Случка! Или как трябваше да реагирам?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Баце Боби
не знам как бих реагирал сигурно бих я спрял, бих и взел ключовете от колата и ги бих хвърлил някъде да ходи да рови... естествено ако не се разиграва пред нас де
)...
Един приятел на баща ми с Е34 525 в далечната 1995 обаче има опит! Една коза го треснала странично на Раковски и Патриарха, той завивал надясно към аптека а тя до него искала да продължи направо в насрещното (дето е забранено). Това става от спряло положение!! Влезнала му вратата навътре и пича я запречил щото козата не искала да спре. Слезнал в дъжда с арманито (щото валяло яко) отишъл и нормално я попитал дали не е забелязала ко стаа и съответно ко да праат. Оная казала, че не може да си държи прозореца отворен щото вали, че не й дреме и после заплашила че е голяма връзкарка (понеже той не е
:):) )
от там 3 метра напред с бимата , задна , пилеж
и земи тая задница ... в резултат на БМВ-то му паднала капачката на теглича а другата кола дето била рено 5 !!! леко й се намръщила предницара...капака се сгънал така, че почти не се виждал джама.... ха ха ха така и се пада като не й дреме дали удря коли по улиците.
Леко просташко но ефективно !! !

Един приятел на баща ми с Е34 525 в далечната 1995 обаче има опит! Една коза го треснала странично на Раковски и Патриарха, той завивал надясно към аптека а тя до него искала да продължи направо в насрещното (дето е забранено). Това става от спряло положение!! Влезнала му вратата навътре и пича я запречил щото козата не искала да спре. Слезнал в дъжда с арманито (щото валяло яко) отишъл и нормално я попитал дали не е забелязала ко стаа и съответно ко да праат. Оная казала, че не може да си държи прозореца отворен щото вали, че не й дреме и после заплашила че е голяма връзкарка (понеже той не е

от там 3 метра напред с бимата , задна , пилеж

Леко просташко но ефективно !! !
Да, ама колите не са виновни, хората които ги карат са.
Ако някой се осмели да се изплюе върху жена ми и дъщеря ми, считайте, че е година в болница, минимум. Който ще да е, ако ще да са петима, единия го вкарвам да вегетира на системи, другите каквото искат да ме правят.
Имал съм такъв случай, само че с двама - единия посегна да удари жена ми, която НОСЕШЕ дъщеря ми, на два-три месеца бебе (!), защото се бутнала в него в Билла. Обърнал се към жена ми, видял я, че е на метър и половина от земята и му дошла мъжествеността, още повече, че били двама с някаква руса кранта. Може би и двамата искали да я впечатляват, не знам и не ме интересува, но тръгнал да се прави на мъж. Аз точно пристигам от касата и виждам само как оня посяга ужким да я удари. Оттам знаете - пердето на очите, количката на една страна, покупките на друга, хвърлих се на "мъжествения", а аз съм 120 кила, свалих го на земята и съвсем целенасочено, методично го смлях. Не се гордея с това, не се изтъквам, но ако още някой някога посегне на семейството ми, по какъвто и да е начин, не ме интересува кой е и какъв е - смилам го от бой и не ми пука.
Ако някой се осмели да се изплюе върху жена ми и дъщеря ми, считайте, че е година в болница, минимум. Който ще да е, ако ще да са петима, единия го вкарвам да вегетира на системи, другите каквото искат да ме правят.
Имал съм такъв случай, само че с двама - единия посегна да удари жена ми, която НОСЕШЕ дъщеря ми, на два-три месеца бебе (!), защото се бутнала в него в Билла. Обърнал се към жена ми, видял я, че е на метър и половина от земята и му дошла мъжествеността, още повече, че били двама с някаква руса кранта. Може би и двамата искали да я впечатляват, не знам и не ме интересува, но тръгнал да се прави на мъж. Аз точно пристигам от касата и виждам само как оня посяга ужким да я удари. Оттам знаете - пердето на очите, количката на една страна, покупките на друга, хвърлих се на "мъжествения", а аз съм 120 кила, свалих го на земята и съвсем целенасочено, методично го смлях. Не се гордея с това, не се изтъквам, но ако още някой някога посегне на семейството ми, по какъвто и да е начин, не ме интересува кой е и какъв е - смилам го от бой и не ми пука.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Къвто съм мазохист напоследък в такива ситуации (коства ми в пъти повече нервни клетки да не ми падне пердето), но ако не бях щеше много щети да има. Само отидох да си разменя за секунди колите а и на АУДИ-то теглича е тестван няколко пъти... последния от които остана без решетка, броня, фарове, капак, радиатор и откъсната предна престилка... шот беше тунингист и не мойа да спре но в момента на удара аз пък тръгвах и тои се качи на теглича и аз кат го дръпнах и само дето не му изпадна двигателя... А представям си това Поло ако го изцепя с тия 2 тона на теглича..... но к'во от това. И това е най-тъжния извод! :-(
- nikavashnika
- кандидат ентусиаст
-
Babuna написа:turboto написа:И след като я настигнах не се бях толкова взривил след като се опитвах да и обясня къде е сгрешила обаче т'ва не поема... и това ме удари в тавана добре че беше сина собственичката на "заведението", адски точен пич та ме разсея малко. Иначе щах да откача от безпомощност щото да я бия резултата щеше да е нулев а целта нямаше да е постигната... а именно да разбере къде и е грешката. Тя едва ли кара отдавна като я гледам на не-повече от 18-22г. Дори и това че ме навиква не ме изнерви толкова колкото че не желае да и се обясни и си е 100% убедена че съм съм я прецакал като ВИНАТА Е МОЯ!
Абе в такива моменти, не че е правилно, ми идва да вкарвам нии кикове...
Младо момиче е все пак, представяш ли си какъв закоравял изрод е щом си позволява да плюе по майка с дете.![]()
А да обясняваш, батка... загубена кауза.
qft
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мен така малко ми пада пердето в такива случаи, ма като се знам гледам да се владея, че..... не мое я съживят после...
Боби, тая така да се изплюе..... много си й се обяснявал, баце.... прекалено много..... аз щях да я влача по корем, за краката, с ръцете вързани на гърба.... и после да я спасяват.... ако я разпознаят....
Одеве една лелка зад мен ми се разсвирка що пускам кола на кръстовище да мине пред мене (без предимство) като ние сме с предимство.... и ми ръкомаха.... откачени кучки, дето взели някси книжка и са 'фанали Господ за гура....
Боби, тая така да се изплюе..... много си й се обяснявал, баце.... прекалено много..... аз щях да я влача по корем, за краката, с ръцете вързани на гърба.... и после да я спасяват.... ако я разпознаят....
Одеве една лелка зад мен ми се разсвирка що пускам кола на кръстовище да мине пред мене (без предимство) като ние сме с предимство.... и ми ръкомаха.... откачени кучки, дето взели някси книжка и са 'фанали Господ за гура....
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е т'ва е малко сложно... трябва да запази проба от изплютото на джама, че после по ДНК експертиза да се провери дали верно се е изплюла... реално ПТП няма, така че можеш да подадеш граждански иск..... и кво ще стане.... нищо....

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
а така, така трябва
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
turboto написа:...
Простачка

Разказах случката пред едни другарчета,всички до един

И като чели стигнахме единодушно до извод,че в тази ситуация с бой нищо няма да се постигне понеже вредителя е жена а те не се бият.
Та една мазна храчка в лицето би свършила чудесна работа

58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4