 25 Окт 2007, 14:59

Никога не бих пратил sms,за подобни глупости!
Като искам кола, изкарвам си парите и си я копувам,не пускам тото,талончета и т.н,когато човек иска нещо бачка, изкарва парите и си го купува!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Предишна

Назад към Извън Темата