.. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...
Модератор: Общи модератори
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Re: .. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...
Адмирации Top Gun Maverick! Много верни неща каза, макар и да останат разбрани.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Top Gun Maverick, напълно заставам зад думите ти. Ситуацията в темата е типичен пример за това, че такива мъже са игла в купа сено. Повечето си карат с повърхностните елементарни разбирания и виждат в нормалното ненормално, защото съдят само по собствения си опит, който очевидно е доста горчив. Адмирации, че отстояваш позицията си, въпреки че се цепиш от колектива и биваш иронизиран за което. 

Врачанин, защо не каза същото и на Мишо, който също подкрепи Маверик? Оставаше и него да обвиниш в хомосексуализъм... Смешно е да изопачаваш думите ми по този начин. Въобще не се изненадвам, че човекът е щастливо женен, то това се подразбира от интелекта и убежденията, които демонстрира, за разлика от някои хора.
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Аз пък не съм разбрал Врачанинът да е говорил нещо за хомосексуализъм.. 

- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
аз пък не мисля, че точно в тази тема някой ще сваля някой... нали обсъждаме екосистемата наречена "жена"
всеки пише плюсове и минуси. това да сваляш жена в тема в която тя е дошла да защитава другите жени - все едно да извадиш на феминистка инструмента си от гащитете и да почнеш да го размахваш и да очакваш да бъде очарована... най-малкото не е момента... 
на колегата топ гън- искрено му се радвам на гледната точка. оазис в морето от... добре, че не го е побарала някоя дето да му се из*ака на добре подредения житейски мироглед относно нежния пол
сега знам- ще каже- няма шанс защото аз просто не си падам по такива ... което като умозрение е още - по- хубаво. бе с две думи- усмихвам се
а между другото по-темата (дори и да не изглежда съвсем) - вчера на 99 години почина жа жа габор... ако някой се интересува от корена на модерната кифла (и откъде ким кардашиян взима идеи)- да попоречете малко за нея...

на колегата топ гън- искрено му се радвам на гледната точка. оазис в морето от... добре, че не го е побарала някоя дето да му се из*ака на добре подредения житейски мироглед относно нежния пол

а между другото по-темата (дори и да не изглежда съвсем) - вчера на 99 години почина жа жа габор... ако някой се интересува от корена на модерната кифла (и откъде ким кардашиян взима идеи)- да попоречете малко за нея...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Един приятел (ще го наричаме лирическият герой) имА следната случка.
Отиват с приятелката си (може би неправилно използвам притежателно местоимение
)на парти.Тя не е виждала или слушала нищо за никого от посетителите.
Сядат си на масата,стара позната вижда мончето и отива да го поздрави и да размени 2-3 клюки/лафа.
След като се оттегля ,момичето пита лирическия герой:
"Тази е@aл ли си я??"
Дали е било предположение,дали "интуиция",четене на езика на тялото или ,не знам,но-факт
Отиват с приятелката си (може би неправилно използвам притежателно местоимение

Сядат си на масата,стара позната вижда мончето и отива да го поздрави и да размени 2-3 клюки/лафа.
"Тази е@aл ли си я??"

Дали е било предположение,дали "интуиция",четене на езика на тялото или ,не знам,но-факт

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Един приятел (ще го наричаме лирическият герой) имА следната случка.
Отиват с приятелката си (може би неправилно използвам притежателно местоимение)на парти.Тя не е виждала или слушала нищо за никого от посетителите.
"Тази е@aл ли си я??"![]()
о, знаят... един "верен" поглед е достатъчен да хвърли мъжа... повечето жени са много добри в подсъзнателното четене на мъжете... а тези дето са учени да четат - почти няма какво и как да криеш...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Сега като съм щастливо женен да не съм умрял и вие бе.
Не нападайте колежката и без това малко жени пишат тук. А и тя обича котки, това е хубаво.
Между другото alx, грешиш. Доста такива съм срещал и съм имал доста близки отношения ако го погледнеш от някои точки. Но за мен това не са били особени близки такива с смисъл изчерпвали са се със секс. Като видя, че с една жена не съм предпочитал дори да си говоря, нещата просто спират дотам, а и никога не съм търсел нещо повече. Общо взето когато тотално не ти пука за нещата, няма как някой да ти направи каквото и да е. Мъчили са се доста пъти да ме лъжат, има жени на които това им е в кръвта. Сещам се за едно фрапиращо нещо как една такива ми ги говореше, чак се стигна дотам да ми каже, че ляга на операционната маса да и оправят някакъв вид рак, а то се оказа, че няма нищо такова и е права и корава!
Сещам се за една друга как ми говореше, че обичала да и се купуват всякакви неща(женена с деца)и мъжа и бил длъжен да и ги купува, а ако не можел да си го позволи, то трябвало да работи повече за да успее или да измисли начин. На същата тази не и омръзвал секса, омръзвали и партньорите само.
Една друга я питам защо стои на задната ми седалка като има приятел, а тя почва да се кефи, че имала още един и двамата разбрали един за друг и станали големи караници.
И с тази два пъти и толкова.
Всъщност мога да напиша книга с разни случаи и естествено съм срещал много повече боклуци, отколкото свестни жени, но първото не изключва второто.

