В багажника имам...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: В багажника имам...

Мнение от ивчо » 27 Сеп 2013, 15:19

В тоз ред на мисли :mhihi: -
1238169_635887513118274_2046622054_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 27 Сеп 2013, 15:23

Жилетка, триъгълник, пожарогасител, аптечка, крик, оригиналните инструменти, всичките car care препарати , одеало, 2 връхни дрехи и една крачна помпа. Ама ще си взема един мобилити кит да ми е мирна главата. Останалото ще го оправя каско асистанс-а, нали затова им плащам :dunno:

Аватар

Мнение от F3P » 27 Сеп 2013, 15:41

drago_pavlov написа:......

Банкомат имало навсякъде... Ремонт на място... Турове по 1000км. ги имаш за нещо сериозно... Ще ме умориш от смях- ти да не си бил клоун в цирка и затова да си толкова добър в ръсенето на простотии :?:

ПС: Къде сменяш маслото в БГ и къде се прави това в Австрия примерно :?: В БГ намирам сервиз за 15 минути независимо в кой град съм, в Австрия съм търсил- отне ми 2 часа да стигна до него. И то с навигация- без нея е абсурд. Цената не е важна...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 27 Сеп 2013, 16:07

Как е възможно всяка тема да превръщате в излишни спорове :banghead: :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 27 Сеп 2013, 16:26

Хахаха, погледни на юзъра отгоре мненията:
има 59 страници по 16 мнения, а под ника му пише: мнения 54. Кво искаш - за някои това е начин на живот. 1 от 17 мнения са извън "извън темата" :banghead:

По-темата - наскоро извадих скобите за пружини и шарнири от багажника, че много тежат - всичко останало друго ми е влизало в употреба :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 27 Сеп 2013, 18:04

Най-важното - въже :mhihi: , основни инструменти - чук, тел :mhihi: 3-4 отверки, щанга, ключове, звезди, лули, тресчотка с по-използваните размери камъни, оригиналния крик на колата и още един хидравличен, за кат боклуците - аптечка, ръждив пожарогасител от 80та, жилетки и тн, две резервни 15ки, вода, туба с масло, кутия с разни датчици и дреболии, свещи, бензинови маркучи, крушки, предпазители и тн. Сигурно има и други неща, но не се сещам в момента.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 27 Сеп 2013, 18:05

Толкова народ толкова мнения... Само аз ли си нося тоалетна хартия в колата :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 27 Сеп 2013, 21:30

Тоалетна хартия,ракия и русенско варено :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 27 Сеп 2013, 22:20

К'во го заядохте F3P, ако ще и ремарке с резервни гуми ще си носи, нека не му трябват тия 'боклуци' в багажника никога, но е хубаво да знаеш, че си подготвен за повечко ситуации :) Даже не мисля, че носи кой знае колко много неща.
Колата, която карам е малък хечбек и ги има почти всички от изброените от него. Жилетката, аптечката, пожарогасителя и крика с резервната гума не знам защо изобщо се споменават в темата :shock:. Ква ще е тая евридейка, дето да ги няма :| Въжета мисля имам по всички коли на фамилията, два комплекта кабели за ток има ама втория къде е му е настоящото местонахождение не съм много сигурен :oops: Антифриз мисля да сложа резерва като почне зимния сезон. Масла не си нося, щото нито една от колите не бута, а ако някъде ми роди двигателя 1 литър няма да ми свърши особено много работа. Но ако имах повече място сигурно и това щях да имам. 2-3л. вода има + поне 2л за пиене преди всяко пътуване извън града. Тук е мястото да кажа, че гледам да вземам нещичко за хапване - солети, кроасани и тн.. Знам ли де ще замръкна. На кората зад задните седалки целогодишно седи поне един суичър/яке, 1-2 шапки, някакъв чадър се мотка из багажника, едно одеало и един картон, който съм постелил в самия багажник, че често возя разни омазнени части или просто някакви не особено чисти багажи :roll: В мрежичките отстрани имам ВД-40, куфарче с разни инструменти, дето понякога като сменям колите забравям да го взема и ме обсебва рязко притеснение като установя липсата му :) В жабката има карта на БГ + карта на София, стойката за телефона, два нови дъждобрана, аналгин :), един 'викторинокс' китайски някакъв, пакетче ядки, зарядно за телефона.. та багажника гледам да е празен, от месец някъде статива на фотоапарата се разнася насам-натам, ама съм го затиснал да не дрънчи :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Сеп 2013, 9:08

На bear grylls раницата .Плюс резервен двигател с комплект консумативи за пълно обслужване - най добрата комбинация .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Сеп 2013, 10:40

Само най- необходимото: гума (резервна), въже, аптечка, пожарогасител, триъгълник, течност на чистачки, спирачна течност, дейонизирана вода, моторно и трансмисионно масло, антифриз,кръстат ключ за гумите, чук, разни секачи, ключове всякакви - 3 комплекта, включително цели комплекти с разни торксове и еврейски звезди, грес, туба с бензин, въдици, найлонови чували, парцали...абе имаше един герой на Гогол, май беше Плюшкин :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 28 Сеп 2013, 10:51

F3P написа:...

Ако обичаш не ми се плюнчи такъв и се успокой малко :winky:
Ти ако в Австрия не можеш да намериш сервиз, представям си ако тръгнеш да караш в Русия... Там ще ти трябват само носни кърпички, докато чакаш на някоя отбивка да дойдат и да те "спасят"... :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 28 Сеп 2013, 10:53

Пълния комплект инструменти на капака на багажника
Аптечка, жилетка, пожарогасител, триъгълник
резервна гума патерица
крик и ключ
Въже за теглене
Кабели за ток
малък компресор на 12 волта надуващ до 2 бара
Пълен к-т резервни крушки за цялата кола
Работни ръкавици
2 подпори за задните гуми
чадър
1л. антифриз готов за употреба.
Гюдерия за бързи-левче автомивки
2-3 чисти парцала

Зимата добавям кутия с вериги и едно одеало.

И тва е абсюлютния минимум. Напълно съм съгласен с колегата F3P.
Несериозно е да имаш баскаса колкото половината багажник, а да нямаш едно въже за теглене ...
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Сеп 2013, 11:20

Тая тема ми напомни да хвърля тва в багажника за всеки случай, че ми стои само на рафтовете

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от dubfire » 28 Сеп 2013, 11:39

:mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата