Мъки по жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 04 Окт 2007, 22:44

Ейййййй момци , като се позамсилим знаете ли , че идеята не е толко лоша :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Окт 2007, 23:14

баце ше ти препоръчам една песничка за твоя повод :)

Toni Storaro - Nalei priqteliu ... тфа е хита на разбитите сърца :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 04 Окт 2007, 23:33

Че то остана ли нещо за наливане :drink: От дни се налива и мое са му свършили провизиите :have one: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пък виж, че в горният си пост вече взе да се усмисля :yes:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 04 Окт 2007, 23:56

BMW_325 TDS написа:Ейййййй момци , като се позамсилим знаете ли , че идеята не е толко лоша :mhihi: :mhihi:

Така вече ми харесваш ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 04 Окт 2007, 23:59

Моето възмездие започна още от тая вечер :twisted: :twisted: Представете си сега засичам въпросната дама в скайпа и почвам да и обяснявам това цитирам " Абе Янке това сутринта къде съм ти го говорил не го мислех ... С момчетата се наквасихме яко и ме беше избило на простотия и исках да си изпробвам чара на некоя жена :mhihi: :twisted: Нали знаеш човек , като се напие сека му се види убава и аз малко за тва така ме беше избила на ...... и и мрънкям некакви глупости :mhihi: :mhihi: И тая зема та си излезна от скайпа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 05 Окт 2007, 0:08

Aз ти написах какво да направиш ти мислиш глупости. ;) Както искаш :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 05 Окт 2007, 0:20

BMW_325 TDS написа:Моето възмездие започна още от тая вечер :twisted: :twisted: Представете си сега засичам въпросната дама в скайпа и почвам да и обяснявам това цитирам " Абе Янке това сутринта къде съм ти го говорил не го мислех ... С момчетата се наквасихме яко и ме беше избило на простотия и исках да си изпробвам чара на некоя жена :mhihi: :twisted: Нали знаеш човек , като се напие сека му се види убава и аз малко за тва така ме беше избила на ...... и и мрънкям некакви глупости :mhihi: :mhihi: И тая зема та си излезна от скайпа :mhihi:

Пич, ми то хуу, ама дали няма да се усети...
А е квото било - било, давай напред и не мисли глупости. Рано или късно ще разбере какво е пропуснала, а колкото по-късно, толкова по-мръсно :twisted: ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 05 Окт 2007, 1:01

аре бе ебем ти путките нааааакани ...
и мен ми беше гадно
3 шибани дълги години ми беше гадно за тая офца проклета... и кво стана...
ся си имам по-хубава... във всяко едно отношение
а оная офца черна мръсна ми звъни ся... още ме обичала...
кокалчето бейби...
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 05 Окт 2007, 1:29

Ееееее, припомних си мойте младини :mhihi: Ей така и аз се обяснявах на една, ма тя ме имала само за приятел. 5 години несподелена либофф. И добре че не ми върза - оказа се наркоманка и "пеперуда". Е, после се освести, ама... след дъжд качулка. Но си останахме приятели де...

Иначе знам точно какво ти е, обаче не се притеснявай, няма да фърлиш топа от тая работа. Не само че ще го преживееш, но и някой ден ще обичаш друга още по-силно ;)

А, и спри с алкохола, щото ако се стигне до ибане, може да си останеш само с цомбене... макар че като се замисля, на 18 змията се укокалява от едното нищо...
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 05 Окт 2007, 1:58

И аз като бях на 16-17 така бях хлътнал по едно момиче. Просто си бях навил на пръста, че ми харесва, че не мога да живея без нея.
Принципно колкото повече се обесняваш на едно момиче, толкова по-банален и непривлекателен си в нейните очи. Жените обичат да си загадъчен, леко недостъпен, различен.
В твоя случай няма друго решение, освен да приемеш, че не те харесва, и да пренасочиш усилията си към друга. А до тогава - гледай да не я виждаш, и да излизаш повече с приятели. Алкохола не помага - даже по-лошо става ;)

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 05 Окт 2007, 7:50

BMW_325 TDS написа: ...и почвам да и обяснявам това цитирам " Абе Янке това сутринта ....

ОО Янка...ГОООУ ЯНКА, Я Я, ОООООООО ЯНКА, ГООООООООО ЯНКА :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 05 Окт 2007, 9:34

Щом нестава нестава, не и обръщай внимание и тя ще те гони после ам къснооо. А и заеби това пиене само тормоз за телото :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Окт 2007, 10:15

BMW_325 TDS написа:Моето възмездие започна още от тая вечер :twisted: :twisted: Представете си сега засичам въпросната дама в скайпа и почвам да и обяснявам това цитирам " Абе Янке това сутринта къде съм ти го говорил не го мислех ... С момчетата се наквасихме яко и ме беше избило на простотия и исках да си изпробвам чара на некоя жена :mhihi: :twisted: Нали знаеш човек , като се напие сека му се види убава и аз малко за тва така ме беше избила на ...... и и мрънкям некакви глупости :mhihi: :mhihi: И тая зема та си излезна от скайпа :mhihi:

:kuku:
Ах....
Аве аз всичкото това, дето съм го написал, напразно ли съм го написал бре?
Какъв скайп, какво чудо???
Колега, ти това признание и обич превелика по скайпа ли си ги й пратил или лично й ги каза в очите?
Мамоооо!!!! Кажи ми че е по скайпа и лично ще дойда да те набия!
Явно е по скайпа, иначе как ще я излъжеш, че по време на признанието си бил пиян....

Колега,
Ако е по скайпа, ти си болен младежки мозък.
Гърмял си с топ и то нахалос.
В този случай си сменям препоръката:
1. Заеби тази тема.
2. Забрави за момичето. Ако поне си й ги казал тея неща в очите, имаш някакъв шанс да се замисли, да съжалява, да ти повярва на признанието или поне да се съмнява в чувствата си. По скайпа е едно голямо лайно, без да говорим за нещата, които си й изсрал впоследствие.
3. Загаси компютъра. Поне седмица не го пускай. Иди и излизай с хора, с приятели, с приятелки... Виж нормалните отношения, а не интеренетските, в среда, където всеки се прави на герой.
4. Гледай на случкат акато на компютърна игра, където накрая ти е написало GAME OVER. И твоята любов, и обречената ти мъка съществуват само във виртуалното пространство.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 05 Окт 2007, 10:30

сложи бензинов мотор че тоя ТДС толкова пуши че неможе да видиш колко риби има в морето :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 05 Окт 2007, 11:23

момчета - проблема може и да е по тежък - :mhihi: ако е чатил само е съмнително дали е била :roll: :twisted: жена :mhihi: слага снимка на мацка в профила , а ако е било с глас има ефекти след микрофона ти праат гласа женски - абе :mhihi: маааани :idea: а иначе ние `ПлАТОНИчНИТЕ` случаи може да си напраиме разделче в форума за утеха и размяна на опит :D
Последна промяна EBEEMVACIA на 05 Окт 2007, 12:35, променена общо 1 път
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата