Смарт-часовници и смарт-гривни
Модератор: Общи модератори
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Смарт-часовници и смарт-гривни
Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Eмилио Димитров написа:Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
Pro-то е по-издражлива и леко подобрена версия на ГТ 2, а ГТ2 е доста добра, държи по 10 дни батерията, няма толкова функции колко самсунг и апал, но за сметка на това държи над 2 дни. Визуално е красив, според мен е добър.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Eмилио Димитров написа:Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
ГТ-то е много приличен часовник, но имай предвид, че не може да го синхронизираш с новите андроид телефони - приложението му не работи с тях. Мен това ме отказа.
Never mistake motion for action...
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Leon написа:Eмилио Димитров написа:Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
ГТ-то е много приличен часовник, но имай предвид, че не може да го синхронизираш с новите андроид телефони - приложението му не работи с тях. Мен това ме отказа.
С кой андроид не може ? И за ГТ2 или ПРО версията говориш?
- n.metodiev
- Потребител
-
Аз съм с GT 2 и с P40 PRO и се свързват и работят без никакви проблеми. Доволен съм от смарт часовника (не че имам база за сравнение, защото ми е първия). Единствено при мен се получи спънка с качване на контакти в часовника, защото в приложението не ми ги показваше всички.
Изпратено от моят ELS-NX9 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят ELS-NX9 с помощта на Tapatalk
- Leon
- старши ентусиаст
-
Е, нормално да могат да се свързват с Huawei телефон
А и P40 вече не е с андроид 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Eмилио Димитров написа:Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
Аз от доста години ползвам само хаувейците. Сега ползвам P20 Pro и не виждам скоро дали ще го заменя. Така че това не ме притеснява. Най ми пасна дизайна му в ръката.
Та за часовника най-вероятно ще заложа на ГТ2, защото колкото и да я гледам визията на Про версията, ми е леко гейска.
- chucky
- Потребител
-
Leon написа:Е, нормално да могат да се свързват с Huawei телефонА и P40 вече не е с андроид
Колега , хубавео е ,че изглеждаш сигурен в знанията си , но може да се поинтересуваш малко преди да подлъгваш другите. Свързва се без проблем часовника ,както с андроид така и с ios. И П40 както всеки телефон на Huawei е с андроид , но от 1 година насам нямат гугъл сървис.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Хайде свържи го със Самсунг S10 и по-нов, примерно... ОК, не ми се пишеше подробно разликата, прав си, но така или иначе може да си го ползвате пълноценно само в Хуауей телефон.
За С10 не знам, но се свързва перфектно с А51, който е по-нов модел. За гт2 става въпрос.
- chucky
- Потребител
-
Leon написа:Хайде свържи го със Самсунг S10 и по-нов, примерно... ОК, не ми се пишеше подробно разликата, прав си, но така или иначе може да си го ползвате пълноценно само в Хуауей телефон.
Свързвам го без проблем. Ако имаш затруднения съм насреща да съдействам

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Много ли ще е смешно с един олд скул часовник на лявата и един Смарт на дясната ръка?
Замислям се за един Lenovo от промоцията на ОМВ, взимам го основно за следене на активност и сън.
Знам, че и Смарт гривна може да ги следи тия неща ама са ужасно грозни

Замислям се за един Lenovo от промоцията на ОМВ, взимам го основно за следене на активност и сън.
Знам, че и Смарт гривна може да ги следи тия неща ама са ужасно грозни
Don_Diego написа:Много ли ще е смешно с един олд скул часовник на лявата и един Смарт на дясната ръка?![]()
Правиш си тениска с текст Дон Диего и лика на Марадона и всички въпроси относно двата часовника ще изчезнат

Иначе е абсурдно, да.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Абе вие спите ли с тия часовници? Тва е една от причините вече 7-8 години да си бутам със гривните и да не съм минал на часовник. Вижда ми се доста неудобно да спя с тоя топуз на ръката. Изобщо има дейности в които голям часовник не е удобен, а съм свикнал 24/7 гривната да е на мен и телефона ми е да е без звук. Така мога мога много лесно да филтрирам важните разговори/съобщения и когато трябва да реагирам веднага когато не да го игнорирам...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Прилична гривна има за двуцифрена сума. Приличните часовници са... на цената на евтин швейцарски. Така или иначе е вързано с телефона и по-голяма част до джиджафките от там се цъкат
Но според нуждите. Часовниците поне на дизайн има вече някои, които горе-долу докарват. Като цяло, ако трябва да съм костюмиран като Джеймс Бонд, не бих си сложил нито едно от двете