Къде сипвате гориво ?
Модератор: Общи модератори
Re: Къде сипвате гориво ?
От както имам бмв съм на бензин, което е 5 години, и не съм сипвал друго освен 95 от ЕКО, защото е най-евтино и имам на най-удобно място, ама сега като гледам какво пишете, явно е лоша идея? Не мога да преценя, ядове не съм имал, разхода ми се струва по-висок от стандартното, но пък и тежък крак имам...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Заглавие на темата: "Къде сипвате гориво?"
В резервоара на МПС-то естествено....
В резервоара на МПС-то естествено....

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Jordana написа:Къде сипвате гориво ?
Не успях да изчета всички мнения до тук , но аз най често сипвам горивото в резервоара . Пропана го сипвам в газовата бутилка ...мисля че това са напълно подходящи места за сипване на гориво
Jordana е по бърз

- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
Някой има ли отзиви за скъпия дизел на ЕКО който е двойно филтриран?
- E.5KOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-klasse, BlueTec, 2017
Два пъти останах на пътя в следствие на лошо гориво. На пътя, разбирай на 500-1000м след бензиностанцията, но поне и двата пъти беше в града. Бензиностанцията е Шел, като и двата пъти бях сипал дизел V-power. От тогава минаха 20 год., но спомена ми е все още светъл. От тогава до ден днешен, тази марка Шел я задрасках с дебелия фулмастер. Единия път бях с един всеяден Нисан Патрол V6 дизел, а втория път с новичка Е-класа W210. Пиша това, като човек, който лично е преживял всичко написано по-горе, т.е. не съм го чул от една жена на пазара. Колите се оправиха със смяна на филтър и точене на гориво, но загубата на време и нерви за пътна помощ и сервиз още ми държат влага (вече споменах за фулмастера)...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз пък зачеркнах така ОМВ-то! Успяха да вкарат към 7лтр (преди да спра наливането) в място за под/около 5лтр

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
На мен ми прави впечатление, че на Лукойл (на две различни бензиностанции в София) ми сипват 32-33л, когато съм на половината точно на резервоара, който е 57л
Ако отида с 1/4 пълен резервоар влизат точно 42л, това как става не знам 

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
alozavar написа:На мен ми прави впечатление, че на Лукойл (на две различни бензиностанции в София) ми сипват 32-33л, когато съм на половината точно на резервоара, който е 57лАко отида с 1/4 пълен резервоар влизат точно 42л, това как става не знам
в смисъл, че продължаваш да зареждаш там?
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Колеги някои с мнение за обикновения дизел на Еко?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
А сега, ама кое Еко? Те са безброй франчайзи, зачеркнал съм ги. Преди години имаха хубаво 100, сега не знам, но на различните им бензиностанции имат различни постижения. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа: но на различните им бензиностанции имат различни постижения.
И на мен ми е това опита с бензин от ЕКО. Всяка бензиностанция си има свое мнение

В Еко напоследък съм все по-недоволен и то не толкова от горивата, колкото от обслужването. Последно ми зареждат колата и тоя докато чака го гледам как се е подпрял на калника като Лоренцо Ламас на мотора си. Преди няколко седмици спирам, идва момчето до колата, погледна ме, завъртя се и отиде да зарежда на друг... И това са различни бензинностанции. Все по-често зареждам от Шел, горивото ми се струва ок, облужване, тоалетни и т.н също. Става въпрос за Газ + 100 октана.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Е, на Шел 100-така е супер, затова и е най-скъп, затова много се ползва и от състезатели като отиват на писти. Плюс това там има дисциплина по принцип.
Еко и нашите тука са едни...хвани единия, удари в другия.
Има един образ, ПЪЛЕН наркоман. Целия в татуировки по врата и кара едно колело чат пат, говори си сам, вика, кряка по пътя и още куп неща. На работа като го видиш и се чудиш какво прави тоя там. Дай вика да ти завия пластмасовото на газта...аз на другите не давам, че баш на тоя.
Другият беше някакъв кисел дядка, който все мърмори, трети имаше един, който нон стоп пиян на мотика зарежда колите.
И все чумосва нещо, пари не му давали, не знам какви смени го слагали. Вътре същата работа, някои с облеклото от вкъщи даже нощем бачкат и сутрин, едни образи дето се чудиш какво карикатури са.
На другото Еко същата работа, един наркоман и там сложиха, още не е избочил нацяло, ама нощем го играе и зареждащ и касиер, а това си е главен път София - Бургас. Явно няма добра печалба, все по-лошо ще става според мен.
Еко и нашите тука са едни...хвани единия, удари в другия.
Има един образ, ПЪЛЕН наркоман. Целия в татуировки по врата и кара едно колело чат пат, говори си сам, вика, кряка по пътя и още куп неща. На работа като го видиш и се чудиш какво прави тоя там. Дай вика да ти завия пластмасовото на газта...аз на другите не давам, че баш на тоя.
Другият беше някакъв кисел дядка, който все мърмори, трети имаше един, който нон стоп пиян на мотика зарежда колите.

На другото Еко същата работа, един наркоман и там сложиха, още не е избочил нацяло, ама нощем го играе и зареждащ и касиер, а това си е главен път София - Бургас. Явно няма добра печалба, все по-лошо ще става според мен.
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Уж викам,че на Еко дизела бил добър.Най-вероятно са едни и същи в сравнение с обикновен дизел на Ликойл..