Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Женска психика и пикъп
Рептиолидният мозък решава в първите секунди дали ще става за враг, приятел или нещо за лупкане, та с една дума си правKnoxville_ написа:Когато се запознаете с някоя жена, тя до 1-2 минути е решила дали ще я пикъп-нете или неОттам нататък се мислете за герои и свалячи, колкото си искате

Ама те пуа мастърите и затова имат съвети- алфа мъжкарска походка, имитиране висок статус, език на тялото, миризми ,феромони , подготвили са си се хорицата

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Момичетата нямат логически мозък , те действат с емоциите си . Може отначало да не ви хареса но после да ви хареса като опознае вашият характер . Те затова някой път се разбираш за среща с момиче , после тя не се явява , защото докато ти дава номера си чувства че те иска и после емоциите и се променят .
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Или преценява, че си загубеняк и не иска да си губи времето с теб

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Или просто тя си е *бана у главата и толкоз..
За мен истинската жена има поне едно ЕРП, иначе въобще не се занимавам
За мен истинската жена има поне едно ЕРП, иначе въобще не се занимавам
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Абе много сложни са станали свалките, гледам... Едно време беше по-просто - с тоягата у главата, за крак и я влачиш в пещерата. Вече ако имаш и меча кожа, просната на пода - е супер. После й даваш да оглозга някой кокал, останал от вчера, и тя е доволна... Ако пък й подхвърлиш цяла мръвка, после не можеш да се отървеш от нея...
Нали трябва да сме истиснки мъжкари - жените се впечатлявали...

Нали трябва да сме истиснки мъжкари - жените се впечатлявали...

Excellent! Steven is my name!
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Borymeckata написа:Абе много сложни са станали свалките, гледам... Едно време беше по-просто - с тоягата у главата, за крак и я влачиш в пещерата.
За косата трябва да се влачи, иначе се пълни с пясък и ще ти жули

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Мдаа, важно уточнение. Е това е вече истински "пикъп", без некви глезотии...

Excellent! Steven is my name!
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Модерните джендъри много разглезиха коврите. Сега трябва да ги ухажваш, да ги впечатляваш, а-у, да показваш стил и класа, някои дори и удоволствие от секса искат
Слушайте старата школа и ще се оправят нещата 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Borymeckata написа:
Това за шит-тестовете ми беше интересно (май все още не разбирам "шит" в какъв смисъл се употребява...
Най-просто казано : шит - лайно, демек тестват те до колко носиш на "лайна" защото по логиката на тази извратена "наука" - pick up, шит тест представлява следното: жената те тества колко си загубен - например "носи ми шапката" - що - не щото не може, ами щото ти се смотан с жените и искаш на всяка цена да боднеш нещо, та те е страх да и откажеш за да не я ядосаш и съответно - да избяга. Та ако и вземеш шапката - не минаваш теста, щото си смотан, щото ти се бодва и те е страх да не я изпуснеш. А ако не я вземеш - играч си, понеже имаш "топки" да и откажеш защото има други момичета в живота ти освен нея.
Та като цяло тази наука е за смотаняци, които нямат себеуважение и самочувствие - да се отракат. Пък като се отракат - няма да имат проблеми с жените. Та реално е предназначена са 90+ набор главно, които сме израстнали по компютрите повечето и не сме говорили с момичета, не сме били популярни и т.н. Един вид да си поправим пропиляното юношество, когато повечето нормални хора стават социални. Тея които сте били в казарма и сте нямали компютри тея "проблеми" не ги разбирате щото ви е непонятно как човек може да не може да заговори жена

Та понеже преди доста години и аз съм ги чел тея неща на автора на темата и на оня сваляч ще им кажа, че цялата тази простотия е капка в морето от по-голяма тема - психология и по-точно самоусъвършенстване. Що - щото сте смотани (и аз съм бил). Та вместо да сваляте жените, живейте пълноценно - спорт, хубава храна, книги, релакс, хоби, пътувания и вашите жени сами ще ви падат в скута ако това искате - що? Щото живота ви вече е интересен и не се върти около свалянето на жени, което автоматично ви прави да минавате "шит тестове" щото като ти каже "дръж ми шапката" ти няма да я вземеш, защото трябва да сменяш свещи на БМВ-то, за да може после да отидеш с него на фитнес и ти е все тая за шапката и

...

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
не вярвах,че ще тръгне тази тема
още малко,че ще науча нещо ново
айде да видим кога ще се изчерпи или кога ще се скарате.
само една забележка към автора в бмв форума няма място за спам...освен по коледа

още малко,че ще науча нещо ново

айде да видим кога ще се изчерпи или кога ще се скарате.
само една забележка към автора в бмв форума няма място за спам...освен по коледа

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
firstduo93 написа:Момичетата нямат логически мозък , те действат с емоциите си . Може отначало да не ви хареса но после да ви хареса като опознае вашият характер . Те затова някой път се разбираш за среща с момиче , после тя не се явява , защото докато ти дава номера си чувства че те иска и после емоциите и се променят .
Knoxville_ написа:Или преценява, че си загубеняк и не иска да си губи времето с теб![]()
Много хубаво отговори. Нямали логически мозък?

А човек винаги трябва да бъде себе си защото ще бъде разкрит дали е така или не, а това, че някоя жена се е направила на луда, че не те разбира и уж играе по твоята свирка...

А тука разни хвалещи се...заговорил 30 жени и успял с една.

П.п: И тая изпедерастена дума повтаряща се в цялата тема по-добре я забрави, имаме си къде, къде по-хубави Български думи и изрази, а като цяло нашия език е далеч по-богат от Английския, който с всяка година се пълни с все повече и повече нови глупости, но пак не може да се мери.
Borymeckata написа:Не, не я заключвайте, моля! Тъкмо ми стана интересно - никога не е късно чопвек да научи нещо ново...![]()
... или да гледа сейр...
ама аз кво разбирам баси. до сега една жена дето ми е пуснала не знам защо го е направила... а често и те не знаят сигурно... ама може би то и не трябва да се знае/ осъзнава.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
BaDxBoY написа:https://www.youtube.com/watch?v=EJUodRqMqjI
С това да приключим темата.
Точно на тоя ви давам гаранция че са нагласени клиповете му, той даже идва в България. Който иска да вярва, на fooseyTUBE ли къв беше също.
Tires are evil - destroy them all ...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Някой път от нямане какво да прави човек