Проблем с skype

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Авг 2007, 0:17

PeBaLs написа:
sladkotobeb4e написа:сега получих това съобщение което е леко стряскащо.

"[12:32:06 PM] Hristian Vasilev каза: KRITI4NO SYOB6TENIE ZA SKYPE skype e na put dase iztrie zaradi nqkakvi gre6ki v merejata vazmojno e da nqma skype do nai lo6iqt variant 1 mesec -6efa na mrejata predoprejdava vsi4ki abonati da prezapi6at nqkade vsi4kite si nikove na svoite priate l iza6toto e vazmojno skype da byde iztrit i postroenna novo -izprati tova syob6tenie na vsi4kite si priateliza da dsostigne do vsi4ki to4ki kudeto ima skype
[13:49:51] Ifffka каза: Това е проверка за неизползващи се Skype акаунти!
Щом получите това съобщение го разпратете веднага на всичките ви Skype абонати, дори и на тези, от които сте го получили!
Ако не изпратите това съобщение в рамките на 48 часа след получаването му вашия Skype акаунт ще бъде "замръзен" с невъзможност да бъде използван повече!
Тази нова система е разработена, за да се изчистят акаунтите, които не са ползвани повече от 3 месеца, което ще спомогне за по-доброто общуване през Skype!
Чрез разпращането на това съобщение вие показвате, че сте редовен абонат на Skype и вашия акаунт няма да бъде изтрит!
Благодарим ви!"

да бе и ти го прати..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и аз получих доста ама не пратих на никой.... :shock: ...ми са ако ми изтрият акаунта :mhihi:

ами аз не сам получил нищо ... да зема да го пратя на некои .. че ако ми се изтрие акаунта мали колко цокълчета ше заминат :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата