Себастиан Фетел шампион за 2012

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Себастиан Фетел шампион за 2012

Мнение от bum_bum » 26 Ное 2012, 22:10

За катастрофата в началото единствено Фетел си беше виновен, колкото и да го харесвам и аз не мога да си кривя душата. А и Уебър не знам за какво се бореше там ама много кофти му се нареди на старта. За разлика от Маса, който затвори Уебър за да може Алфонс да ги изреже и двамата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92
Мечтае да кара: WSBK

Мнение от Kalin Kulev » 26 Ное 2012, 22:28

Уебър цял сезон недоволства от напълно заслужената си (не в живота, а само в този сезон :)) роля на втори пилот и в първия завой сякаш си го върна... А Маса, който имаше много повече основание да не се грижи за съотборника си, а да си гледа състезанието пред родната публика, беше най-мечтания съотборник! Няколко пъти помогна много на Алонсо, а по едно време откровено бавеше задните, като се моташе пред тях, за да вземе испанеца безопасна дистанция... Цялата тая негова роля, по принцип не е от нещата, които харесвам, но вече толкова съм свикнал със гледката в света на Ф1, та даже вече не ме и дразни!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Ное 2012, 22:42

bum_bum написа:За катастрофата в началото единствено Фетел си беше виновен, колкото и да го харесвам и аз не мога да си кривя душата. А и Уебър не знам за какво се бореше там ама много кофти му се нареди на старта. За разлика от Маса, който затвори Уебър за да може Алфонс да ги изреже и двамата.

:kuku: Бруно Сена го бутна отзад и го завъртя.
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 26 Ное 2012, 22:56

За мен беше състезателен инцидент
http://vbox7.com/play:73948f0f40 http://www.youtube.com/watch?v=pyP3hbjuhjI
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 26 Ное 2012, 23:02

audi_rulzzz написа:Фетел изобщо не е велик пилот.Велик пилот е когато трябва да изпреварва рибите... когато трябва да се състезава с добрите е лайно некадърно

типично изказване на (г)АЛ(ф)ОНСО фен.
Фетел на няколко пъти през сезона започваше последен и стигаше до подиума (Абу даби), както и в последното когато го бутна Сена. Да не говорим колко пъти би алонсо в преки двубой. Това може да го постигне само велик шампион. (Шумахер го е правил и той не веднъж). Алонсо ако беше толкова добър щеше да е дал на инженерите feedback който да им помогне да му направят по-бърза кола. И в Макларън като беше цяла година хленчеше че не е пилот номер едно, а в същото време Хамилтън като дебютант го отвяваше винаги.
Фетел още докато караше за БМВ-Заубер си пролича че е най-големия талант който този спорт е виждал.
Да не говорим за рекордите които има и то не само с Ред бул. С БМВ става най-младия пилот записвал точка в историята на Формула 1. На другата година става най-младия пилот печелил пол позишън и в последствие състезание от формула 1 (рекорд държан от алонсо до тогава). През 2010 става най-младия световен шампион. А сега е най-младия трикратен световен шампион и с това се сещаш колко други велики шампиони задминава.
В която и кола да седне тва момче, той винаги ще е сред първите защото знае как да подаде правилната информация на инженерите. Качество което само Кими има сред другите пилоти.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Ное 2012, 0:18

ineedmoney написа:В която и кола да седне тва момче, той винаги ще е сред първите

E, чак толкова няма как да е. Но ако например седне в началото на сезона в болид на HRT например в края на сезона болида ще е конкурентен на Ферари, МакЛарън и Ред Бул и като нищо да е записал някоя и друга победа. А втората година вече да се бори за шампионска титла. Аз лично тва очаквам от Кими през 2013. Гледа ми се Фетел vs. Кими следващата година :twisted: Въпреки, че пак ще съм за Фетел и Ред Бул по принцип :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 27 Ное 2012, 1:15

xpl0d написа:... Гледа ми се Фетел vs. Кими следващата година :twisted: ...

