Оригинално BMW зарядно за акумулатор
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Оригинално BMW зарядно за акумулатор
Това зарядно от LIDL и аз го дебна... няколко акумулатора вече заредихме тука в офиса и върши работа много добре... миналата седмица си заредих акумулатора на корсата и сега е кат истинска... 
Още ли цената му е около 30лв?
P.S. Сега видях, че е някъв по-различен модел, с LED дисплей... това, за което аз говоря пак е Ultimate Speed, но е само с диодна индикация...

P.S. Сега видях, че е някъв по-различен модел, с LED дисплей... това, за което аз говоря пак е Ultimate Speed, но е само с диодна индикация...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
редуват ги двата моделя, но принципа им на работа мисля е един и същ, този модел с дисплея мисля може да е малко по-скъп с няколко лева. Аз имам ultimate speed и съм много доволен. За цената си и трите години гаранция е просто перфектен избор 

- feron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 dA Touring
- Мечтае да кара: BMW F11
Недостатък според мен е, че трябва да се маха акумулатора, а по памет на СТЕК можеше да не се разкача, докато зареждат.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Mollov написа:Това зарядно от LIDL и аз го дебна... няколко акумулатора вече заредихме тука в офиса и върши работа много добре... миналата седмица си заредих акумулатора на корсата и сега е кат истинска...
35лв. е Колега.Аз преди си купих онзи модел дето е без дисплей,но май ще взема да си купя и това да има резерва

п.п Аз зареждам без да разкачвам акумулатора,даже не зареждам директно на клемите а на изводите в двигателния отсег.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
feron написа:Недостатък според мен е, че трябва да се маха акумулатора, а по памет на СТЕК можеше да не се разкача, докато зареждат.
Уж пише, че може и да не се разкача, но самото устройство се самоизключва след около седмица закачено за зареден акумулатор (личен тест)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да не би нещо да се е бъгнало? Мойто е висяло по половин година и си работеше 

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
И аз съм с това зарядно от Лидъл купих го за 33 лв. октомври месец, няма дисплей ама си ми върши работа с него зареждам на детето акумулаторната кола и един малък акумулатор, който ползвам за захранване на сонар. Иначе такива импулсни зарядни има всякакви от 30 до 300лв. има едно на Бош ц7.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
bum_bum написа:Да не би нещо да се е бъгнало? Мойто е висяло по половин година и си работеше
Не говориш за зарядно от Лидъл нали

И аз взех едно такова, колкото да има нещо. Пробвах го със 12 годишен оригинален акумулатор на БМВ - зареди го за два дни. Сигурно ще върши работа. Това с дисплея изглежда по-добре, но второ не ми трябва.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Black-Power
- младши ентусиаст
-
След кратка справка в гоогле за зарядно акумулатори, ми излезе и тема в нашия форум. Искам да подчертая че, съм излючително доволен от akumulator.pro. Не стига че, им звъннах в края на работния ден и пича беше така добър да ми обесни характеристиките на зарядното, че и успяха да ми го пратят още тогава и на следващата сутрин (12-13 часа) го получих. Супер нещо, ей. Едни кутийки, едни калъфчета - модерна раота. Има и инструкции на български. И зарядното е супер !
Stop me, if you can 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Колеги, има ли вече нещо по-добро на пазара от този CTEK, който е в предишните страници за 170лв, в този ценови диапазон, защото търся да купя зарядно за колата?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
И двете са в продажба!
Особена разлика няма
Уж по-новото има програма за съживяване на умрели
Особена разлика няма
Уж по-новото има програма за съживяване на умрели

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
bum_bum написа:Най-вероятно да е излязал нов модел. Виж на страницата им.
Гледах, но в БГ май не се предлагат. Някой да има впечатление от този? Просто трябва ми и АГМ да поддържа, гледам и този някакви базистни неща мери...
http://www.akumulator.pro/shop/%D0%B7%D ... &order=ASC
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
На BMW и двата поддържат AGM
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4