Между другото alx, грешиш. Доста такива съм срещал и съм имал доста близки отношения ако го погледнеш от някои точки. Но за мен това не са били особени близки такива с смисъл изчерпвали са се със секс. Като видя, че с една жена не съм предпочитал дори да си говоря, нещата просто спират дотам, а и никога не съм търсел нещо повече. Общо взето когато тотално не ти пука за нещата, няма как някой да ти направи каквото и да е. Мъчили са се доста пъти да ме лъжат, има жени на които това им е в кръвта. Сещам се за едно фрапиращо нещо как една такива ми ги говореше, чак се стигна дотам да ми каже, че ляга на операционната маса да и оправят някакъв вид рак, а то се оказа, че няма нищо такова и е права и корава!

Една друга я питам защо стои на задната ми седалка като има приятел, а тя почва да се кефи, че имала още един и двамата разбрали един за друг и станали големи караници.

Всъщност мога да напиша книга с разни случаи и естествено съм срещал много повече боклуци, отколкото свестни жени, но първото не изключва второто.
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Който е имал досег със средностатистическа българска жена, почти винаги ги критикува. Факт.
Жените пък си се защитават, и путкрепят.
Живот, -кво да праиш?
А иначе и аз се определям като идеалист, утопист, феминист, толерист и т.н., -но пък съм и за еманципацията. Не мога да не уважа борбата на всички които пикаят клекнали, да са равноправни с противния пол.
Така че мили дами: "Прошу прощэния,-я не специально".
Но, вече сте РАВНОПРАВНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!
Всичко което изисквате от мъжете, вече и те могат да изискват от вас.
Борете се всеки ден, за любовта, семейното щастие, финанси,.... и так далее.
И, може да имате всичко това което желаете и има една истинска дама със синя кръв, елитно образование, род, потекло, възпитание, самоконтрол, такт, физическа красота и неустоим сексапил, умения, и т.н.
П.П.
Най-малко седем постни ястия на Коледа.
И, Весело Изкарване на Тихата и Свята Нощ.
Ето един поЗдрав от мен. Текста е много за случая:
https://www.youtube.com/watch?v=bv4q4Kk0Qr0
И, колеги, още нещо. Спирам да пиша в тази част на форума.
Смятам че това не е БГ-Мама.
Просто написах преди мнение и сега.... Няма да влизам в метро-бсп-полит-хибридни-провокации....
Срамувам се.
Не желая да имам повече постове на дамски теми, във фоума на БМВ?
-Ужас!
Ръчка, и .....това е.
Пожелавам да сте здрави(вие и близките ви), да са здрави колите ви, да си ги джиткате с удоволствие и радост!
И, ....все пак баварки яздите!
Sehr gut!
.
Жените пък си се защитават, и путкрепят.
Живот, -кво да праиш?
А иначе и аз се определям като идеалист, утопист, феминист, толерист и т.н., -но пък съм и за еманципацията. Не мога да не уважа борбата на всички които пикаят клекнали, да са равноправни с противния пол.
Така че мили дами: "Прошу прощэния,-я не специально".
Но, вече сте РАВНОПРАВНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!
Всичко което изисквате от мъжете, вече и те могат да изискват от вас.
Борете се всеки ден, за любовта, семейното щастие, финанси,.... и так далее.
И, може да имате всичко това което желаете и има една истинска дама със синя кръв, елитно образование, род, потекло, възпитание, самоконтрол, такт, физическа красота и неустоим сексапил, умения, и т.н.
П.П.
Най-малко седем постни ястия на Коледа.
И, Весело Изкарване на Тихата и Свята Нощ.
Ето един поЗдрав от мен. Текста е много за случая:
https://www.youtube.com/watch?v=bv4q4Kk0Qr0

