Заварка на диференциал за зимата ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Re: Заварка на диференциал за зимата ???

Мнение от M.Velichkov » 21 Дек 2012, 11:47

Също карам на заварен и то само зимата. Окачването е на кокал, гумите са ТОП и смело с тая добавка отпред мога да се цаня в пътното за снегорин :mhihi: . Не знам какво толкова плюете по "заварката", но за мен лично друг вариант няма. Колата е доста коварна и винаги си имам едно наум, не съм качил "заварения" за да съм най-големия на пътя през зимата, а защото живея в едно село до София и виждаме снегорин само по телевизията. Към автора-Ако нямаш опит по-добре не заварявай и наистина сега не е момента да се учиш на това поведение :yes: Ако толкова ти се "лъзга" натегни си ръчната, намери си плац(без коли) и си "лъзгай" с отоворения. И да камшици не прави като с отворения, ама си има други кофти моменти различни от това с 100-тин км. да ти тръгне задницата :yes:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 21 Дек 2012, 23:18

Как пък инжинерите от БМВ, не са сетили за толкова години иновативно мислене, че една проста заварка на дифа е много по-добре от всякакви там шперове, asc, asc+t и xdrive :winky:

Тва с непроходимостта със задно и налагането на заварка на дифа говори по-скоро, че има проблемна гарнитура ... между волана и шофьорската седалка. ;)

Идват светли празници, колеги. Аз както и хиляди други хора ще сме по пътищата тези дни, прибирайки се при семействата си.
Нека не помрачаваме коледата или старта на новата година на близките, приятелите и роднините - както нашите, така и на хората които се движат около нас с необмислени, неадекватни и инфантилни действия и решения. Весели празници :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Дек 2012, 23:26

И в Голф форума могат само да ни завидят на изобретателноста. :dummy:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата