... Кажете нещо за себе си което е интересно/ малко известно
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: ... Кажете нещо за себе си което е интересно/ малко изве
Да, първи взвод на първа кашишка рота. Строявахме се най-вдясно на целия плац. Става въпрос за 1985 - 86 година. Втората година - в Марица и така... Но това нито е особено интересно, нито необичайно.
Excellent! Steven is my name!
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Правих бункери по пътя за Маказа по време на казармата,и веднага след това избягах през Чехословакия /тогава/ в Германия емигрант.Бях свикнал с ,,марша на скок,, в казармата, и не се стърпях
,и взех едни 10км през гората за норматив.
После извъртях много лагери за емигранти ,живях с руснаци,албанци,и още един милион боклуци
.Бе интересно 

После извъртях много лагери за емигранти ,живях с руснаци,албанци,и още един милион боклуци

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
mfandakov написа:Правих бункери по пътя за Маказа по време на казармата,и веднага след това избягах през Чехословакия /тогава/ в Германия емигрант.Бях свикнал с ,,марша на скок,, в казармата, и не се стърпях,и взех едни 10км през гората за норматив.
После извъртях много лагери за емигранти ,живях с руснаци,албанци,и още един милион боклуци![]()
.Бе интересно
Toва си струва, да се опише много по-пълноценно

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Е едни от най лудите ми години не могат да се опишат набързо тук,пък и ще развалим темата.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Borymeckata написа:Да, първи взвод на първа кашишка рота. Строявахме се най-вдясно на целия плац....
+1
Идваше ли, на вечерната проверка на плаца, един господин с УАЗ-ка ?

Качвал съм се от "Мотописта"-та (там живеех) до Копитото с колело Универсал

Бяхме с едно приятелче, който караше Балканче. Той се отказа на Тихия кът, а аз издеаних догоре. Спускането после си заслужаваше удоволствието
На сватбата на сестра ми ги возих (със зета) със служебното БМВ. До последно навивах зета да се откаже, защото тя не е за него. Много добро момче е, ама изгоря. Пиша го съвсем сериозно. Минаха над 20 години оттогава, ама той го помни
В началото на 1990 и аз се бях запътил за Канада. Тогава се пътуваше за Куба и просто се оставаше в Отава. Нашите ме отказаха, а аз се вързах на приказките, че до 5-7- години нещата ще се оправят. Загубих 18 години в чакане. Бих си шута чак 2007. Заминалите ппез 1990 вече си бяха изплатили ипотеките, а аз бях с две сакчета и много заеми...
Стиснал съм ръката на всички световни шампиони във Ф1 от 2000г насам, включително на Жак Вилньов. Имах много добро приятелче във Заубер, но той за съжаление напусна. Напусна Макларън и другата ми връзка със спорта. Тя ми даваше много информация, 99% от която не съм споделял никъде. Сега продължаваме да контактуваме за друг спорт. Дава ми много инфо за състоянието на Шумахер.

Бяхме с едно приятелче, който караше Балканче. Той се отказа на Тихия кът, а аз издеаних догоре. Спускането после си заслужаваше удоволствието

На сватбата на сестра ми ги возих (със зета) със служебното БМВ. До последно навивах зета да се откаже, защото тя не е за него. Много добро момче е, ама изгоря. Пиша го съвсем сериозно. Минаха над 20 години оттогава, ама той го помни

В началото на 1990 и аз се бях запътил за Канада. Тогава се пътуваше за Куба и просто се оставаше в Отава. Нашите ме отказаха, а аз се вързах на приказките, че до 5-7- години нещата ще се оправят. Загубих 18 години в чакане. Бих си шута чак 2007. Заминалите ппез 1990 вече си бяха изплатили ипотеките, а аз бях с две сакчета и много заеми...
Стиснал съм ръката на всички световни шампиони във Ф1 от 2000г насам, включително на Жак Вилньов. Имах много добро приятелче във Заубер, но той за съжаление напусна. Напусна Макларън и другата ми връзка със спорта. Тя ми даваше много информация, 99% от която не съм споделял никъде. Сега продължаваме да контактуваме за друг спорт. Дава ми много инфо за състоянието на Шумахер.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Преди 4 години бях събконтрактор по един секретен тогава проект под шапката на Google X, и по-конкретно, ръководен лично от Сергей Брин. Та "тоя" същия дойде една сутрин, видя какво сме направили с моя колега и каза - "Good job, guys. Well done!". И си замина... Тогава не знаех кой е "тоя", знаех кой е Сергей Брин де, но не знаех как изглежда. Викам си ОК, доволен е човека - супер! Мислех, че този е просто главният project manager по проекта. Нямах си идея кой реално е той
Следобяда стана на въпрос измежду колегите кой всъщност е този човек, но аз просто не можех да повярвам. Проверих в Уикипедия и се оказа, че няма шега и майтап! Известно време гледах като гръмнат 
В период за около три-четири седмици, Сергей се явяваше из офиса да си следи прогреса и тогава разбрах какво значи истински лидер, мениджър, ментор и т.н. и какво значи истински респект! Имаше традицията два пъти в седмицата да просто да си събира хората в една зала и говорейки им някакви неща да ги надъхва. Идваха и журналисти, но контракторите не ни допускаха на тези срещи
Не бях виждал по-земен човек предвид състоянието, което притежава. Караше си скейтборд из офиса, шляпаше бос по цимента, правеше набирания на едни импровизирани висилки
Говореше и се шегуваше с всеки и с всичко. Той нямаше бюро, на което да си работи, а стоеше прав на една пътека за бягане и си щракаше на лаптопа. Голямо преживяване беше за мен. За съжаление етикета не позволяваше да се снимам с него, както и да снимам обстановката вътре в Гугъл, но му снимах колата поне - Fisker

В период за около три-четири седмици, Сергей се явяваше из офиса да си следи прогреса и тогава разбрах какво значи истински лидер, мениджър, ментор и т.н. и какво значи истински респект! Имаше традицията два пъти в седмицата да просто да си събира хората в една зала и говорейки им някакви неща да ги надъхва. Идваха и журналисти, но контракторите не ни допускаха на тези срещи

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4