В багажника имам...
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: В багажника имам...
В тоз ред на мисли
-

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Жилетка, триъгълник, пожарогасител, аптечка, крик, оригиналните инструменти, всичките car care препарати , одеало, 2 връхни дрехи и една крачна помпа. Ама ще си взема един мобилити кит да ми е мирна главата. Останалото ще го оправя каско асистанс-а, нали затова им плащам 

drago_pavlov написа:......
Банкомат имало навсякъде... Ремонт на място... Турове по 1000км. ги имаш за нещо сериозно... Ще ме умориш от смях- ти да не си бил клоун в цирка и затова да си толкова добър в ръсенето на простотии

ПС: Къде сменяш маслото в БГ и къде се прави това в Австрия примерно

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Как е възможно всяка тема да превръщате в излишни спорове

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Хахаха, погледни на юзъра отгоре мненията:
има 59 страници по 16 мнения, а под ника му пише: мнения 54. Кво искаш - за някои това е начин на живот. 1 от 17 мнения са извън "извън темата"
По-темата - наскоро извадих скобите за пружини и шарнири от багажника, че много тежат - всичко останало друго ми е влизало в употреба
има 59 страници по 16 мнения, а под ника му пише: мнения 54. Кво искаш - за някои това е начин на живот. 1 от 17 мнения са извън "извън темата"

По-темата - наскоро извадих скобите за пружини и шарнири от багажника, че много тежат - всичко останало друго ми е влизало в употреба

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Най-важното - въже
, основни инструменти - чук, тел
3-4 отверки, щанга, ключове, звезди, лули, тресчотка с по-използваните размери камъни, оригиналния крик на колата и още един хидравличен, за кат боклуците - аптечка, ръждив пожарогасител от 80та, жилетки и тн, две резервни 15ки, вода, туба с масло, кутия с разни датчици и дреболии, свещи, бензинови маркучи, крушки, предпазители и тн. Сигурно има и други неща, но не се сещам в момента.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Толкова народ толкова мнения... Само аз ли си нося тоалетна хартия в колата 

ATR-42/72
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
К'во го заядохте F3P, ако ще и ремарке с резервни гуми ще си носи, нека не му трябват тия 'боклуци' в багажника никога, но е хубаво да знаеш, че си подготвен за повечко ситуации
Даже не мисля, че носи кой знае колко много неща.
Колата, която карам е малък хечбек и ги има почти всички от изброените от него. Жилетката, аптечката, пожарогасителя и крика с резервната гума не знам защо изобщо се споменават в темата
. Ква ще е тая евридейка, дето да ги няма
Въжета мисля имам по всички коли на фамилията, два комплекта кабели за ток има ама втория къде е му е настоящото местонахождение не съм много сигурен
Антифриз мисля да сложа резерва като почне зимния сезон. Масла не си нося, щото нито една от колите не бута, а ако някъде ми роди двигателя 1 литър няма да ми свърши особено много работа. Но ако имах повече място сигурно и това щях да имам. 2-3л. вода има + поне 2л за пиене преди всяко пътуване извън града. Тук е мястото да кажа, че гледам да вземам нещичко за хапване - солети, кроасани и тн.. Знам ли де ще замръкна. На кората зад задните седалки целогодишно седи поне един суичър/яке, 1-2 шапки, някакъв чадър се мотка из багажника, едно одеало и един картон, който съм постелил в самия багажник, че често возя разни омазнени части или просто някакви не особено чисти багажи
В мрежичките отстрани имам ВД-40, куфарче с разни инструменти, дето понякога като сменям колите забравям да го взема и ме обсебва рязко притеснение като установя липсата му
В жабката има карта на БГ + карта на София, стойката за телефона, два нови дъждобрана, аналгин
, един 'викторинокс' китайски някакъв, пакетче ядки, зарядно за телефона.. та багажника гледам да е празен, от месец някъде статива на фотоапарата се разнася насам-натам, ама съм го затиснал да не дрънчи 

Колата, която карам е малък хечбек и ги има почти всички от изброените от него. Жилетката, аптечката, пожарогасителя и крика с резервната гума не знам защо изобщо се споменават в темата

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На bear grylls раницата .Плюс резервен двигател с комплект консумативи за пълно обслужване - най добрата комбинация .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Само най- необходимото: гума (резервна), въже, аптечка, пожарогасител, триъгълник, течност на чистачки, спирачна течност, дейонизирана вода, моторно и трансмисионно масло, антифриз,кръстат ключ за гумите, чук, разни секачи, ключове всякакви - 3 комплекта, включително цели комплекти с разни торксове и еврейски звезди, грес, туба с бензин, въдици, найлонови чували, парцали...абе имаше един герой на Гогол, май беше Плюшкин 

Никой не мое ма връне на селу!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
F3P написа:...
Ако обичаш не ми се плюнчи такъв и се успокой малко

Ти ако в Австрия не можеш да намериш сервиз, представям си ако тръгнеш да караш в Русия... Там ще ти трябват само носни кърпички, докато чакаш на някоя отбивка да дойдат и да те "спасят"...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Пълния комплект инструменти на капака на багажника
Аптечка, жилетка, пожарогасител, триъгълник
резервна гума патерица
крик и ключ
Въже за теглене
Кабели за ток
малък компресор на 12 волта надуващ до 2 бара
Пълен к-т резервни крушки за цялата кола
Работни ръкавици
2 подпори за задните гуми
чадър
1л. антифриз готов за употреба.
Гюдерия за бързи-левче автомивки
2-3 чисти парцала
Зимата добавям кутия с вериги и едно одеало.
И тва е абсюлютния минимум. Напълно съм съгласен с колегата F3P.
Несериозно е да имаш баскаса колкото половината багажник, а да нямаш едно въже за теглене ...
Аптечка, жилетка, пожарогасител, триъгълник
резервна гума патерица
крик и ключ
Въже за теглене
Кабели за ток
малък компресор на 12 волта надуващ до 2 бара
Пълен к-т резервни крушки за цялата кола
Работни ръкавици
2 подпори за задните гуми
чадър
1л. антифриз готов за употреба.
Гюдерия за бързи-левче автомивки
2-3 чисти парцала
Зимата добавям кутия с вериги и едно одеало.
И тва е абсюлютния минимум. Напълно съм съгласен с колегата F3P.
Несериозно е да имаш баскаса колкото половината багажник, а да нямаш едно въже за теглене ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тая тема ми напомни да хвърля тва в багажника за всеки случай, че ми стои само на рафтовете