И, колеги, още нещо. Спирам да пиша в тази част на форума.
Смятам че това не е БГ-Мама.
Просто написах преди мнение и сега.... Няма да влизам в метро-бсп-полит-хибридни-провокации....
Срамувам се.
Не желая да имам повече постове на дамски теми, във фоума на БМВ?

Ръчка, и .....това е.
Пожелавам да сте здрави(вие и близките ви), да са здрави колите ви, да си ги джиткате с удоволствие и радост!
И, ....все пак баварки яздите!
Sehr gut!

Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Top Gun Maverick написа:Сега като съм щастливо женен да не съм умрял и вие бе.Не нападайте колежката и без това малко жени пишат тук. А и тя обича котки, това е хубаво.
![]()
Между другото alx, грешиш. Доста такива съм срещал и съм имал доста близки отношения ако го погледнеш от някои точки. Но за мен това не са били особени близки такива с смисъл изчерпвали са се със секс. Като видя, че с една жена не съм предпочитал дори да си говоря, нещата просто спират дотам, а и никога не съм търсел нещо повече. Общо взето когато тотално не ти пука за нещата, няма как някой да ти направи каквото и да е. Мъчили са се доста пъти да ме лъжат, има жени на които това им е в кръвта. Сещам се за едно фрапиращо нещо как една такива ми ги говореше, чак се стигна дотам да ми каже, че ляга на операционната маса да и оправят някакъв вид рак, а то се оказа, че няма нищо такова и е права и корава!![]()
Сещам се за една друга как ми говореше, че обичала да и се купуват всякакви неща(женена с деца)и мъжа и бил длъжен да и ги купува, а ако не можел да си го позволи, то трябвало да работи повече за да успее или да измисли начин. На същата тази не и омръзвал секса, омръзвали и партньорите само.
Една друга я питам защо стои на задната ми седалка като има приятел, а тя почва да се кефи, че имала още един и двамата разбрали един за друг и станали големи караници.И с тази два пъти и толкова.
А такааа, виж как ще се окаже ,че индикатора ти дали една жена е свястна включва доста късно.

Аз имам обратния случай две мои се надушиха и си пишеха смс-и кога с коя съм. Няма кавги няма разправии.
Никоя не пускаше кокала.

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
klintan66 написа:А такааа, виж как ще се окаже ,че индикатора ти дали една жена е свястна включва доста късно.След 1-2 пъти секс.
Аз имам обратния случай две мои се надушиха и си пишеха смс-и кога с коя съм. Няма кавги няма разправии.
Никоя не пускаше кокала.
Нещо бъркаш Клинтън, той е светнал след едно-две изречения в общия смисъл. А това, че съм решил тогава да я оправя един-два пъти за да задоволя някакви супер първични и в общия случай излишни неща, а после съм се питал "какво правя тук" и съм нямал търпение да си тръгна, това не е късно светнала лампа. Всичко съм си избирал сам и почти за нищо не съжалявам защото съм извличал всичко от дадени ситуации. И за пари можеше да се оженя по едно време ако ми беше малко акъла. Не съм придобил опит търсейки само свестните жени. То тогава дясната ми ръка сигурно доста повече щеше да бъде използвана.

