Синдорма наречен "Фитнес"...
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Тоо Cool написа:...
Без крака попринцип не е много добре,защото е и малко смешно горе си няква машина,а в краката хилка.Във 125-то фитнеса има един човек може би на 25-30,ма е голям изруд ръце, гърди, рамо, гръб ОГРОМНИ,а краката му големи колкото мойте,е няма толкова смешна гледка.А и попринцип без крака не става,аз преди изобщо не тренирах крака,но като започнах да правя мъртва тяга и просто краката не издържаха,за гърба ми бяха малко килата,а за краката прекалено много и от тежеста трепереха.И започнах да си правя клекове с малки кила по 15-20 повторения,че там вече ме е шубе както при тягата да слагам повече кила
WilliamsF1Team написа:Аз пък съм като оня от подписа ти с кокошката...![]()
![]()
Демек каратист ?

Tux0 Ca !

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Ми аз си казах преди година: 183см, 130кг - НГВС заради наднормено тегло. 52см обиколка на бицепса, ако и половината да не са мускули. Бодибилдингът не ми е на сърце. Голям съм и без него, не ми е тръпка.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
SpUd3r написа:WilliamsF1Team написа:Аз пък съм като оня от подписа ти с кокошката...![]()
![]()
Демек каратист ?![]()
![]()
хАбослютно...

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Я ква интересна темичка,Фитнеса си е хубаво нещо а мързела лошо,всички искаме да сем харесвани ама като сме като "бидони" нема как да стане.Аз на фитнес не хода тва си бачкам секи ден фитнес пълна програма
Вадене ен 150Кг ролки от мазето кеф ти крака,гръб
заварти засучи 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
Аз тренирам от 3 години.. и не мисля,че фитнеса и който и да било друг спорт е вреден (както каза авторът на темата). Като не тренирам 1 седмица и после се чувствам като парцал. Тренировките ми дават сила 

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
denko написа:фитнес ходих точно 2 пути не мога мускулната треска е ужасна 2 седмици ходих като робокоп и спрях![]()
а иначи за кво да дигат то и туй съм си здрав кво да го напраиш природна даденост
Е то ако няма мускулна треска значи ,че нищо не правиш във "фитнес" залата ,че си си загубил времето само.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ето я и моята тема
Занимавам се с фитннес от 8 години,мога да кажа,че съм много запален,все пак Враца е прочут с големите момчета,за мен този спорт е всичко,започнах с ръчица 30см,сега е 48 см.
Опитвал съм всичко,няма да крия,и добавки и стероиди,разбрал съм ефекта на повечето известни неща,кое за добро кое за лошо!
Вредни неща в културизма няма,като изключим злоупотребата с стероидите!
Както се казва "ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА"
Като цяло обаче фитнесът е здраве и жизненост!
Ако някой нещо иска пита с радост ще му помогна,аз от това разбирам,от Фитнес и от GSM-и,и много малко от коли
ПО ЗДРАВИ!

Занимавам се с фитннес от 8 години,мога да кажа,че съм много запален,все пак Враца е прочут с големите момчета,за мен този спорт е всичко,започнах с ръчица 30см,сега е 48 см.
Опитвал съм всичко,няма да крия,и добавки и стероиди,разбрал съм ефекта на повечето известни неща,кое за добро кое за лошо!
Вредни неща в културизма няма,като изключим злоупотребата с стероидите!
Както се казва "ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА"
Като цяло обаче фитнесът е здраве и жизненост!
Ако някой нещо иска пита с радост ще му помогна,аз от това разбирам,от Фитнес и от GSM-и,и много малко от коли

ПО ЗДРАВИ!
!Чиста сила му е майката!
Според мен няма нищо по-добро от класическите упражнения + любим спорт.
Класически упражнения:
Лицеви опори
Коремни преси
Набиране на лост/кой за каквото има рамене/
Кофички/кой колкото китка има/
Тичане
Каране на колело/велоергометър/
Спортове като футбол, баскетбол са контактни и има възможност за контузия от нелепи грешки.
Плуването е всепризнат спорт и се знае, че се развива, тенис на корт/приятен спорт, но не за всеки, защото не всеки намира тръпка в него/, гребане страшно много развива тялото
Тези упражнения + подходяща храна/протейн в насипно състояние не е храна/ + търпение = добре сложена фигура, издръжливост и много много здраве!
Идеята да си голям, аз не я разбирам ... за мен яката работа е релеф
За мое щастие не съм голям
, но пък и не съм релефен - с две думи шматка
През живота си никога не съм имал желание за добавки като протейн, аминокиселини и т.нат.
Единствено витамини, които пак могат да се добавят с ядене
Според мен няма нищо по-добро от класическите упражнения + любим спорт.
Класически упражнения:
Лицеви опори
Коремни преси
Набиране на лост/кой за каквото има рамене/
Кофички/кой колкото китка има/
Тичане
Каране на колело/велоергометър/
Спортове като футбол, баскетбол са контактни и има възможност за контузия от нелепи грешки.
Плуването е всепризнат спорт и се знае, че се развива, тенис на корт/приятен спорт, но не за всеки, защото не всеки намира тръпка в него/, гребане страшно много развива тялото

Тези упражнения + подходяща храна/протейн в насипно състояние не е храна/ + търпение = добре сложена фигура, издръжливост и много много здраве!
Идеята да си голям, аз не я разбирам ... за мен яката работа е релеф
За мое щастие не съм голям

През живота си никога не съм имал желание за добавки като протейн, аминокиселини и т.нат.
Единствено витамини, които пак могат да се добавят с ядене

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Е да тия неща са подходящи само за хора,които искат само тонус,и евентуално някое друго мускулче да се покаже
Обаче за хора искащи готино тяло,само с лицеви опори,бягане и колело не става.

Обаче за хора искащи готино тяло,само с лицеви опори,бягане и колело не става.
xterminat0r написа:Спортове като футбол, баскетбол са контактни и има възможност за контузия от нелепи грешки.

Еми то затова съществуват възможностите за контузии, просто защото спортовете са контактни и някой може да те сръга доста яко

хаха разсмя ме ....
изграждали характер да станеп корав бла бла ...
Не ме разбирай погрешно обичам да играя футбол, ама това твоето мнение ... абе с две думи се поизхвърли ...
за характер и коравост можем да говорим при бокс, кик-бокс и т.нат. къде си тръгнал да ми обясняваш футбола какво калява.... калявали ...
изграждали характер да станеп корав бла бла ...
Не ме разбирай погрешно обичам да играя футбол, ама това твоето мнение ... абе с две думи се поизхвърли ...
за характер и коравост можем да говорим при бокс, кик-бокс и т.нат. къде си тръгнал да ми обясняваш футбола какво калява.... калявали ...
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5