Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
Най-кофти от цялата случка е че травмата у едно дете след подобно преживяване остава доста трайна.Познат беше арестуван пред детето си,после се оказа грешно описание и неправилен арест,но хлапето вече не понася полицаи и въобще хора в униформи и дори на психолог го водиха.Представям си какво са преживяли тези деца при два последователни умишлени удара и реакцията на майката да се обади за помощ на 112.Не е приятно.
А такива ''спортисти'' е добре да разграничават работата си от цивилния нормален живот.След като са с имиджа на машини за убиване ,би трябвало да осъзнават преимуществата си над обикновените хора и да не използват уменията си за саморазправа.Особено пък семейни с деца.
За едни това е спорт,за други оправдано средство да си изливат агресията над други.Мен лично не могат да ми вдъхнат респект като Ивендър Холифийлд и Майк едно време ,който им е бил фен,мисля ме разбира.Сега всяко назобано и повярвало си хлапе с лош поглед си мисли че е безсмъртно особено тренирайки такъв ''спорт'' и изкуствената аура която се създава около такива занимания е вредна за хора,които смесват професионалния платен бой с дискотечните и улични изяви.
Мисля че след като му е минал афекта на този боец споменаван в тази тема,ще надделее мъжкарското у него и ако се чуства виновен ще се извини на семейството.От това по-благородно няма.
А такива ''спортисти'' е добре да разграничават работата си от цивилния нормален живот.След като са с имиджа на машини за убиване ,би трябвало да осъзнават преимуществата си над обикновените хора и да не използват уменията си за саморазправа.Особено пък семейни с деца.
За едни това е спорт,за други оправдано средство да си изливат агресията над други.Мен лично не могат да ми вдъхнат респект като Ивендър Холифийлд и Майк едно време ,който им е бил фен,мисля ме разбира.Сега всяко назобано и повярвало си хлапе с лош поглед си мисли че е безсмъртно особено тренирайки такъв ''спорт'' и изкуствената аура която се създава около такива занимания е вредна за хора,които смесват професионалния платен бой с дискотечните и улични изяви.
Мисля че след като му е минал афекта на този боец споменаван в тази тема,ще надделее мъжкарското у него и ако се чуства виновен ще се извини на семейството.От това по-благородно няма.
- znainainai
- Потребител
-
Много ще ми е интересно ако на теб два пъти ти влезнат в багажника изкарат акъла на двете ти деца и жена ти как ще реагираш? Нито мен познаваш нито Добрин за който си залагам главата че е човек и пич от всякъде и винаги готов да помогне. И пак питам след като тойотата е със десен волан и е по-висока как е видял че има втори мъж в пасата? Защитникът на Емил Захариев Самуилов - ММА каза че "адвоката бил от Мартен" е адвоката е от Мартен толкова колкото и аз съм собственик на Microsoft. Та при цялото ми уважение не можеш да квалифицираш хората без да ги познаваш. Закона умишлено съм го цитирал дословно и за протокола имам златен талон ако не знаеш какво е поинтересувай се.
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Кофти случка
((
Децата страдат от глупоста и простотията на безрасъдните и нездържани участници по пътищата ...

Децата страдат от глупоста и простотията на безрасъдните и нездържани участници по пътищата ...

- zxsport
-
Случката е "кофти" и дано се разберат по живо по здраво! Който и да е сгрешил, ако го осъзнае навреме ще му прави чест да се извини и да внимава занапред.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Обаче веднага ме нападнаха спамъри разни в гоуф форума..
от 1000 кладенци вода вадят.. Има си следователи, експертизи така че хората вместо да пишат историйки във форума ще си свършат работата.. Ще се разбере кой крив кой прав понеже има много неизвестни..

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4