Как няколко ентусиаста спасиха човек...
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Браво на вас момчета !!!! Горд съм ,че познавам такива хора като вас .Дано всеки си вземе поука от случая.
Единият от починалите (дядо,баба и внуче ) беше от най добрите приятели на баща ми . Лека му пръст . И на най големият си враг не пожелавам да види гледката с 3 ковчега в домът си.
GECATA BMW написа:Браво момчета![]()
На тръгване от пистата с Гарев също се натъкнахме на жестока катастрафа станала до село Баня секунди преди ние да пристигнем
Волво ХС 90 и Опел Кадет. Намяше нито полиция нито линейка само екип на Аварийна служба ние спряхме и няма да казвам колко коли подминаха без дори да намалят.Хората от волвото бяха само с уплаха но в опела имаше четирима затиснати души в безсъзнание.След около 5 минути доиде полиция и линейка. Ние питахме дали можем с нещо да помогнем но за съжаление беше късно за хората от опела. За 10 минути оспахя да извадят само един човек мъртъв от задната седалка цялата предница на опела беше влязла вътре в купето и двамата мъже отпред бяха жестоко премазани.
Лекарите само констатираха смърта на извадените хора от опела.
Снимки няма да ви дам защото сърце неми даде даси взема фотоапарата от колата не пожелавам на никой да види това на което бях свидетел аз![]()
![]()
Единият от починалите (дядо,баба и внуче ) беше от най добрите приятели на баща ми . Лека му пръст . И на най големият си враг не пожелавам да види гледката с 3 ковчега в домът си.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Re: Êàê íÿêîëêî åíòóñèàñòà ñïàñèõà ÷îâåê...
Áðàâî,òî òîâà ÷îâåê èëè ãî ïðèòåæàâà,èëè íå-ÁÐÀÂÎ ÍÀ ÂÀÑ !!!!! 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- gulle
- Потребител
-
- Кара: Е34 520
- Мечтае да кара: ALPINA B5 Touring
супер сте и благодаря че ви има.преди 1.5 г. такива добри хора като вас,ми помогнаха като се запалих на магистралата след Ябланица.пожарникарите доидоха след 3(три) часа,само с протоколи да опишат случая,поне да носиха вода да пия,ама не
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Миналата година се пребирах от последни Божур , на 31 октомври. На Сливен пред мене Камион пука гума и блъска насрещно движещата се кола - Джип Аро (на никои не му пожелавам да си купи такъв ковчег) Джипа беше станал на размазано шаси, двигател , каросерия аве общо взето няма такава катастрофа. Това е един от наи натоварените пътища в България. Спрях само АЗ !!! Хората от камиона бяха с много травми, а пича от Джипа . Не успях да разбера как беше излезнал от ламарините , явно паднал при удара. 25 мин НЕ можах да се свържа с 166 , 150 , 160 и накрая звънях като лудна *88 където 1вия път си помислиха че си прая ташак
Звънах от там ме прехвърлиха на оператора , докато говорих с отговорника на дежурни .... през това време му държах главата на тоя от джипа неподвижна. След 2-3 мин ми звъна дежурната и ми каза че полицията и линеиката са на път . След 1 мин вече имаше 2 линеики и една патрулка. Инцидента става м/у входа и изхода на Сливен , демек на ОКОЛОВРЪСТНОТО ИМ.
Никои не спря за 30мин
Евала че живея в такава държава . ГОРД СЪМ ЧЕ ТАКА СА МЕ ВЪЗПИТАЛИ , ДА ПОМАГАМ НА ДРУГИТЕ В ТЕЖКИ СЛУЧАИ 

Никои не спря за 30мин

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5