Световното първенство по футбол 2018г.
Модератор: Общи модератори
- Gpenev
- кандидат ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: M5 E39
Re: Световното първенство по футбол 2018г.
И аз не го харесвам, но снощи изигра доста силен мач, видя се че е феноменален спортист. Ако Португалия играят без него, надали ще минат и центъра.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- 

- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Да, да, сигурно няма да минат, но лошото е, че няма как да се разбере защото не е излизал скоро. Но последния такъв случай бе на Евро 2016-та и играта им се промени коренно като излезе. Имало и други играчи, че даже и шампиони станаха.  Преди това на шампионата помните с него как отидоха на финал - 3 равни в групата, класирани заради някакво абсурдно правило, късмет с жребия и стана работата.
 Преди това на шампионата помните с него как отидоха на финал - 3 равни в групата, класирани заради някакво абсурдно правило, късмет с жребия и стана работата.
Снощи имаше късмет с дузпата и съдията, за втория гол да не говорим Де Хея какво направи за третия също бе вратарски, макар ако слуша човек коментаторите да се чуди къде бе феноменалното и неспасяемо. Топка добре в страни, но в средата по височина, просто Де Хея пак зяпаше.
 за третия също бе вратарски, макар ако слуша човек коментаторите да се чуди къде бе феноменалното и неспасяемо. Топка добре в страни, но в средата по височина, просто Де Хея пак зяпаше.
Отделно се чувства в свои води срещу Испански защитници, а Йеро свърши останалото като подари точката на Португалия с тия ранни смени на ключовите си играчи. Накрая ще казва, че било невъзможно да биеш Роналдо. Какво да каже, че обърка мача ли?
 Какво да каже, че обърка мача ли?
			 Преди това на шампионата помните с него как отидоха на финал - 3 равни в групата, класирани заради някакво абсурдно правило, късмет с жребия и стана работата.
 Преди това на шампионата помните с него как отидоха на финал - 3 равни в групата, класирани заради някакво абсурдно правило, късмет с жребия и стана работата.Снощи имаше късмет с дузпата и съдията, за втория гол да не говорим Де Хея какво направи
 за третия също бе вратарски, макар ако слуша човек коментаторите да се чуди къде бе феноменалното и неспасяемо. Топка добре в страни, но в средата по височина, просто Де Хея пак зяпаше.
 за третия също бе вратарски, макар ако слуша човек коментаторите да се чуди къде бе феноменалното и неспасяемо. Топка добре в страни, но в средата по височина, просто Де Хея пак зяпаше.Отделно се чувства в свои води срещу Испански защитници, а Йеро свърши останалото като подари точката на Португалия с тия ранни смени на ключовите си играчи. Накрая ще казва, че било невъзможно да биеш Роналдо.
 Какво да каже, че обърка мача ли?
 Какво да каже, че обърка мача ли?In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. 

I feel the need, the need for speed.
		Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Zagy
- нафтения
- 

- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Видях състава на Франция и ми причерня...  

Si non confectus, non reficiat.
		- c04
- Кръстникът
- 

- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Е малко по-добре от Еврото преди 2 години 

- E34
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Феноменален е Роналдо! Дано Португалия продължи малко по-напред тоя ше ги изкърти и гаранция ще стане голмайстор на първенството. Нема такъв уруд...аз поне не виждам такъв, който да играе с такава злоба и желание за НАЦИОНАЛНИЯ СИ ОТБОР, тва е некво болестно състояние! Иначе жужето го видяхме днес колко е уникално   

П.С: Абе Италия в коя група е? 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
		- Dextuar
- старши ентусиаст
- 

- Детайли за колата: 440i
E34 написа:П.С: Абе Италия в коя група е?

В наш'та

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- 

Италия е в почивка, къде заради некадърна федерация, която сложи некадърен треньор. Обаче не се "тревожете", сменят поколения, с 4 световни титли не ги мислете. Който е бил ще бъде, формата е преходна, класата е вечна. Пък Италия има класа и всичко останало, особено в тактическо отношение са измислили почти всичко във футбола.
			In God we trust, all others we track.

- vicho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
E34 написа:Феноменален е Роналдо! Дано Португалия продължи малко по-напред тоя ше ги изкърти и гаранция ще стане голмайстор на първенството. Нема такъв уруд...аз поне не виждам такъв, който да играе с такава злоба и желание за НАЦИОНАЛНИЯ СИ ОТБОР, тва е некво болестно състояние! Иначе жужето го видяхме днес колко е уникално

Жужето ми костваше 37 точки да му се невиди и хомото...
Роналдо FTW!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
		- Zagy
- нафтения
- 

Тоя мач да не би да се играе в Сталинград, че швабите не могат да спечелят...  

- host
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Не просто Джошуа Кимих, Сами Кедира са пълен брак... Нз въобще защо ги изписаха, че са на терена.
Да видим второто полувреме, но Льов тотално е сбъркал състава за мен. А това пък Ноер да е титуляр спрямо Тер Стеген не мога да го осмисля... Без редовни мачове през сезона.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Да видим второто полувреме, но Льов тотално е сбъркал състава за мен. А това пък Ноер да е титуляр спрямо Тер Стеген не мога да го осмисля... Без редовни мачове през сезона.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- 

Айн цу цвайн цу дрън да няма накрая. 

In God we trust, all others we track.

- c04
- Кръстникът
- 

- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Немците хич не са във форма...май ще е кой откъде е 

На миналото световно бях за тях, обаче в тоя мач се показаха като тотални инвалиди. Нищо чудно, че си внасят арабели, свършиха се поляците.
Немците за втори път отиват неподготвени в Русия...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Хаос написа:На миналото световно бях за тях, обаче в тоя мач се показаха като тотални инвалиди. Нищо чудно, че си внасят арабели, свършиха се поляците.
За пореден път ...
Иначе Меркел знае какво трябва да прави в Русия

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
		- Zagy
- нафтения
- 

Абе... в отбора на Швейцария има ли швейцарци!?!?!?....