Моторно масло K-CLASSIC
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Моторно масло K-CLASSIC
абе нека си сипе К-Класика, ще сподели как е после, марка си е, сега гризкам некви тунквани пурички К-Класик, мега яки.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Eмилио Димитров написа:абе нека си сипе К-Класика, ще сподели как е после, марка си е, сега гризкам некви тунквани пурички К-Класик, мега яки.
Защо винаги като се пусне тема се почва философстването... Не съм казал, че ще си го сипя, просто питам хората, които са по запознати. Ако бях решил да си го сипя, щях да го купя още когато бях там. За класика се разбра вече, интересува ме това IGNAT

zxsport написа:Пичага, живееш в София - писах ти вече - отиваш в Радиал (под моста Чавдар или другаде) даваш талона на колата и ти дават поне 5 различни (ценово) оферти ...
Аз лично там си сменям маслата 10+ години и нямам забележка ...
Да, за което ти благодаря. Това масло е 5 литра, уж е по-скъпо от bmw а и все пак е в опаковка а това за което ми каза е наливно за това малко се колебая и ще видим, има още малко време за това питам тук хората, които са по-наясно от мен да помогнат.

- zxsport
-
kokala написа:Да, за което ти благодаря. Това масло е 5 литра, уж е по-скъпо от bmw а и все пак е в опаковка а това за което ми каза е наливно за това малко се колебая и ще видим, има още малко време за това питам тук хората, които са по-наясно от мен да помогнат.
Пичага, гледам че си недоверчив - разгледай изброените в темата "масларници" и тогава избери ....
Последна промяна zxsport на 17 Окт 2012, 9:41, променена общо 1 път
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
защото да питаш за масло с неясен произход с марка де я слагат от кауфланда на хляб от 30ст, какво очакваш, да ти кажат всички - това е най-доброто масло. същото да питаш да си вземеш оригинален адидас от илиенци, Босс парфюм от лъвов мост,единичка презерватив от нон-стопа...и т.н. и т.н. хората ти казаха доста мнения положителни. информация за разни масла има доста.
мнението не го считай за упрек и не се засягай
мнението не го считай за упрек и не се засягай

- kokala
- младши ентусиаст
-
Четох разни мнения за масло Gulf 10w40 има хора, които доста го хвалят, гледам обаче, че е холандско...

Ходи и си купи една приста, мисля най-добре ще направиш. Одобрено е от мерцедес, като търсиш евтино и оригинално масло.
http://bevo.mercedes-benz.com/bevolisten/229.1_de.html
http://bevo.mercedes-benz.com/bevolisten/229.1_de.html
kokala написа:... Мога да дам до макс 50 лв....
Добре де, за 50лв. спокойно си взимаш 5л. прилично масло- я Тотал, я Мобил1, я Елф, та дори и БМВ маслото е около 10-11лв. на литър + още много марки. В общи линии почти всяко масло 10-40 ти е в бюджета. Тоест стига дъртата баба да се задоволява с 5л. масло нямаш грижи да сложиш нещо прилично и да се включиш в 50лв.
Здравейте.
Аз карам с такова,вече месец,към 500-600 км.От начало имах доста резерви и затова питах в кауфланд,кой го произвежда,казаха,че е този http://poweroil.de/.И на тубата пише,че е този производителя.Poweroil пък вземат базови масла от две рафинерии в Германия,от тази в Салцберген и в от друга в Хамбург-Нойхов.Тези две рафинерии пък,произвеждат масла за Бритиш петролиум и са били част от групата на БП до 1994 г.И до сега правят масло за тях,основно за Арал.Произвеждат също и за Мерцедес-Бенц,оригинално моторно масло.Оригиналното масло на БМВ,е произведено от БП,така пише на тубата.Кастрол също са част от БП и най-големия им завод за масло е в Германия,по техни данни.Накрая да не излезе,че кауфланд,арал,алпин,БП виско,кастрол,оригиналното масло на БМВ,МБ И ФАУВЕ са правени в един завод,но излизат с доста различна цена,колкото и да е невероятно. И аз останах,като ударен с кривата лопата,но като поразрових из чичо гугъл и си излезе баш така.Абе луда работа.
Аз карам с такова,вече месец,към 500-600 км.От начало имах доста резерви и затова питах в кауфланд,кой го произвежда,казаха,че е този http://poweroil.de/.И на тубата пише,че е този производителя.Poweroil пък вземат базови масла от две рафинерии в Германия,от тази в Салцберген и в от друга в Хамбург-Нойхов.Тези две рафинерии пък,произвеждат масла за Бритиш петролиум и са били част от групата на БП до 1994 г.И до сега правят масло за тях,основно за Арал.Произвеждат също и за Мерцедес-Бенц,оригинално моторно масло.Оригиналното масло на БМВ,е произведено от БП,така пише на тубата.Кастрол също са част от БП и най-големия им завод за масло е в Германия,по техни данни.Накрая да не излезе,че кауфланд,арал,алпин,БП виско,кастрол,оригиналното масло на БМВ,МБ И ФАУВЕ са правени в един завод,но излизат с доста различна цена,колкото и да е невероятно. И аз останах,като ударен с кривата лопата,но като поразрових из чичо гугъл и си излезе баш така.Абе луда работа.

- kokala
- младши ентусиаст
-
Не знам... аз си взех вече масло.
Благодаря на b00st, че ме уреди с масло на малко по-тънкана.
Благодаря на b00st, че ме уреди с масло на малко по-тънкана.

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
тва К - класик е сертифицирано от Бенц. не знам как не съм видял темата по - рано, да звема и аз една тубичка на промоция 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4