Заварка на диференциал за зимата ???
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Re: Заварка на диференциал за зимата ???
Също карам на заварен и то само зимата. Окачването е на кокал, гумите са ТОП и смело с тая добавка отпред мога да се цаня в пътното за снегорин
. Не знам какво толкова плюете по "заварката", но за мен лично друг вариант няма. Колата е доста коварна и винаги си имам едно наум, не съм качил "заварения" за да съм най-големия на пътя през зимата, а защото живея в едно село до София и виждаме снегорин само по телевизията. Към автора-Ако нямаш опит по-добре не заварявай и наистина сега не е момента да се учиш на това поведение
Ако толкова ти се "лъзга" натегни си ръчната, намери си плац(без коли) и си "лъзгай" с отоворения. И да камшици не прави като с отворения, ама си има други кофти моменти различни от това с 100-тин км. да ти тръгне задницата 

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Как пък инжинерите от БМВ, не са сетили за толкова години иновативно мислене, че една проста заварка на дифа е много по-добре от всякакви там шперове, asc, asc+t и xdrive
Тва с непроходимостта със задно и налагането на заварка на дифа говори по-скоро, че има проблемна гарнитура ... между волана и шофьорската седалка.
Идват светли празници, колеги. Аз както и хиляди други хора ще сме по пътищата тези дни, прибирайки се при семействата си.
Нека не помрачаваме коледата или старта на новата година на близките, приятелите и роднините - както нашите, така и на хората които се движат около нас с необмислени, неадекватни и инфантилни действия и решения. Весели празници

Тва с непроходимостта със задно и налагането на заварка на дифа говори по-скоро, че има проблемна гарнитура ... между волана и шофьорската седалка.

Идват светли празници, колеги. Аз както и хиляди други хора ще сме по пътищата тези дни, прибирайки се при семействата си.
Нека не помрачаваме коледата или старта на новата година на близките, приятелите и роднините - както нашите, така и на хората които се движат около нас с необмислени, неадекватни и инфантилни действия и решения. Весели празници

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И в Голф форума могат само да ни завидят на изобретателноста. 

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4