Последното нещо което си купихте и НЕ сте доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330 CI + e36 M3
Мечтае да кара: e30 M3

Re: Последното нещо което си купихте и НЕ сте доволни?

Мнение от AMERICANO » 25 Юни 2014, 8:08

Тракинга и е гаден, не можах да свикна с нея и я махнах. Не съм и първия който има проблем с тая мишка. Взех си м325
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 20 Окт 2014, 7:46

Изображение Никак не съм доволен. Дрънкат като тигани :dunno: Може би не са за Е36

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 26 Окт 2014, 17:01

rhase написа:Никак не съм доволен. Дрънкат като тигани :dunno: Може би не са за Е36

Съсипа ме от смях, колега :lol: :lol:

В "контра" темата имаше една прехвалена майонеза Vita Dor. Аз като фен на майонезата я търсих 2 месеца и я намерих в Лидъл - пълен боклук, даже на горчица бие по едно време.

Също всеки път когато си купя българска бира, се преебвам супер здраво.... с изключение на Бургаското ... ма го няма по шопско деееба.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 27 Окт 2014, 11:51

Venko написа:
rhase написа:Никак не съм доволен. Дрънкат като тигани :dunno: Може би не са за Е36

В "контра" темата имаше една прехвалена майонеза Vita Dor. Аз като фен на майонезата я търсих 2 месеца и я намерих в Лидъл - пълен боклук, даже на горчица бие по едно време.

Също всеки път когато си купя българска бира, се преебвам супер здраво.... с изключение на Бургаското ... ма го няма по шопско деееба.

От ''ЛИДЪЛ'' за кучето ми храна даже не купувам :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е91 m57tu2

Мнение от driftline » 30 Окт 2014, 22:37

Хот дог от Фантастико.Точно 2 хапки и замина на едно улично куче.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 31 Окт 2014, 2:59

Venko написа:

Колега преди малко си направих хот дог с кетчуп на олинеза и въпросната майонеза от ЛИДЛ на Vita dor,и ми се стори познато името когато прочетох поста ти та отидох до кухнята и гледам Vita dor,честно казано на мен си ми харесва :dunno:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 14 Ное 2014, 15:38

deyan-enchev написа:Имитационни патрони 12 калибър - за освобождаване на напрежението в пружината. Изключително съм доволен, защото вече няма да ползвам гилзи за целта, а пружинка.

Изображение

Ей тия боклучета изкараха 15-20 "счупвания" на пушката и единия стана на парчета ...
Вероятно ще търсим по-качествени.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 17 Ное 2014, 17:52

Явно съм влязал в някаква серия :mhihi:

Следния УРЕД ЗА РАЗПАЛВАНЕ ... разпали точно 10 кила дървени въглища и се поразду лекичко. Това само по себе си не е проблем, ама решетката която е на дъното му и има цел да държи въглищата на правилното място, взе да пада. Оправихме я колкото да изкараме уикенда .. ама не е сериозно.

При внесената рекламация в Баухаус (цената на туй чудо е 39.30 лв.) - след експертиза ми беше казано, че вътре сме палили "огън" а целта на уреда била да се ползва за въглища :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз не успях да убедя въглищата да не се подчиняват на химическите реалции тип горене с пламък ... та поисках писменно становище на "експерта" - утре би трябвало да е готово, че да го занеса до КЗП :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 07 Яну 2015, 17:37

Купих си онлайн фоторамка HAMA 95279. Пристигна, отварям, пускам - никой, ни вопъл ни стон. :conf: :conf: Кеф! Пращам обратно 2-3 дена, чакане, заменят я с нова. Пускам новата - работи, качих снимки ала-бала. На другия ден гледам черен екрана! :shock: :shock: :shock: И тая умряла, няма такъв боклук. Айде пак, пращам я обратно - от сервиза казват дефектна и тая. Категорично отказах да ми пращат трета. Сега си избрах друга фоторамка пак от тях. На 8.12 я напазарих първата, един месец вече глупости и у нас рамка няма. :censored: :censored:
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 09 Яну 2015, 17:55

Днес за последно си купих от "печения на място" хляб на Била.
Пробвал съм всякакви франзели, багети, питки ......, винаги падат в стомаха като камък и не мърдат от там поне 24ч.

Но днес казах СИКТИР и повече няма да ги бутна!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Яну 2015, 18:36

Venko написа:Днес за последно си купих от "печения на място" хляб на Била.
Пробвал съм всякакви франзели, багети, питки ......, винаги падат в стомаха като камък и не мърдат от там поне 24ч.

Но днес казах СИКТИР и повече няма да ги бутна!

Всичко приготвено в супермаркетите е ужасно и направено от залежали суровини.
Можеш да си представиш кебапчетата във фантастико от какво са и защо се носи такава воня от тях. Аз лично щях да повърна от миризмата им няколко пъти, преди да спра да го посещавам този магазин изобщо. :kuku:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 09 Яну 2015, 18:59

Затова машината за хляб и спри градо. Откакто подарих такава на родителите ми за коледа, баща ми всеки ден си прави и играе.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Яну 2015, 19:00

Kroki написа:Затова машината за хляб и спри градо. Откакто подарих такава на родителите ми за коледа, баща ми всеки ден си прави и играе.

Около нас има няколко пекарни, не се оплаквам изобщо. Отделно има по-малки квартални магазини - текучество на стоката има, нищо не застоява почти. ;)

Извинявам се за офтопика, просто ми е писнало да ми продават боклуци, и да си мислят че ще мине номера, при положение че имам силно обоняние. :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 09 Яну 2015, 23:33

Kroki написа:Затова машината за хляб и спри градо. Откакто подарих такава на родителите ми за коледа, баща ми всеки ден си прави и играе.

Баща ми подари на майка ми хлебопекарна за Коледа и честно казано от две, три седмици не съм ял по-добър хляб от домашния..
Като минус - за направата на един хляб са нужни около три часа.. За да втаса тестото, чиито съставки си изсипал в пекарничката по-рано.

Онтопик:
Миналата година си купих средновисоки обувки/маратонки на adidas и за 12-13 месеца дясната се разлепи почти цялата, а са много хубави като модел.
Нещо не мога да случа на хубави обувки..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 27 Яну 2015, 13:43

Луканков салам от кауфланф отврат

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата