Часовници
Модератор: Общи модератори
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Часовници
И аз станах фен наскоро..
От бала до миналата година имах един титаниев Ориент - много удобен, но си е ретро вече, а и малко детски.
Взех си едно Тissot PRC 200, хронограф - като на колегата по-горе, но с бял циферблат и кафява кожа и тъй като не свикнах с кожата си взех допълнително металната верижка.
Месец след това си взех едно ЕСПРИ черен хронограф за по-така непретенциозно ползване и партита..
Сега много трудно се въздържам да си взема още един Лотус, който си харесах или нещо друго...
От бала до миналата година имах един титаниев Ориент - много удобен, но си е ретро вече, а и малко детски.
Взех си едно Тissot PRC 200, хронограф - като на колегата по-горе, но с бял циферблат и кафява кожа и тъй като не свикнах с кожата си взех допълнително металната верижка.
Месец след това си взех едно ЕСПРИ черен хронограф за по-така непретенциозно ползване и партита..

Сега много трудно се въздържам да си взема още един Лотус, който си харесах или нещо друго...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- BJ
- Потребител
-
- Кара: 320 COUPE
Мордехай написа:Трябва да купя часовник за около 1000 лева, трябва да е цвят злато и да е малко кичозен
- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
Минал съм през много часовници, но тези двата са ми любими.
Първия е подарък от скъп човек преди доста години, а за втория си направих сам подарък преди около година
1.Cartier Tank Francaise Chrono Reflex Steel
2. Chrono Diamond Furia Rosegold
Първия е подарък от скъп човек преди доста години, а за втория си направих сам подарък преди около година
1.Cartier Tank Francaise Chrono Reflex Steel
2. Chrono Diamond Furia Rosegold
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!

И аз съм фен на Casio Pro Trec и имам тоя

Ако живот и здраве някой ден мога да си позволя скъп часовник, най вероятно ще е Jorg Hysek

Нещо такова примерно

И аз съм фен на Casio Pro Trec и имам тоя
Ако живот и здраве някой ден мога да си позволя скъп часовник, най вероятно ще е Jorg Hysek
Нещо такова примерно
Ми ти се движиш към моята концепция

Минал съм през много часовници, но тези двата са ми любими.
Интересно ми е какви са били предишните ти , че да "еволюираш" в тази насока

не се заяждам, просто сектантски въпрос

.......но си е ретро вече, а и малко детски.
При часовниците, поне за мен , няма такова понятие "ретро вече" и "детски" .
пс
Абе само аз ли слагам снимки на часовник от моята ръка ?
Слагайте и вашите. А не рекламни постерни картинки.

- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
Интересно ми е какви са били предишните ти , че да "еволюираш" в тази насока
не се заяждам, просто сектантски въпрос![]()
Веднага ти отговарям, колега
единият
другият
П.С. Уместна забележка, че са само картинки, опитах се да напиша коментарите от телефона, за да кача лични снимки, но нещо не се справих

П.С. Лична снимка нямам само на Fossila поради факта, че вече не е в мен
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
И от мен няколко часовника, разделих се с тях на скоро
Фен съм на Hamilton и търся новата си жертва от марката в момента.Надявам до месец да е на ръката ми, защото без часовник си е кофти
Много ми харесват и Tag Heuer Carrera моделите, но за момента лева не стига

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
miro20 написа:Абе само аз ли слагам снимки на часовник от моята ръка ?
Слагайте и вашите. А не рекламни постерни картинки.
На първа страница сложих, ето една тип Moscow watch club...

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Не съм им фен, даже последните 10 - 15 години изобщо не съм носил часовник. Сега навсякъде можеш да видиш часа - на дисплея на телефона, на каналите на цифровата, на таблото на колата или мотора, на монитора на компа... По принцип харесвам дигиталните, даже трудно се оправям с тези със стрелките. Оня ден ходих по работа в София и си купих един G-Shock, ако ме питате защо - и аз не мога да обясня... Нося го от два дни и още свиквам с него, в смисъл - като искам да видя часа, да гледам часовника, а не телефона или долния десен ъгъл на монитора. Много е голям и ръбест и ми се заплита в ръкавите на дрехите. Избрах го само по външен вид - да има по-големи цифри, че вече трудно ги виждам... Иначе ме кефи, дееба и солника му:

Прочетох цялата тема - няма ли никой с Таг Ойер? Чул съм, че били качествени и ми е интересно да прочета мнения...

Прочетох цялата тема - няма ли никой с Таг Ойер? Чул съм, че били качествени и ми е интересно да прочета мнения...
Последна промяна Borymeckata на 07 Ное 2014, 13:10, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Borymeckata написа:Прочетох цялата тема - няма ли никой с Таг Ойер? Чул съм, че били качествени и ми е интересно да прочета мнения...
То остава да не са след като повечето модели струват колкото читава кола

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
bum_bum написа:Borymeckata написа:Прочетох цялата тема - няма ли никой с Таг Ойер? Чул съм, че били качествени и ми е интересно да прочета мнения...
То остава да не са след като повечето модели струват колкото читава колаИ на мен много ми харесват повечето им модели ама ..
Мдам, Тag Hеuer Monaco ми е мечта и на мен.
По темата: За момента нося един Fossil JR1191. Иначе има и една Слава от времето на баща ми:

Подобна на тази от снимката, само че циферблата е по-синкав и е с метална верижка.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
bum_bum написа:Borymeckata написа:Прочетох цялата тема - няма ли никой с Таг Ойер? Чул съм, че били качествени и ми е интересно да прочета мнения...
То остава да не са след като повечето модели струват колкото читава колаИ на мен много ми харесват повечето им модели ама ..
Брат ми е с Таг Ойер Карера - наистина много стилен и хубав часовник, носил съм го чат пат отива както на елегантен така и на полу-елегантен стил. Цената е между 5 и 10К в зависимост от модел каишки и т.н. Само каишката от алигатор беше +1000лв по спомен.
Иначе моят любим часовник който за съжаление откраднаха беше:
Имал съм по висок клас часовници, но никой не ми седеше и не ме радваше като тоя.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Е чак +1000 не е
, виж, някой вериги може и да ударят толкова....., а клапсите почват от 100 евро.
Таг имат доста in-house изпълнения, които си заслужават, както и в изпълнението на цифера и касата няма компромис никога. За 5.5к можеш да вземеш от България добър механизъм с основа на 7750,51,52,53.
Но пък кварцовите им почват от 2500, което мисля, че е безумно дори и за Таг.
За съжаление цените в България са безумни ... на която и да била марка.
Просто незнам как съществуват тея магазини.

Таг имат доста in-house изпълнения, които си заслужават, както и в изпълнението на цифера и касата няма компромис никога. За 5.5к можеш да вземеш от България добър механизъм с основа на 7750,51,52,53.
Но пък кварцовите им почват от 2500, което мисля, че е безумно дори и за Таг.
За съжаление цените в България са безумни ... на която и да била марка.
Просто незнам как съществуват тея магазини.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Сега навсякъде можеш да видиш часа - на дисплея на телефона, на каналите на цифровата, на таблото на колата или мотора, на монитора на компа... По принцип харесвам дигиталните, даже трудно се оправям с тези със стрелките. Оня ден ходих по работа в София и си купих един G-Shock, ако ме питате защо - и аз не мога да обясня...
Ами то това е интересното при часовниците.. че човек им става просто фен.
И не за да гледаш часа само , то и пластмаски от зрънчо вършат същата работа , като тези с цена една кола ... обаче ?