Aве до кога ще ги търпим ния мангали .....
Модератор: Общи модератори
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
аз от 2 дена репортажи по телевизията един скинар или един българин със сопа не видях!
само цигани с ножове и пръти викащи "Смърт на българите" ...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
CheGevara написа:аз от 2 дена репортажи по телевизията един скинар или един българин със сопа не видях!
Ма разбира се.
Утре ще излъчат и записан с телефон Сименс А60 видеоклип, как група превъзбудени цигани обезглавяват български заложник, след като първо прочетат молитва за Банго Васил. Заснето на 30х40 и излъчено на 1200Х800 пиксела.
Ко стана снощи при ревенджа, ве банда

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:а ти си сериозно неограничен .. легай тихо под тревата да не те надушат и да ти строшат жамците
а иначе мислиш ли че като си пишем тука ще се промени нещо ?
аз си залагам сичко а ти ...
така че не приемай сичко на сериозно се пак треа да има и фън .. а ние може да си пишем кфото си искаме но ефект няма да има и след 10000000000000000000000 теми като тая .. капиш
А значи ли, че като не променяме нищо с писанията си трябва да наблюдаваме вечен спам. По тая логика теми ще има само в техническите форуми.
Проблемът идва от това, че ромите
т.е. мангалите - мръсни цигани ... не са интегрирани в обществото ... тия същите, които не могат да си напишат имената, мислят, че "опера" е стар телевизор без кинескоп, в който спят кокошки, женят се на 13 и имат деца на 14 ... живеят като скотове и нямат представа от култура, образование, интернет, наука и други непознати и излишни за тях неща ... това за мен е човешка издънка - паразит, който не би могъл да се интегрира - паразита се храни, но се случва да убие гостоприемния организъм - т.е. действа като вирус ... ако го оставиш на затворено място без помощи отвън ще умре от глад или ще се самоунищожи ... няма какво да краде .... няма какво да яде ... няма откъде да смуче ... а не е допринесъл с нищо - никога ... при никого ...
Но аз имам персонално решение ... апарат за "автоматично интегриране" на роми ... измислен преди 50г. ....

Но аз имам персонално решение ... апарат за "автоматично интегриране" на роми ... измислен преди 50г. ....

Lope De Vega
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:CheGevara написа:аз от 2 дена репортажи по телевизията един скинар или един българин със сопа не видях!
Ма разбира се.
Утре ще излъчат и записан с телефон Сименс А60 видеоклип, как група превъзбудени цигани обезглавяват български заложник, след като първо прочетат молитва за Банго Васил. Заснето на 30х40 и излъчено на 1200Х800 пиксела.
Ко стана снощи при ревенджа, ве бандаКак се представиха нашите новозаписали се форумни доброволци
Прясна снимка от привечер:

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:
Прясна снимка от привечер:![]()
![]()
Ай стига ве.
Т'ва нашите ли са?
Взели са им акъла, чак Факултета не се вижда вече, само равно поле и някакви насипи от камъни.
ПП. Ако пуснем тема "Как да си монтираме в калниците РПГ за защита от малцинствата", ше има ли кой да ни я направи важна?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Ай стига ве.
Т'ва нашите ли са?
Взели са им акъла, чак Факултета не се вижда вече, само равно поле и някакви насипи от камъни.
ПП. Ако пуснем тема "Как да си монтираме в калниците РПГ за защита от малцинствата", ше има ли кой да ни я направи важна?
Ами да тези са от наще, ако не знаеш, мога да ти припомня защо

Важна ще я направят, ако темата бъде "как да се надупим етнически"

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
WilliamsF1Team написа:bam-bam написа:а ти си сериозно неограничен .. легай тихо под тревата да не те надушат и да ти строшат жамците
а иначе мислиш ли че като си пишем тука ще се промени нещо ?
аз си залагам сичко а ти ...
така че не приемай сичко на сериозно се пак треа да има и фън .. а ние може да си пишем кфото си искаме но ефект няма да има и след 10000000000000000000000 теми като тая .. капиш
А значи ли, че като не променяме нищо с писанията си трябва да наблюдаваме вечен спам. По тая логика теми ще има само в техническите форуми.
странно не само аз написах такова изказване по повод сапуна и мангалите .. доста хора ги избиха виртуално но кфо значение има това
ти си васил левски на новото време .. надеждата ни е в теб да спасиш света .. аиде стига спам !
кажи ся нещо по сериозно как да решим проблема с глобалното затопляне

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Да, ама ти си вечния спам не мислиш ли...bam-bam написа:странно не само аз написах такова изказване по повод сапуна и мангалите .. доста хора ги избиха виртуално но кфо значение има това
ти си васил левски на новото време .. надеждата ни е в теб да спасиш света .. аиде стига спам !
кажи ся нещо по сериозно как да решим проблема с глобалното затопляне... аз заставам зад тебе и всяка твоя идея .. кфот кажеш праим го

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
WilliamsF1Team написа:Да, ама ти си вечния спам не мислиш ли...bam-bam написа:странно не само аз написах такова изказване по повод сапуна и мангалите .. доста хора ги избиха виртуално но кфо значение има това
кажи ся нещо по сериозно как да решим проблема с глобалното затопляне... аз заставам зад тебе и всяка твоя идея .. кфот кажеш праим го
Твоя работа, ти си знаеш... Останалата част от поста ти не мисля да я обсъждам. Тя доста добре те описва като цяло...
некои да те е завързал насила да четеш ?
спам не спам се 200 .. ти като написа нещо смислено та промени света ... сладур .. оставям те да пишеш само смислени неща ... дано да спасиш света

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:D3BEP написа:Ай стига ве.
Т'ва нашите ли са?
Ами да тези са от наще, ако не знаеш, мога да ти припомня защо![]()
Важна ще я направят, ако темата бъде "как да се надупим етнически"
Не, тогава няма да я направят важна, а ще я дават по телевизията, в ред предавания, дискусии и кръгли маси. Ще са поканени професори и политици, отговарящи на въпроса дали, как и колко да се надупим етнически и да си разтваряме ли бузите или може и така....
За да засегнат националната гордост на българина и накрая да излезе на екрана със свит юмрук бате Бойко и да каже "Хък по тея мангали!"
И всички вкупом да го изберат на идващите избори....
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
.....
За съжаление.
100% истина, макар и акцентът да е поставен другаде. Проблемът в случая се казва "полиция", а не "цигани".
Ченгетата после се чудят, защо хората ги мислят за лекета.
Ами... Без да искат.
На футболните агитки не посягат. Само се правят на корави. Зер там ще има бой. А лично съм виждал как на човек, който само си седи и си гледа мача му разбиха главата с метнато от другия сектор желязо и те нищо не предприеха, даже не извикаха и линейка. Аз лично от 20 м. разстояние можех да им посоча извършителя, те бяха до него с лице към него.
И полицаите бяха повече от гостуващата агитка... С шлемове, щитове, палки и какво ли още не.
Затова пък закриваха един факултет и студентите протестираха и онея влязоха и кат оне успяха да ги изпъдят, ги пребиха и готово. Изпъдиха ги.
Нашите полицаи, особено тея от силовите структури, функционират на принципа на глутница мъстии. Някъде, където може да има малка съпротива, не се занимават. Смели са там, където срещнат културно и интелигентно отношение и няма опасност да им отговорят.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
GVT написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
На вниманието на МВР.Е така се респектират малцинствата![]()
![]()
![]()
Ами малцинството така го респектират и сега МВР