Шпиониране........на комп!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Сеп 2007, 14:59

Нещо не си дочел май колега. Хубавото е, че си надъхан програмист.
Никой не спори(или поне не и аз), че процес може да се скрие от таскбара. За ад или ремув казвам като за място, където може да се търси, не задължително да се намери.
А ... Би ли ми го демонстрирал тоя буут сектор редирект, дето ще си го инстална под уиндоус и оттам нататък завинаги ще се стартира без да търси потребителска намеса? Не че се съмнявам, по принцип може и да е възможно. Но дай ми пример за такава програмка.
Чудна програмка. Дано не си прав, но говориш за програма, която е абсолютно неоткриваема, ако не знаеш какво точно търсиш....
Дай нещо, може и да не е от тебе писано, да го инстална без да правя промени, на стандартни бут секторни настройки, да видим какво ще стане.

PS. По въпроса ти за следенето на регистъра в реално време:
Инсталираните при мен Ad-aware, spyboot и Касперски + някакъв uninstaller - на symantec ли беше, не ми се дири, дали я вършат тази работа, или номерът е аз, лично, на око :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от кексче » 14 Сеп 2007, 20:46

Kriso написа:Когато се инсталира в стелт мод програмата изчезва от таск менаджера, няма я дори и в процесите.Абсолютно невидима е.Иконата и е скрита и се появява с натискане на хот киис може и парола да се сложи.
Сигурно ли е това,че е абсолютно невидима?Дали Norton-a я засича?Не разбирам много и ще съм благодарна ако някой ми обясни :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Kriso » 15 Сеп 2007, 15:44

Сигурно има много начини да се открие но не мисля че всеки ще успее.Моите познания в тази област са повърхностни :uups: и не бих могъл да кажа колко добре е скрита програмата.За едно съм сигурен, че я няма в таск менаджера, в процесите не си спомням но мисля че и там я нямаше, в add remove programs пак не съм сигурен но мисля че я нямаше.Има само една папка в програм фаилс но тя е с различно име от името на програмката.От там няма изпълним фаил с които да се стартира.Има само логове.

ПС1:Бях обещал да я изпратя на един колега, но малко се позабавих за което се извинявам.Ще го изпратя довечера

ПС2:Ако някои по на ти със софтуера желае да я разгледа с удоволствие ще му я изпратя.

Има само един проблем.Два пъти съм я ползвал и двата пъти след като я инсталирам в стелт моде след време се прецаква (около 2-3 месеца) и няма ънинсталиране.

Дали нортън я вижда?
По спомен когато сканира инсталационния фаил го даваше като "съмнителен" а за програмата май нямаше проблем.
BMW - The king of the route.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от кексче » 15 Сеп 2007, 17:49

Мдаа скрита скрита но като се ресне пц-то се виджа или аз не съм го направила както тря :shock: :shock: :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 16 Сеп 2007, 16:37

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Въйй, Въйй! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Голям цирк - да следиш жена си чрез комп-а, е..ти мъжете! По-добре ходи при нея, за да си сигурен, че не е с друг, защото ако продължаваш да извисваш на комп-а може и да те смени :mhihi: :mhihi: :mhihi:
p.s: Такива съвети не се дават по форумите - сега аз ще следя моя :twisted: !!! JOKE :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Предишна

Назад към Извън Темата