Избор на гуми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Избор на гуми

Мнение от Club BMW » 11 Апр 2012, 19:52

И аз съм доволен от този модел на Toyo Proxes T1R.
За цена/качество са идеални.

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 11 Апр 2012, 21:27

2 броя 215/40/17 и 2 броя 235/40/17 пътуват към мен.

KUMHO ESCTA LE KU39 беше окончателният ми избор.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sea Eagle » 12 Апр 2012, 0:18

Относно избора за евридейката, един глас за Dunlop SP Streetresponse- а.
И преди да стане ''въпрос'' - не, не съм я карал. Имах Dunlop SP Sport 2000E (същия размер като този който си посочил) и бях доста доволен. Нямах никакви забележки към нивото на шума, нито към възможностите им за (екстремно) спиране.
Издържаха бая км. въпреки уж високото съпротивление при търкаляне характерно за вс. DUNLOP-ки.
Ако държиш да си купиш някоя от точно тези 3 марки/модели, няма спор Dunlop SP си е име, бас държа обаче ще и като цена ще са най-нагоре. (Стравнено с другите 2 )

:OT: След Dunlop SP-то си купих (нови) Bridgestone Turanza ER300, :yes: Гума която нямаш в класацията си, но ти я препоръчвам. Супер доволен бях от устойчивоста им на аквапланинг, и бяха тихички. ;) Износваха се равномерно, гладко, без шупли, ронене,смачкане на ръбовете или напукване. Мнението ми е, мн високо за качеството им, въпреки че бързичко (според мен) се износваха.. за 22хил.км, изчерпаха около 60% от ресурса си. Не можах да вида колко км. ще изкарат до края, - открадаха ми ги с джантите (звезда 7 лъча :banghead: ) (195/60/15 бяха)

Falken-а не ти го препоръчвам, познат ми разправя гадни впечетления, инъче като цена дори не съм се интересувал как са, може и изгодни да са.. :dunno:

BF Goodrich G-Grip-а според мен не е лоша, преди време се бях интересувал от нея, в общи линии хубави неща четох по ревютата за таи гума. По-горе някой каза нещо за ръбовете, остротата на грайфера или нещо такова - това го чух за първи път.
Успех с избора, каквито и гуми важното е да не ги поставяш на границите на възможностите им.
Ае, че много дълго стана.. :mhihi:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 12 Апр 2012, 10:56

Sea Eagle написа:Относно избора за евридейката, един глас за Dunlop SP Streetresponse- а.
И преди да стане ''въпрос'' - не, не съм я карал. Имах Dunlop SP Sport 2000E (същия размер като този който си посочил) и бях доста доволен. Нямах никакви забележки към нивото на шума, нито към възможностите им за (екстремно) спиране.
Издържаха бая км. въпреки уж високото съпротивление при търкаляне характерно за вс. DUNLOP-ки.
Ако държиш да си купиш някоя от точно тези 3 марки/модели, няма спор Dunlop SP си е име, бас държа обаче ще и като цена ще са най-нагоре. (Стравнено с другите 2 )

:OT: След Dunlop SP-то си купих (нови) Bridgestone Turanza ER300, :yes: Гума която нямаш в класацията си, но ти я препоръчвам. Супер доволен бях от .. :mhihi:

Той вече ги е напазарувал

Предишна

Назад към Извън Темата