А дано, ама тогава ще залагам на Кими :winky:

Кими да влезе във форма и Лотус да засилят колата, Грожан да се научи как да НЕ блъска другите, Перес да свикне с Макларъна и да се сработи с екипа, РедБул са си бързи, остава само Маса да се амбицира да кара и Бътън да живне малко и хАлонсо ще го уволнят поради очевадна некадърност- за горкия ще е постижение ако успее да се докопа до повече от 10 точки :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 27 Ное 2012, 9:20

Цялото това противоречие относно качествата на Фетел идва от това,че добрата техника не му позволява да има конкурент с който цял сезон да карат гума до гума.
При неговите титли реално не е имал здрава битка,не е имало борба в която да докаже качествата си.
Няма и помен от войните по пистата от преди 10 15 години,като Шуми и Хакинен,Шуми и Монтоя,Шуми и Алонсо,още по-малко пък Сена и Прост.
Ей това му липсва на Фетел - конкуренцията.
И не защото никой пилот не се доближава до него по качества(напротив) а защото колата му наистина е много по-добра от всички останали.
Общо взето тоя сезон беше хаус,Пирели смениха значението на думата състезание.
За да се състезава един пилот трябваше да не е толкова добър самия той,а просто в отбора да са добри математици.
Не може цяло състезание да пазиш гуми и да не смееш да настъпиш газта щото същите ще станат на мармалад.
Може и да е трикратен шампион но ... някак си много му се суха биографията до момента.
А и специално тоя сезон се видя,че всеки на грида може да спечели състезание,така че според мен не е до пилотски качества.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от Centurione » 27 Ное 2012, 9:44

Binev_OuT написа:Общо взето тоя сезон беше хаус,Пирели смениха значението на думата състезание.
За да се състезава един пилот трябваше да не е толкова добър самия той,а просто в отбора да са добри математици.
Не може цяло състезание да пазиш гуми и да не смееш да настъпиш газта щото същите ще станат на мармалад.
Може и да е трикратен шампион но ... някак си много му се суха биографията до момента.
А и специално тоя сезон се видя,че всеки на грида може да спечели състезание,така че според мен не е до пилотски качества.

Колега, тук си изключително прав! От Пирели направо се подиграха със състезанието, а да не говорим за идиотските правила да караш с гуми от квалификацията...
Live forever or die trying

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Ное 2012, 10:59

Е то преди години, нямаха право да сменят гуми :mhihi:

Искрено ше се кефа догодина Райконен да разплаква ревльо...че има много да му връща..
А на Фетел, дано да стане 8 кратен...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Ное 2012, 11:18

Binev_OuT написа:.......
.....

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Та той е САМО на 25 години бре,вие какво очаквате,да е летял в космоса и да има 4 развода ,за да не му е толкова суха :shock:
За 6 години в кервана, 3 пъти е шампион и това ако е "суха" биография ,здраве му кажи :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Ное 2012, 12:22

xpl0d написа: :kuku: Бруно Сена го бутна отзад и го завъртя.

http://www.youtube.com/watch?v=pyP3hbjuhjI дали? ;) Фетел просто не го видя и затвори завоя прекалено много. Сена нямаше как да спре и се натресе в него. Напълно го разбирам де, напрежението е било огромно и след педерастията на Уебър на старта едва ли му е било леко.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Ное 2012, 12:45

Абсолютно Фетел затвори завоя пред Бруно,защото не го видя ,при условие,че по външната треактория беше свободно... Негова грешка,за която си плати с последното място ,но се измъкна мъжки от "фалстарта" на състезанието...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 27 Ное 2012, 23:24

plradev написа:
Binev_OuT написа:.......
.....

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Та той е САМО на 25 години бре,вие какво очаквате,да е летял в космоса и да има 4 развода ,за да не му е толкова суха :shock:
За 6 години в кервана, 3 пъти е шампион и това ако е "суха" биография ,здраве му кажи :kuku:

Знаеш ли какво имам в предвид?
Биографията му е нещо от сорта на...
Австралия 2011 - пол - победа
Бахрейн 2011 - пол - победа
Е все пак има и някои яки неща,примерно Монреал 2011 последния завой преди последния шикан на последната обиколка :mhihi:
За трите му запомнящи се сезона има 3 запомнящи се ситуации:
Турция 2010 - най-некадърната маневра която съм виждал
Канада 2011 - изтърва победата след загуба на контрол
Монца 2011 - изпреварването му срещу Алонсо наистина беше голяма работа :clap:
Това имам в предвид .Но както каза има поне още 10 сезона - да е жив и здрав да печели още титли и да става по-добър,просто моето мнение за него е че не е най-добрия карач.
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 27 Ное 2012, 23:30

Е сега като се замисля какво помня от кариерата на Шумата се сещам основно за избутани противници, умишлени удари решили титлата и други ку*венски номера- не че няма и запомнящи се битки и изпреварвания, но лошото надделява. На тоя фон- по-добре да му е скучна биографията на Фетел.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата