Нерегулирани фарове - до 150лв и спиране от движение !
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Нерегулирани фарове - до 150лв и спиране от движение !
deomen написа:Luxima-та ша вземат да фалират сега.От една страна това е добре,защото всеки е ял дървото на китайския ксенон,ама друго свети пред колата с ксенончето.
Колега всъщност т.н. кирайски ксенон какво му е лошото, за разлика от "оригиналния" който, най-вероятно е правен пак там?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Няма лошо...стига да е регулиран с уред.
Някой дори го правят...обаче после решават, че свети много ниско...и започва едно вдигане...колкото на тях им харесва.
Вадил съм мой приятел от колата му и съм го карал да влезне в моята...а аз съм му пускал късите на неговата кола, за да види, че заслепява...меко казано!
Върна се до колата си, смъкна ги лекичко надолу и каза - ето - сега са идеално...ми не бях идеални
Някой дори го правят...обаче после решават, че свети много ниско...и започва едно вдигане...колкото на тях им харесва.
Вадил съм мой приятел от колата му и съм го карал да влезне в моята...а аз съм му пускал късите на неговата кола, за да види, че заслепява...меко казано!
Върна се до колата си, смъкна ги лекичко надолу и каза - ето - сега са идеално...ми не бях идеални

- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Ами като всички пазарджишки патрулки са с ксенон кво правим
Спрени от движение ли 

и те се изучиха
преди 4-5 години блъснах едно куче и халогена ми изхвръкна напред заедно с ксенона
Дойдоха полицаите все пак да ми дадът някакъв протокол и се започна цъкане - какво било това, колко силно щяло да свети, каква извънземна технология

преди 4-5 години блъснах едно куче и халогена ми изхвръкна напред заедно с ксенона

Дойдоха полицаите все пак да ми дадът някакъв протокол и се започна цъкане - какво било това, колко силно щяло да свети, каква извънземна технология

- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
Колеги, и как аджеба тия фуражки ще знаят кой е фабричен и кой не, като не различават дърво от метал
...на дедо 12така имаше система за миене и на стоповете и на гумите на сичко имаше система.... и се потържаше в оторизиран сервиз в русия дето пройзвеждат калашници
bum bum Е много прав

...на дедо 12така имаше система за миене и на стоповете и на гумите на сичко имаше система.... и се потържаше в оторизиран сервиз в русия дето пройзвеждат калашници

bum bum Е много прав

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Dimitroff написа:Няма лошо...стига да е регулиран с уред.
Туй се вика манталитет. Българина прави квото си знае и не уважава ближния по никъв повод. Гръка е все недоволен и прай стачки. Руснака пие по цял ден. Американеца е тъп и манипулативен. Французина обича да го лапа .. и така.
Проблема няма да се оправи с тия уреди.
Просто бай ти Барабойко и подопечните му добре усещат къде го стяга шапката народа и с добре премерени популистки мерки "правят нищо" като отклоняват вниманието от наистина важните неща.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
titimen написа:Колеги, и как аджеба тия фуражки ще знаят кой е фабричен и кой не, като не различават дърво от метал![]()
е как ... зависи, колко са гладни

вадиш си разпечатката със заводските екстри на колата и си ADD-ваш ксеноня

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
Аз преглагам и да се спре слагането на турски части по колите примерно, и да се слагат само оригинални и полицията естествено да следи за това

Както винаги изсират нещо недомислено,което някой костюмар е бълнувал в полудрогирано състояние.Не виждам как някой дето е набил 300-400лв за ксенон на лупи(примерно луксима на къси и дълги,че са си скъпчии)и си го е нагласил на машинката ще си пикае на парите и ще го махне щото не бил оригинален.Друга е бозата с пустите зимни гуми-нито пише някъде от кога трябва да се слагат нито нищо.Не говорим,че може да са си зимни и да си имат грайфер,но да са на дърво щот са 10 годишни.

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Tomekk написа:Аз преглагам и да се спре слагането на турски части по колите примерно, и да се слагат само оригинални и полицията естествено да следи за това![]()

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Гуми вече само оригинални- с каквито е излязла колата 

- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
сценарии
спират "известна" форумна нинджа за проверка на фаровете. оказва се, че фаровете са менте, тъй като фара няма лупа и госин поуцай е решил така! за нещастие на поуицая, колата е със заводски ксенон на рефлектор (има примери, доста), но все пак нинджата получава акт. Той пише възражение, но му е върнато писмо "актове до 50лв не обжалваме!" и нинджата вече е извън релси.
Следва повторна проверка на другия ден. Следва скандал и препиране, но поуицая е тъп и не вдява. Нинджата бие една песница на поуицая, понеже си изпуска нервите, но бива обезвреден от другите 2-ма поуицаи. После нинджата яде як бой в районното, чупят му колата, спират я от движение и получава акт за 500лв за 1 тон измислени нарушения, а под него се подписват 32-ма свидетеля (всичките от районното)...
извод: еб*м ти и ксенона!
спират "известна" форумна нинджа за проверка на фаровете. оказва се, че фаровете са менте, тъй като фара няма лупа и госин поуцай е решил така! за нещастие на поуицая, колата е със заводски ксенон на рефлектор (има примери, доста), но все пак нинджата получава акт. Той пише възражение, но му е върнато писмо "актове до 50лв не обжалваме!" и нинджата вече е извън релси.
Следва повторна проверка на другия ден. Следва скандал и препиране, но поуицая е тъп и не вдява. Нинджата бие една песница на поуицая, понеже си изпуска нервите, но бива обезвреден от другите 2-ма поуицаи. После нинджата яде як бой в районното, чупят му колата, спират я от движение и получава акт за 500лв за 1 тон измислени нарушения, а под него се подписват 32-ма свидетеля (всичките от районното)...

извод: еб*м ти и ксенона!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Те форумните нинджи не спират на поуицаи бе...