Моторно масло K-CLASSIC

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Моторно масло K-CLASSIC

Мнение от Eмилио Димитров » 16 Окт 2012, 23:40

абе нека си сипе К-Класика, ще сподели как е после, марка си е, сега гризкам некви тунквани пурички К-Класик, мега яки.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 16 Окт 2012, 23:51

Eмилио Димитров написа:абе нека си сипе К-Класика, ще сподели как е после, марка си е, сега гризкам некви тунквани пурички К-Класик, мега яки.

Защо винаги като се пусне тема се почва философстването... Не съм казал, че ще си го сипя, просто питам хората, които са по запознати. Ако бях решил да си го сипя, щях да го купя още когато бях там. За класика се разбра вече, интересува ме това IGNAT :roll: естествено, че тези масла не се сипват на читави и нови коли, става въпрос за 23 годишна е30-ка, но естествено не ми трябва пълен боклук масло, за това ви питам. Мога да дам до макс 50 лв.
zxsport написа:Пичага, живееш в София - писах ти вече - отиваш в Радиал (под моста Чавдар или другаде) даваш талона на колата и ти дават поне 5 различни (ценово) оферти ...
Аз лично там си сменям маслата 10+ години и нямам забележка ...

Да, за което ти благодаря. Това масло е 5 литра, уж е по-скъпо от bmw а и все пак е в опаковка а това за което ми каза е наливно за това малко се колебая и ще видим, има още малко време за това питам тук хората, които са по-наясно от мен да помогнат. :yes:
Изображение Изображение Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 17 Окт 2012, 0:15

kokala написа:Да, за което ти благодаря. Това масло е 5 литра, уж е по-скъпо от bmw а и все пак е в опаковка а това за което ми каза е наливно за това малко се колебая и ще видим, има още малко време за това питам тук хората, които са по-наясно от мен да помогнат. :yes:

Пичага, гледам че си недоверчив - разгледай изброените в темата "масларници" и тогава избери ....
Последна промяна zxsport на 17 Окт 2012, 9:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 17 Окт 2012, 0:28

защото да питаш за масло с неясен произход с марка де я слагат от кауфланда на хляб от 30ст, какво очакваш, да ти кажат всички - това е най-доброто масло. същото да питаш да си вземеш оригинален адидас от илиенци, Босс парфюм от лъвов мост,единичка презерватив от нон-стопа...и т.н. и т.н. хората ти казаха доста мнения положителни. информация за разни масла има доста.

мнението не го считай за упрек и не се засягай :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokala » 20 Окт 2012, 23:30

Четох разни мнения за масло Gulf 10w40 има хора, които доста го хвалят, гледам обаче, че е холандско... :dunno:

User
Аватар

Мнение от b00st » 21 Окт 2012, 0:37

Ходи и си купи една приста, мисля най-добре ще направиш. Одобрено е от мерцедес, като търсиш евтино и оригинално масло.
http://bevo.mercedes-benz.com/bevolisten/229.1_de.html

Аватар

Мнение от F3P » 21 Окт 2012, 9:19

kokala написа:... Мога да дам до макс 50 лв....

Добре де, за 50лв. спокойно си взимаш 5л. прилично масло- я Тотал, я Мобил1, я Елф, та дори и БМВ маслото е около 10-11лв. на литър + още много марки. В общи линии почти всяко масло 10-40 ти е в бюджета. Тоест стига дъртата баба да се задоволява с 5л. масло нямаш грижи да сложиш нещо прилично и да се включиш в 50лв.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Audi 80 abt

Мнение от batyaro » 24 Ное 2012, 17:18

Здравейте.
Аз карам с такова,вече месец,към 500-600 км.От начало имах доста резерви и затова питах в кауфланд,кой го произвежда,казаха,че е този http://poweroil.de/.И на тубата пише,че е този производителя.Poweroil пък вземат базови масла от две рафинерии в Германия,от тази в Салцберген и в от друга в Хамбург-Нойхов.Тези две рафинерии пък,произвеждат масла за Бритиш петролиум и са били част от групата на БП до 1994 г.И до сега правят масло за тях,основно за Арал.Произвеждат също и за Мерцедес-Бенц,оригинално моторно масло.Оригиналното масло на БМВ,е произведено от БП,така пише на тубата.Кастрол също са част от БП и най-големия им завод за масло е в Германия,по техни данни.Накрая да не излезе,че кауфланд,арал,алпин,БП виско,кастрол,оригиналното масло на БМВ,МБ И ФАУВЕ са правени в един завод,но излизат с доста различна цена,колкото и да е невероятно. И аз останах,като ударен с кривата лопата,но като поразрових из чичо гугъл и си излезе баш така.Абе луда работа. :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokala » 24 Ное 2012, 20:39

Не знам... аз си взех вече масло.
Благодаря на b00st, че ме уреди с масло на малко по-тънкана. :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 26 Ное 2012, 14:37

тва К - класик е сертифицирано от Бенц. не знам как не съм видял темата по - рано, да звема и аз една тубичка на промоция :evil:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

Предишна

Назад към Извън Темата