Някой да хвърли светлина по един въпрос !?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- HeAdY-NuKeR
- Потребител
-
- Кара: 206 GTi
- Мечтае да кара: М5
Много ме е жал за хората с Е30 които само плюят по чуждите коли (които по няква случайност струват 20 пъти повече)
като не ви харесва поне не говорете глупости заради хора като вас има термини като "Голфаджия" ...
когато някой от големите разбирачи тука направи на 1/2 като тази кола тогава да критикува

като не ви харесва поне не говорете глупости заради хора като вас има термини като "Голфаджия" ...
когато някой от големите разбирачи тука направи на 1/2 като тази кола тогава да критикува

Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос 

ре
Аз не карам Е30 и определено не ми харесва! Нали няма да ме нападнете? Не мисля, че това е начина, по който искам да изглежда автомобила ми ако разполагах с неограничени възможности за влагане в тунинг на Е36 Купе! Колкото и да ме убеждавате, че автомобила е направен качествено не съм сигурен, че при движение с висока скорост няма адски гадни аеродинамични шумове, а по-скоро съм сигурен, че има и то доста
Нали се сещате, че всяка кола минава през аеродинамичен тунел. Същото е и и с истинските тунинг фирми. От Е36 купе не е останала нито една аеродинамична линия. Да не говорим ако недай Боже нещо се счупи как точно би се предвижил автомобила. Сервизния отвор за куката май е изчеснал завинаги.
Дано поне собственика да се кефи на творението си.

Дано поне собственика да се кефи на творението си.
///M Club Member
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- SnakeOne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: силно казано
То бива, бива хейтърщина ама това на нищо не прилича. Добре де като не Ви харесва даден вид тунинг защо си мислите, че и на останалите не им харесва. Има хора, които си падат по много по различни и разчупени идеи в тази област. Някои ще кажат: -С толкова пари щях да е направя 100000 коня машина. Друг за толкова пари пък ще я напълни до пръсване с озвучение. Човекът си е измислил идея, вложил е достатъчно средства и я е осъществил. Предполагам на никой няма да му е приятно, да му плюят колата след полагане на толкова труд и средства. Така, че нека негативно настроените ентусиасти към този вид тунинг да си спестят хейтърските изказвания
Не всичко започва и свършва до М пакета. Може би bogo_7 пък не иска колата му да прилича на хилядите е36 ци с М пакет 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ами и на мен не ми харесва, но кой ни пита? Важното е човека да си го харесва и голямо евала за труда, пък каквото ще да е сложил по нея. Негова си е колата, да си я прави както иска. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз в Германия съм виждал с очите си Е36 купе със стопове от Е60, с по деликатни раздувки, и фарове от Шестица... Предната броня беше като тази ако не се лъжа а отдзад беше изцяло като ///М5 Е60... Имаше разлика в завършека на долната част на броните така че да се свързват без да има разминавания. Беше изключително красива и само който не я е виждал на живо може да каже, че е грозна....
На колега мога да кажа да помисли малко по раздувките и предницата на колата иначе евала за ентусиазма, на мен ми допада....
На колега мога да кажа да помисли малко по раздувките и предницата на колата иначе евала за ентусиазма, на мен ми допада....

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Браво бате. Страшна кола. Само като ти я снимах на пазара в Гагарин забравих да ти предложа 1 DRAG ;] Другия път може би. Успех
Неможах да дочета цялата темо, защото трябва да излизам.
Но не се сдържам да напиша че колата е невероятна.
Евала, аз лично не бях виждал подобен тунинг.
От скоро посещавам форума и май в повечето теми само се търси повод за спор. Колата ти е станала СУПЕР
А и в крайна сметка си я караш ти и важното е че си удовлетворен.
Нагоре срещнах и нещо дето май ще се окаже вярно "за киселото грозде"
Още веднъж поздравления.
Но не се сдържам да напиша че колата е невероятна.
Евала, аз лично не бях виждал подобен тунинг.
От скоро посещавам форума и май в повечето теми само се търси повод за спор. Колата ти е станала СУПЕР
А и в крайна сметка си я караш ти и важното е че си удовлетворен.
Нагоре срещнах и нещо дето май ще се окаже вярно "за киселото грозде"
Още веднъж поздравления.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Сори че изравям толкова стара тема обаче от много време не бях разглеждал форума и ми беше интересно.
Значи що се касае до колата, евала чудна е просто.Това е едно от най-красивите бмвта които съм виждал.
После искам публично да се извиня на собственика.Става въпрос за една лека засечка в задръстване на бул. Хр. Ботев. (едва ли още помни).Нищо сериозно и опасно но все пак ми беше гадно понеже аз бях виновен, че след мене се бяха помъкнали и още коли... Както и да е.
Значи що се касае до колата, евала чудна е просто.Това е едно от най-красивите бмвта които съм виждал.
После искам публично да се извиня на собственика.Става въпрос за една лека засечка в задръстване на бул. Хр. Ботев. (едва ли още помни).Нищо сериозно и опасно но все пак ми беше гадно понеже аз бях виновен, че след мене се бяха помъкнали и още коли... Както и да е.
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Pavlinius написа:За мен пък по-важно е как ще върви. Една сток колица с хубава боя, джанти и да си я държиш чистичка си е достатъчно, ама виж като смачкаш педала на газта да подпалиш гумите си е друга работа.
аз за тва се кефя на Е30-ката с 5.0 матора
ако беше моя щях да и забия надпис 315 (без i) и двоен стоп за да е по голяма изненадата по светофарите

инак 36-цата е готина но някак си точно тия ръбове не ми се нравят
според мен всякакви споилери и тн чудеса е хубаво да са МАКСИМАЛНО обли и без ръбове.
поздрави и успех

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4