.. кое ви дразни най- много в един автомобил?
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: .. кое ви дразни най- много в един автомобил?
Асистентите, които при всяко палене на колата сами се пускат и изключването им е свързано с ровене в 18 подменюта в мултимедията. Бях взел една Астра под наем от актуалния модел и там асистента за държене на лентата се пуска сам при всяко палене и за да го изключиш трябва да се ровиш буквално 3-4 минути в мултимедията.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
В една кола ми трябва само:
- подлакътник
- поне 20 см просвет
- 600+л багажник
За другото не ми пука (спрямо заданието не коментирам 6+ цилиндъра
)
- подлакътник
- поне 20 см просвет
- 600+л багажник
За другото не ми пука (спрямо заданието не коментирам 6+ цилиндъра

---
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Напоследък са ми се набили кофти чистачките в полезрението и по-точно - не са ги нагласили да чистят хубаво, особено на колите с по-големи стъкла. На новата джипка дето карам в работата остават 6-7-8см неизчистени от стъклото, точно до колонката
В най-горна точка на чистачката е дори повече
Като добавим това към и без това голямата колонка между стъклото и вратата...сляпото петно е огромно
И да не забравя, че станаха тамагочита тия коли...все има нещо за ъпдейтване и никога не се инсталира правилно и напълно, вследствие на което цялата кола са оплесква и трябва да ходи в сервиз за преинсталация на всичко

Като добавим това към и без това голямата колонка между стъклото и вратата...сляпото петно е огромно

И да не забравя, че станаха тамагочита тия коли...все има нещо за ъпдейтване и никога не се инсталира правилно и напълно, вследствие на което цялата кола са оплесква и трябва да ходи в сервиз за преинсталация на всичко

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
///eMo написа:- Налагането на SUV/SAV автомобили, които никога няма да излязат извън пътя
Ти явно извън града не си излизал. То в 80% от България път няма

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
То пък щото в града е огледало, нали...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
big_dane написа:Асистентите, които при всяко палене на колата сами се пускат и изключването им е свързано с ровене в 18 подменюта в мултимедията. Бях взел една Астра под наем от актуалния модел и там асистента за държене на лентата се пуска сам при всяко палене и за да го изключиш трябва да се ровиш буквално 3-4 минути в мултимедията.
ей, да.... мене ми се вдигна кръвното само като ти прочетох мнението

лейн асист-а дето ти вибрира волана като сменяш ленти без мигач ми е най- любимия кат се пали сам при всеки старт на мотора...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Don_Diego написа:Напоследък са ми се набили кофти чистачките в полезрението и по-точно - не са ги нагласили да чистят хубаво, особено на колите с по-големи стъкла. На новата джипка дето карам в работата остават 6-7-8см неизчистени от стъклото, точно до колонкатаВ най-горна точка на чистачката е дори повече
![]()
като влезе във сервиза следващия път им кажи да рекалибрират чистачките... колко да "ходят" в едната или другата посока се наглася софтуерно на повечето нови коли...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
alx написа:big_dane написа:Асистентите, които при всяко палене на колата сами се пускат и изключването им е свързано с ровене в 18 подменюта в мултимедията. Бях взел една Астра под наем от актуалния модел и там асистента за държене на лентата се пуска сам при всяко палене и за да го изключиш трябва да се ровиш буквално 3-4 минути в мултимедията.
ей, да.... мене ми се вдигна кръвното само като ти прочетох мнението![]()
лейн асист-а дето ти вибрира волана като сменяш ленти без мигач ми е най- любимия кат се пали сам при всеки старт на мотора...
За нашата действителност е най-малоумната система. Веднъж как тръгнах да заобикалям една дупка в лява лента, това като ме върна в лентата и право в дупката

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
alx написа:Don_Diego написа:Напоследък са ми се набили кофти чистачките в полезрението и по-точно - не са ги нагласили да чистят хубаво, особено на колите с по-големи стъкла. На новата джипка дето карам в работата остават 6-7-8см неизчистени от стъклото, точно до колонкатаВ най-горна точка на чистачката е дори повече
![]()
като влезе във сервиза следващия път им кажи да рекалибрират чистачките... колко да "ходят" в едната или другата посока се наглася софтуерно на повечето нови коли...
Бях вече там...уж си били идеални

- TNT
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:alx написа:Don_Diego написа:Напоследък са ми се набили кофти чистачките в полезрението и по-точно - не са ги нагласили да чистят хубаво, особено на колите с по-големи стъкла. На новата джипка дето карам в работата остават 6-7-8см неизчистени от стъклото, точно до колонкатаВ най-горна точка на чистачката е дори повече
![]()
Бях вече там...уж си били идеални
... не им се е занимавало...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
TNT написа:Да не са грешен размер ?
по-скоро радиуса на рамото не стига до колоната (А-пилар) и остава една ивица 5-6 см, през която нямаш видимост като се събере мизерията от пътя
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
nickstorm написа:TNT написа:Да не са грешен размер ?
по-скоро радиуса на рамото не стига до колоната (А-пилар) и остава една ивица 5-6 см, през която нямаш видимост като се събере мизерията от пътя
E те точно това исках да кажа още с първото мнение

@alx: явно всички са си така, загледах 2 на улицата и говорих с още 2ма познати търкалящи такива сандъци...все не стига чистачката до колоната

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
ildivvy написа:То пък щото в града е огледало, нали...
Е и в града, ама извън града мене редовно ми се налага да карам лек офроуд. Примерно за да стигнем до някоя екопътека, или рандом "забележителност" в България до която от времето на бай Тошо пътя не докосван. Така че за мен допълнителните няколко сантиметра въобще не са "излишна екстра". Еле па ако караш и ски зимата.
alx написа:
ей, да.... мене ми се вдигна кръвното само като ти прочетох мнението![]()
И аз бях така всеки път като се кача в тъпата Астра.
Разбирам, че е регулация от ЕС да се пускат сами, ама поне да го направят копче на волана или на лоста за чистачките - в пъти по-безопасно от това да се ровя по менюта, докато карам.
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4