Колегата по-горе пък като не му е интересно и не иска да чете такива теми в мъжки форум, нека просто не го прави, не виждам къде е проблема, че другите трябва и те да се ограничават в това отношение.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Опитах се да се пошегувам но явно не с е получило.И не, не бъркам.
А точно както казах в един от предишните ми постове си го казал и ти -
"А това, че съм решил тогава да я оправя един-два пъти за да задоволя някакви супер първични и в общия случай излишни неща"
И ако жена ти или моята ни посрещнат с горното изречение стават ли парцали? /Опазил ни господ/ Аз ще ти кажа за мен - Не!
А ти как мислиш?
А точно както казах в един от предишните ми постове си го казал и ти -
"А това, че съм решил тогава да я оправя един-два пъти за да задоволя някакви супер първични и в общия случай излишни неща"
И ако жена ти или моята ни посрещнат с горното изречение стават ли парцали? /Опазил ни господ/ Аз ще ти кажа за мен - Не!
А ти как мислиш?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Top Gun Maverick написа:...Колегата по-горе пък като не му е интересно и не иска да чете такива теми в мъжки форум, нека просто не го прави, не виждам къде е проблема, че другите трябва и те да се ограничават в това отношение.На някои пък може да ни е приятно да си ги разтягаме с точно този тип хора тези неща. Мисля форума е пълен с всякакви хора и най-малкото виждаш различни мнения, както се вижда и в тази тема, което не е лошо. А и БГ мама май е най-големия форум като цяло в БГ. Преди време бях чел там доста полезни неща, не виждам защо е това пренебрежение и отрицание. Лошо е човек да е широко скроен или?

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Жената днеска възприема мъжа като провайдър или ловър, т.е ако е висок, красив, с хубаво тяло.. няма значение цвета на ферарито му
но такива мъже са 1/1000, жената има нужда от няколко мъже или цял отбор за всичките си нужди
но и в това има логика... Малко е антропологично - хората сме род hominini, т.е в род сме с пан шимпазетата, те са хипер-сексуални (правят го за кеф) и за разлика от горилите примерно, където алфа мъжкаря получава всички женски, при пан шимпазетата секса е достъпен за всички и по всяко време.. пълна оргия, групата се "бондва". Предполага се че така сме устроени и хората, щото 98% от маймуните го правят само за възпроизвеждане.. Пан шимпазетата обаче които случайно са от нашият род го правят и те за кеф. Спори се че еволюционно целта на целият този секс при тях е групата да е стабилна и да няма вътрешни конфликти.
Та, ако сексуалността ни е като на нашите хипер сексуални роднини, но ни е спуснат друг моногамен модел от църквта/обществото, бил й той по-добър за обществото, конфликта м/ж половете е заложен в основата си. Не казвам че трябва да сме маймуни, но в сегашният модел има нещо сбъркано, предизкващо мн драми и кофнликти.
Иначе моя подход с жените е 50-50%, влагам и чакам да върне.. тва да инвестираш 99%, да й сваляш звезди, да я убеждаваш, молиш, а тя да е вложила 1%.. тва е цъкаща бомба.. все ще се чувства че са е прецакала и ще пусне водата по някоя време.. те самите не обичат лесно и бързо им писва да ги задушават с внимание, поне яките.

Та, ако сексуалността ни е като на нашите хипер сексуални роднини, но ни е спуснат друг моногамен модел от църквта/обществото, бил й той по-добър за обществото, конфликта м/ж половете е заложен в основата си. Не казвам че трябва да сме маймуни, но в сегашният модел има нещо сбъркано, предизкващо мн драми и кофнликти.
Иначе моя подход с жените е 50-50%, влагам и чакам да върне.. тва да инвестираш 99%, да й сваляш звезди, да я убеждаваш, молиш, а тя да е вложила 1%.. тва е цъкаща бомба.. все ще се чувства че са е прецакала и ще пусне водата по някоя време.. те самите не обичат лесно и бързо им писва да ги задушават с внимание, поне яките.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Клинтатн, ако стане, то горе-долу отиват в кюпа. Искам да кажа, че не е е оправдана фразата "щом Пенчо е такъв, почвам и аз". Себеуважаваща се жена няма да и пука това точно в тази посока и тя мисли "ако го направя аз е защото искам, а не защото мъжете като цяло са прасета". Всичко друго са оправдания и само оправдания. Ако се стигне до такова нещо, то за жената вече нещата са се променили прекалено много. Докато за мъжа знаем какво му трябва по принцип.
А и в случая говорехме за жени, не за мъже.Иначе видях и иронията, но не мисля, че всички я разбраха, че затова отговорих и в сериозния вариант в който има достатъчно за смях неща.
А и в случая говорехме за жени, не за мъже.Иначе видях и иронията, но не мисля, че всички я разбраха, че затова отговорих и в сериозния вариант в който има достатъчно за смях неща.