Бизнес идея
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Бизнес идея
Безплатно предоставям една бизнес идея:
1. Имаш 15 000 лева.
2. Решаваш с какво искаш да си изкарваш хляба (и салама).
3. Хващаш се на работата от точка 2, като склоняваш да работиш за минималната заплата (310 лв.).
4. Разделяш 15 000 лева на четири години - по 3 750 лв. на година или по 312,5 лв. на месец върху точка 3.
5. След четвъртата година след като си усвоил/откраднал занаята започваш сам.
6. Изтегляш кредит от 15 000 лв. и действаш - връщане назад няма.
С пари и приказки нищо не става - май само избори се печелят така. Най-важното е да имаш опит.

1. Имаш 15 000 лева.
2. Решаваш с какво искаш да си изкарваш хляба (и салама).
3. Хващаш се на работата от точка 2, като склоняваш да работиш за минималната заплата (310 лв.).
4. Разделяш 15 000 лева на четири години - по 3 750 лв. на година или по 312,5 лв. на месец върху точка 3.
5. След четвъртата година след като си усвоил/откраднал занаята започваш сам.
6. Изтегляш кредит от 15 000 лв. и действаш - връщане назад няма.
С пари и приказки нищо не става - май само избори се печелят така. Най-важното е да имаш опит.
Селото се оказа точно във града
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
за тия пари си правиш некви ефтини цици и джуки, абе прайш си се травестит и хлеба ти е у ръцете...
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Huku написа:за тия пари си правиш некви ефтини цици и джуки, абе прайш си се травестит и хлеба ти е у ръцете...
Все си мисля, че моята идея за фолк-дивите е доста по-конвенционална

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Или да си удължи лангата и да кърти бабите по моретоHuku написа:за тия пари си правиш некви ефтини цици и джуки, абе прайш си се травестит и хлеба ти е у ръцете...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

bum_bum написа:То имаше такива теми и преди.
В общи линии това не са пари за бизнес, иначе всеки втори щеше да е бизнесмен.Вариантите за бизнес с толкова пари за мен са два:
1. Намираш някаква ниша в която можеш да се наместиш с тези пари;
2. Имаш някакви специфични способности, познания, опит които повечето хора не притежават и с тези пари започваш бизнес свързан с тях.
Ако нямаш едно от горните си просто един от стотиците хиляди в България с толкова пари. Т.е. нямаш конкурентно предимство. В тоя случай може и да ги вложиш в нещо, но няма да имаш сигурност и добра печалба. Ще изкарваш да речем 1000лв на месец. Струва ли си? Някои казват- да, работя за себе си. Да работиш за себе си е добре ама поне по моето виждане трябва да изкарваш поне 50% повече пари, отколкото ако ходиш на работа за да си струва.
Ако си просто един работник си от 9 до 6 с обедна почивка и край. Задълженията са ти "а", "б" и "в". Ама че нещо станало, че има някакви проблеми теб бе те боли, ако не ти влиза в задълженията. Чуква 6 часа и ти си заминаваш. Ако искат да седиш си плащат извънредно. Ако си собственик на бизнеса имаш далеч повече ядове и съответно поне според мен заради това трябва да взимаш повече пари. А си направил и вложение.
Аз работя за себе си и първоначалната ми инвестиция беше.. 70лвНо пък имам точка 2 и за това мога да имам подобен бизнес от който за сега да печеля достатъчно добре за да се издържам.
Бате, ако с 15 000 инвестиция правя по 1000 лв. на месец кажи ... ще ти давам част от печалбата....
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Митко Стоянов написа:Или да си удължи лангата и да кърти бабите по морето![]()
![]()
ема тва е сезонен бизнес

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Темата тотално си еба майкат 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
N.Mihaylovski написа:Темата тотално си еба майкат
Ники слагай ключа,че храната се засилва

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4