Синдорма наречен "Фитнес"...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв тип Фитнес манияк сте...???

Фитнеса ми се състои във вдигането на юргана сутрин...
46
40%
Ходя рядко, но го правя само за да повиша тонуса си...
29
25%
Запален съм, ходя често, вдигам много, ама съм "чист"...
34
29%
Луд съм, блъскам яко, тъпча се с анаболи и си бия инжекциите, па навънка нека си вали...
7
6%

Общо гласове : 116
FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Яну 2007, 22:34

Тоо Cool написа:...

Без крака попринцип не е много добре,защото е и малко смешно горе си няква машина,а в краката хилка.Във 125-то фитнеса има един човек може би на 25-30,ма е голям изруд ръце, гърди, рамо, гръб ОГРОМНИ,а краката му големи колкото мойте,е няма толкова смешна гледка.А и попринцип без крака не става,аз преди изобщо не тренирах крака,но като започнах да правя мъртва тяга и просто краката не издържаха,за гърба ми бяха малко килата,а за краката прекалено много и от тежеста трепереха.И започнах да си правя клекове с малки кила по 15-20 повторения,че там вече ме е шубе както при тягата да слагам повече кила

WilliamsF1Team написа:Аз пък съм като оня от подписа ти с кокошката... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Демек каратист ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 19 Яну 2007, 22:37

" без крака " ставаш като картоф на 2 клечки за зъби :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Яну 2007, 22:45

:OT: Някой да тренира в фитнеса на ЦСКА?:roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 19 Яну 2007, 23:26

Ми аз си казах преди година: 183см, 130кг - НГВС заради наднормено тегло. 52см обиколка на бицепса, ако и половината да не са мускули. Бодибилдингът не ми е на сърце. Голям съм и без него, не ми е тръпка.
...Тез` две бири `що ги каза ...?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Яну 2007, 23:50

SpUd3r написа:
WilliamsF1Team написа:Аз пък съм като оня от подписа ти с кокошката... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Демек каратист ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хАбослютно... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Яну 2007, 0:04

Я ква интересна темичка,Фитнеса си е хубаво нещо а мързела лошо,всички искаме да сем харесвани ама като сме като "бидони" нема как да стане.Аз на фитнес не хода тва си бачкам секи ден фитнес пълна програма :mhihi: Вадене ен 150Кг ролки от мазето кеф ти крака,гръб :mhihi: заварти засучи :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 20 Яну 2007, 8:11

фитнес ходих точно 2 пути не мога мускулната треска е ужасна 2 седмици ходих като робокоп и спрях :mhihi:
а иначи за кво да дигат то и туй съм си здрав кво да го напраиш природна даденост :twisted:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 20 Яну 2007, 10:54

Аз тренирам от 3 години.. и не мисля,че фитнеса и който и да било друг спорт е вреден (както каза авторът на темата). Като не тренирам 1 седмица и после се чувствам като парцал. Тренировките ми дават сила :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 20 Яну 2007, 13:10

pitbull... terier :)
hahah
яката кофата, браво :)
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 20 Яну 2007, 13:49

denko написа:фитнес ходих точно 2 пути не мога мускулната треска е ужасна 2 седмици ходих като робокоп и спрях :mhihi:
а иначи за кво да дигат то и туй съм си здрав кво да го напраиш природна даденост :twisted:

Е то ако няма мускулна треска значи ,че нищо не правиш във "фитнес" залата ,че си си загубил времето само.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Яну 2007, 18:56

Ето я и моята тема :winky:
Занимавам се с фитннес от 8 години,мога да кажа,че съм много запален,все пак Враца е прочут с големите момчета,за мен този спорт е всичко,започнах с ръчица 30см,сега е 48 см.
Опитвал съм всичко,няма да крия,и добавки и стероиди,разбрал съм ефекта на повечето известни неща,кое за добро кое за лошо!
Вредни неща в културизма няма,като изключим злоупотребата с стероидите!
Както се казва "ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА"
Като цяло обаче фитнесът е здраве и жизненост!
Ако някой нещо иска пита с радост ще му помогна,аз от това разбирам,от Фитнес и от GSM-и,и много малко от коли :mhihi:
ПО ЗДРАВИ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 20 Яну 2007, 20:39

!Чиста сила му е майката!

Според мен няма нищо по-добро от класическите упражнения + любим спорт.

Класически упражнения:

Лицеви опори
Коремни преси
Набиране на лост/кой за каквото има рамене/
Кофички/кой колкото китка има/
Тичане
Каране на колело/велоергометър/

Спортове като футбол, баскетбол са контактни и има възможност за контузия от нелепи грешки.

Плуването е всепризнат спорт и се знае, че се развива, тенис на корт/приятен спорт, но не за всеки, защото не всеки намира тръпка в него/, гребане страшно много развива тялото :)

Тези упражнения + подходяща храна/протейн в насипно състояние не е храна/ + търпение = добре сложена фигура, издръжливост и много много здраве!

Идеята да си голям, аз не я разбирам ... за мен яката работа е релеф

За мое щастие не съм голям :), но пък и не съм релефен - с две думи шматка :mhihi:

През живота си никога не съм имал желание за добавки като протейн, аминокиселини и т.нат.

Единствено витамини, които пак могат да се добавят с ядене ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Яну 2007, 20:49

Е да тия неща са подходящи само за хора,които искат само тонус,и евентуално някое друго мускулче да се покаже :mhihi:
Обаче за хора искащи готино тяло,само с лицеви опори,бягане и колело не става.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 20 Яну 2007, 20:49

xterminat0r написа:Спортове като футбол, баскетбол са контактни и има възможност за контузия от нелепи грешки.

:wtf:

Еми то затова съществуват възможностите за контузии, просто защото спортовете са контактни и някой може да те сръга доста яко :uups: Но пък според мен точно тия спортове изграждат характера защото показват колко всъщност си упорит и корав за да продължиш напред и да не се отказваш ;) Пък няма по-добро средство за изкарване на всякакви ядове и нерви от организма :D Винаги имаш възможността да излееш гнева си :!: Пък после кой ми обясняваше, че волейбола бил мъжка игра :mhihi: Няма ли кръв, няма фаул :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 21 Яну 2007, 16:16

хаха разсмя ме ....

изграждали характер да станеп корав бла бла ...

Не ме разбирай погрешно обичам да играя футбол, ама това твоето мнение ... абе с две думи се поизхвърли ...

за характер и коравост можем да говорим при бокс, кик-бокс и т.нат. къде си тръгнал да ми обясняваш футбола какво калява.... калявали ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата